- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.o tablo nerde 1. sayfaya sabitlesen olur mu ?
Siz bildirdiniz bildirmeyenleri etiketlerim eve gidince.Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.
hmmm ozaman bilemedimmmYa oldu da beğenmedim yakışmadı.
Armut tipi olduğum için her model yakışmıyor. Bi de resimde göründüğü gibi değildi:)hmmm ozaman bilemedimmm
internetten alışveriş biraz öyle oluyor malesefArmut tipi olduğum için her model yakışmıyor. Bi de resimde göründüğü gibi değildi:)
Geçmiş olsun kuzum, leslie de güzel spor onu yapmışsın ya hakaret olur kadınaa kötü demekBelimdeki rahatsızlıktan ötürü plates yapamadım çok üzgünüm
tamam canımmmCanlarım bayram haftası yoğun olacağımızdan ötürü o hafta tartı fotosu atmanıza gerek yok. Yani 22 ağustosta tartı fotosu yok ama 29 ağustos günü en geç 14.00 a kadar tartı fotosu bekliyorum
Tatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem@naz5403 @salinger29lastrose6 Anneyimbenanne35 benimm deniz mavisi canlarım nerelerdesinizzzz
burası çok güzel gelsenizee
tamam canım ben burdayım bi ses et hemen gelirimTatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem
İçli mantı mi canım. Kolay gelsin . afiyet olsun cocuklara şimdiden. Bize daha yol uzun korumada bir tabak yeriz. Sefamiz olur..Tatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem
Bugünün dün göre çok çok iyi geçmiş maşallahMerhaba kızlar iki oku bitiremedim. Maşallah ne hoş sohbetler ..
Sabah
9.00
2 yumurta
1 dilim tambugday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 zeytin
Ara 11.30
2 şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
5 kaşık biber kizartma(1 kaşık yağ ile tavada çevirdim)
4 kaşık yoğurt
1 domates
2 salatalık
1 biber
Yarım soğan
Ara 16.30
4 bardak çay
Akşam 18.00
5 kaşık yeşil fasulye.
4 kaşık yoğurt
Yanına söğüş yaparım az sızma yağ ile
Yürüyüşe çıkarım inşallah.
Şu da içeceğim en az 2 lt.
@Papatya gelini
Forever07
Ben dün menü yazmıştım kızlar.
Evet İnşallah canim devam edecek. Sizinle başaracağım.Bugünün dün göre çok çok iyi geçmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?