Alkolik bir eş ve yuvasını 3 sene devam ettirmeye çalışan bir kadın

Şunu kabullenmen lazım, asla alkolü kendi istemezse bırakmaz. Kendimden biliyorum, benim fixtir içtiğim. Her akşam 5 bira içerim. Kendim istemediğim sürece de kimse için bırakmam. O nedenle bebek olur da bırakır diyorsan çok yanılırsın

Ohh afiyet olsun için de göbek yapmıyor mu o? Ben de bir ara çok içtim ama en fazla içtiğim üçtür bı seferde. Göbek çıktı bildiğin. İnsanlar bebiş mi gobus mu diye sormaya başladılar:))

Ablacım bu adama şakın çocuk yapma. Boşan ya da boşanma diyemem ama adamın gidişatı iyi değil. Şakın şakın çocuk yapmayın.
Burdaki hanımlar adam iyi biri değil çocuk yapma.benim kardeşim 15 gün evli kaldı niye çocuk yaptığı için sorgularken bazı kadınlar sana mı sorucak tabi çocuk yapacak ne yaman çelişki

Burdaki hanımlar adam iyi biri değil çocuk yapma.benim kardeşim 15 gün evli kaldı niye çocuk yaptığı için sorgularken bazı kadınlar sana mı sorucak tabi çocuk yapacak ne yaman çelişki
Pardon??? İyi misiniz hanımefendi?? Alkolik adama çocuk yapacakta tüm insanlık mı kurtulacak?? Ya da çocuk kendi hayatını nasıl kurtaracak?? Hem de tüp bebekle tedavi görüp yapılacak??? Ayrıca 15 gün evli kalan kardeşinizin kocası da iyi biri değil ki 15 gün evli kalmışlar. Ben ne demeye çalıştığınızı anlamadım.

Alkolik karaktersiz adama çocuk yapacağım diye çırpınıyormusunuz cidden?
Adam alkolik,sizde adamkolik olmuşsunuz,akıl mantık devrelerim yandı bı yazılanlar gerçekse.

yıl olmuş kaç hala yemin ediyor inanıyorum diyebiliyoruz.
o yeminin adı yalan konuşmak oldu.
sizde çocuk yaparım adam ederim hayali kurun .
siz bu düşünceler ile daha çok insanı peşinizden sürüklersiniz.

Alkolik karaktersiz adama çocuk yapacağım diye çırpınıyormusunuz cidden?
Adam alkolik,sizde adamkolik olmuşsunuz,akıl mantık devrelerim yandı bı yazılanlar gerçekse.
Canim sanirim senin tuzun kuru hayatin hic kötülüğünü görememissin adamkolik falan bir kendine gel laflarına dikkat et senin adamkolik dediğin sey sevgi hani insanlar ayrılıncada üzülüyor falan ama sanirim evliysen mantik evliligi yapmissin sevgi nedir bilmiyorsun oh annemin evine dondum hersey rahat kafası yok bende annemede ne kadar yuk oldugumu dusunuyorum sizin gibi insanlardan akıl almaya calısıyodum bende empati kurarak cevap verecegine sacma sapan konusuyosun benim yerimde sende olabilirdin ben birine yorum yapsam kadın olduğu icin güzel uslupla cevap verirdim

Alkol evliliğin baş dusmani

tuzum kuru değil ancak şükür kafam çalışıyormuş şu açılan konuya bakınca.
Söylediklerimin arkasındayım yanlış olduğunu düşünmüyorum,yapılan tüm yorumlardada herkes benimle hem fikir gördüğüm kadarıyla.
Aşkın gözü kördür derler,sizi aşk hem kör hemde sağır yapmış.
Hayat sizin hayatınız sonuçta ben bakmayacağım size ömrünüzün geri kalanında.
Böyle bir aşk evliliği yapmaktansa,mantık evliliği yapmayı tercih ederim diyeceğim ancak,sizinkide asla aşk evliliğine örnek gösterilecek bir evlilik değil.

Anne baba olmak bu kadar kolay birşey mi? Bu ortamda nasıl yetişecek o çocuk? Ya düzeltin sorunları ya da boşanın ama çocuk yapmayın bence.

Tanıdığım biri var hergün yada 2 günde bir içer rakı. Ne eşine vurur ne bağırır. Romantik düşünceli mükemmel biri. Bunun alkol ile alakası yok. Eşin ruh hastası. Anlamıyorum bir insan niye içer. Hadi içtin diyelim insan gibi içsinler. Kuzenimin eşi de alkolik resmen. Herkes kocasına hayran. Eşine nasıl aşık, nasıl iyi bir eş. Ayrılın demiyorum ya tedavi olsun ya ayrılın. Eşiniz insanca içse, şiddete ne gerek var. Hatta hiç içmese. İyice düşünüp karar verin

İçmeden "bir insan neden içer" sorusunun cevabını bulmanız mümkün değil. Ben keyif için içiyorum misal ve kontrollü içerim, içeceğim miktar bellidir ama her gün içerim miktarımı. Günün en keyif aldığım kısmı ilk biramla koltuğa yayıldığım andır misal. Kesinlikle kontrollü içebilmek çok önemli. Çoğu kişi maalesef kontrolünü kaybediyor uzun zamanlı alkol kullanımında

3 senede sürekli ailenizin yanına gidip gelmişsiniz ve bu adam sözünde durmayıp içmiş nasıl her defasında değişeceğine inandınız? Böyle sorumsuz içen vuran sizinde vurduğunuz karşılıklı saygının sevginin olmadığı bir eve nasıl çocuk doğurmak istediniz de o zorlu tedaviye girdiniz? çocuk yapacaksınız çocuğa yazık değil mi bir de tedavi sürecinde siz de içmişsiniz sizde zaten ruhen sağlıklı değilsiniz sakın çocuk falan yapmayın ayrılın diyeceğim ama niyetiniz de yok enteresan ne umudunuz var hala?

Kendi düzen kuramadığın hayata bir de çocuk mu getiriyorsun.Gerçekten bunu iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…