Alışmışız hafif beslenmeye cislar öyle yapıyor..geçti gitti. Önümüze bakalım.Iyiki varsınız canlarim hemen kendime gelip son diyerek diytime devam ediyorum
Neyseki yalnız değilmişim daha çok yolumuz var Dikkat edelim canım
Yaptığm kaçamak tan sonra bi ağırlık çöktü resmen hantallaştım sanki yerimden kalkasım yok yapıştım
Doğru söylüyorsun nasıl da bilirmis beni.biraz kahveyi bırakayım bari .Geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yorgunluk çok etkiliyor çay kahve çok iciyorsun biraz azaltmaya çaliş
Aynı ben. Ama sen yalnız canım benim. 20 gün sabret .Psikoloji m çok hassas hemen üzüntü beni yemeye endeksliyor resmen
Inşallah canım ise yarar afiyet olsun şimdiden.Yeni bir tarif buldum kızlarrr tok duruyo çok hafif yarın başlıycam haslanmis nohut közlenmiş biber marul domates salata limon
Sen yumurta sevmiyorsun değil mi??Esneklik yok gevşemek yokne oluyoruz hemen 2-3 kilo verdik diye mankenim olduk sandık varsayalım manken olduk onlar bile hep dikkatli beslenerek öyle kalabiliyorlar canım duymayayım öyle salmıyoruz kendimizi hedefe kadar tam istikrar
Kızlaaaaaarrrrrr
3yumurta 2.5 ekmek ne yaaa
Noldu pismaniye mi getirmiş biri. Daha sıkı olmalıyız. Günün kalanını kurtarmalisin canım. Sakin devam etme. Bugün ekmek yeme. Ya da karbonhidratlı şeyleri azalt menun de. Devamı gelmezse senin için çok iyi olur.Ben bir kaçamak yaptım hemde şimdi @naz5403 Ben şimdi pişmaniye yedim
Teşekkür ederim tatlimO
Alışmışız hafif beslenmeye cislar öyle yapıyor..geçti gitti. Önümüze bakalım.
Doğru söylüyorsun nasıl da bilirmis beni.biraz kahveyi bırakayım bari .
Aynı ben. Ama sen yalnız canım benim. 20 gün sabret .
Inşallah canım ise yarar afiyet olsun şimdiden.
Kapya biber közlenmiş zaten canmgüzel olur gibi geldi. içine biraz kırmızı kapya biber atarak ben de deneyeceğim galiba:)
Haklısın evet zorla bişey olmaz yememem lazimdimerhaba,
bulunduğum yer 2 saat geriden takip ediyor, o yüzden menüm biraz gecikebilir.
bugün kendimle ilgili bişey farkettim. yemek yemekten aldığım zevki daha ziyade akşam yemeğine saklıyorum. Onu kahvaltıya taşımaya çalışcam. O yüzden bugün krep yaptım, bu açıklama kreple tepki çekmemek için galiba
Yok yok getirmeyeceğim canım sağolNoldu pismaniye mi getirmiş biri. Daha sıkı olmalıyız. Günün kalanını kurtarmalisin canım. Sakin devam etme. Bugün ekmek yeme. Ya da karbonhidratlı şeyleri azalt menun de. Devamı gelmezse senin için çok iyi olur.
günaydın güzel anne bugün nasıl geçiyor bakalımmHerkese kocaman günaydın canlar
bakmıştım aslındao buz dondurmanın kalorisine değil şeker oranına bak sonra yemekten vazgeçiyorsun
bende buz dondurmayı çok seviyorum bi kez kardeşim almış baktım kalorisi az dedim bu yenir seker oranına baktım %25 gibi bi rakamdı sessizce yerine koydumbakmıştım aslında
Aminnn canım amin cümlemizinA
Allah bağkşlasın bebeğini canım hayırlı uzun ömürler versin Rabbim
erken doğum sanırım düzeltilmiş deyince öyle anladım yanlış deisem
maşallahı var kuzunun şimdi ortalıkta bilmiş bilmiş dolaşıyor bal küpüAminnn canım amin cümlemizinherkesin evladını bağışlasın mevlam. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın biz yaşadık çok zor günlerden geçtik o zor günlerde ben homili gırtlak tabi
Aynen erken doğum hemde çok erken 24 haftalık doğdu
Neyse içini karartmıyım şimdi gayet iyi teyzesibu ara biraz hasta yemiyor ve beni çok üzüyor sanırsın benle oda diyette
ya bize bu hafta noldu herkes bi kaçamak yapıyor bayram haftası da geliyor artık kaçamak yapmayalım lütfen yapan olursa böcekli havuz çivili sopalar geliyorrrrrr
ohhh misss iyi tatiller kuzummhepinize günaydınnnnnnnben bugün biraz neşeli uyandım 2 günlük bile olsa tatile gidiyorum da azcık keyiflendim . Tatil dediysem diyet bozmuyorum aynen devam
oooo çok muş o yabende buz dondurmayı çok seviyorum bi kez kardeşim almış baktım kalorisi az dedim bu yenir seker oranına baktım %25 gibi bi rakamdı sessizce yerine koydum
bilmiyorum ama süzüldü iyice doktorundan vitamin istiycem yarınmaşallahı var kuzunun şimdi ortalıkta bilmiş bilmiş dolaşıyor bal küpüdişi falan çıkacaktır. ya da yeni düzene alışmaya çalışıyordur düzen değişikliğinden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?