ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ayyy ben öğleden sonra küçük kase muhallebi yedimmm kaynanamın zoruyla

aha da buldum. olmuşla ölmüşe çare yok, bi daha yapmazsın.. ben de ilk 10 gün kaçamak ötesiydim hala da dayanamıyorum. sürekli sevmediğim şeyler yiyince motivasyonum düşüyor bu da hayat mı beeeğ moduna giriyorum. Dediğim gibi dünden beri akşam yemeğine yüklediğim anlamı kahvaltıya aktarmaya çalışıyorum, inşaallah işe yarar.

aynen benimde aklıma o geldi biz bu hafta hedefleri yazmadık grup ortalamasını yazmadık yazalım mı ne dersiniz

yarar canım benim sen nerde yaşıyordun gümüşhanelimisin yoksa sen

Bu gün ben kaçamak ya ptım kızlar başkan olmayınca daha esnek mi davrandım ne anlamadım psikolojik çöküntü beni hemen yemeye teşvik ediyor napicam ben yaaa N naz5403

başkanın yokluğu beni de etkiledi... haftalık hedef kilonun rakamlarını hep zihninde tutmaya çalış canım. ben hep 74 lü bişeyler görmek istiyorum, zihnim 74 74 diye sesleniyor:). bi de sevdiğim bişeyi yapıyorsam veya öyle çok güzel yemeklerin olduğu ortamlara giriyorsam ben maalesef direnemiyorum. resmen büyüleniyorum o yüzden eşime de kendi bayılmadığım ama onun sevdiği veya sağlıklı bişeyler yapmaya çalışıyorum. cips reyonlarının falan önünden geçmemeyi deniyorum.. değilse sevdiğim yiyecekleri kimse elimden kurtaramıyor..

yarar canım benim sen nerde yaşıyordun gümüşhanelimisin yoksa sen

yok canım, baba tarafından çankırılıyım, doğma büyüme ankaralıyım, iki sene karamanda çalıştım, şimdi ingiltereye taşındım. trene atlasam başkanı bulurum 1 saate :) 5 yaşlarındayken gümüşhanede 3 ay kalmıştım. pekmezlerrrrr, kömelerrrrr, pestillerrrrr....

sonda 29 u görünce dedim bu kesin gümüşhaneli tutturamadım ingiltere hmmm ne güzel ya bende yabancı ülke de yaşamak istiyorum bi süre

sonda 29 u görünce dedim bu kesin gümüşhaneli tutturamadım ingiltere hmmm ne güzel ya bende yabancı ülke de yaşamak istiyorum bi süre

onu benim adamın doğum günü diye koymuşum, üye olurken romantik bi günümdeymişim galiba:) gümüşhaneden döndüğümüzde babam zamanla yeriz diye baya bi pestil almış, ben de 3 ay boyunca alıştığımdan gidip gelip çekmeceden yiye yiye hepsini bitirmişim. şok olmuşlar. iştah küçüklükte de varmış demekki ama yakıyormuşum..:)

bölümün yurt dışında takılmaya müsait, italya falan da güzel olabilir mesleki anlamda.
bu tarafa gelirsen de kapım açık , misafir ederim

çokk sağol canım düşünmen yeter aslında okul amaçlı değilde dil öğrenmek için gitmeyi çok istiyorum ama ailem biraz tutumlular bu konu da istanbul dışına bile yeni yeni izin veriyorlar tek bi yere göndermeye korkuyorlar

anlııyorum canım. döviz kendinden geçmiş durumdayken çok normal. ben de dil kursuna gelemezdim. lisanstayken 3 ay erasmusla gelmiştim buraya. şimdi de eşimin işi dolayısıyla geldim. sen de mezunsun sanırım ama yüksek lisans falan düşünürsen orda da erasmus programları oluyor.

evlendikten sonra bıkıyorum her şeyi o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum

15 ağustos çarşamba günü 74,6 kg olurum ( hadi inşaallah )

evlendikten sonra bıkıyorum her şeyi o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum

o kısım büyük bir bilinmezlik oluyor. Eş adayınla böyle gezmeli tozmalı şeyleri, çoluğu çocuğu, eğitimi her ayrıntıyı önceden konuşmaya çalış. Sonradan sürprizler olmasın Allah gönlüne göre versin inşaallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…