- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 35
Ayyy ben öğleden sonra küçük kase muhallebi yedimmm kaynanamın zoruyla
aynen benimde aklıma o geldi biz bu hafta hedefleri yazmadık grup ortalamasını yazmadık yazalım mı ne dersinizHerkese günaydıııın,
burda 1-2 aydır acayip sıcak vardı, dün itibariyle yeniden klasik yağmurlara döndü. yağmur bana bir neşe verdi. Bu arada dün sabah güzel şeyler yiyip akşam çorba yoğurt yapma tekniği işe yaramış, bugün de öyle deneyeceğim:) sizler nasılsınız?
@cizenbayanForever07
haftaya için hedefleri yazmadık kızlar, nasıl yapalım?
yarar canım benim sen nerde yaşıyordun gümüşhanelimisin yoksa senaha da buldum.olmuşla ölmüşe çare yok, bi daha yapmazsın.. ben de ilk 10 gün kaçamak ötesiydim hala da dayanamıyorum. sürekli sevmediğim şeyler yiyince motivasyonum düşüyor bu da hayat mı beeeğ moduna giriyorum. Dediğim gibi dünden beri akşam yemeğine yüklediğim anlamı kahvaltıya aktarmaya çalışıyorum, inşaallah işe yarar.
yarar canım benim sen nerde yaşıyordun gümüşhanelimisin yoksa sen
aynen benimde aklıma o geldi biz bu hafta hedefleri yazmadık grup ortalamasını yazmadık yazalım mı ne dersiniz
sonda 29 u görünce dedim bu kesin gümüşhaneli tutturamadımyok canım, baba tarafından çankırılıyım, doğma büyüme ankaralıyım, iki sene karamanda çalıştım, şimdi ingiltereye taşındım. trene atlasam başkanı bulurum 1 saate :) 5 yaşlarındayken gümüşhanede 3 ay kalmıştım. pekmezlerrrrr, kömelerrrrr, pestillerrrrr....
düzen değişmiyor canım ama başkan gittiği için biraz aksadı durumlarBence aynı.duzen devam etsin kizlar. Öyle çok daha motive oluyoruz. Hedefimizi belirleyelim menümüzü paylaşalım tartı günümüz olsun yine onu belirleyelim. Bu benim düşüncem
sonda 29 u görünce dedim bu kesin gümüşhaneli tutturamadımingiltere hmmm ne güzel ya bende yabancı ülke de yaşamak istiyorum bi süre
çokk sağol canım düşünmen yeter aslında okul amaçlı değilde dil öğrenmek için gitmeyi çok istiyorum ama ailem biraz tutumlular bu konu da istanbul dışına bile yeni yeni izin veriyorlar tek bi yere göndermeye korkuyorlaronu benim adamın doğum günü diye koymuşum, üye olurken romantik bi günümdeymişim galiba:) gümüşhaneden döndüğümüzde babam zamanla yeriz diye baya bi pestil almış, ben de 3 ay boyunca alıştığımdan gidip gelip çekmeceden yiye yiye hepsini bitirmişim. şok olmuşlar. iştah küçüklükte de varmış demekki ama yakıyormuşum..:)
bölümün yurt dışında takılmaya müsait, italya falan da güzel olabilir mesleki anlamda.
bu tarafa gelirsen de kapım açık , misafir ederim
Ayyy ne güzel herkes sohbet etmiş grup canlanmis ohhh
anlııyorum canım. döviz kendinden geçmiş durumdayken çok normal. ben de dil kursuna gelemezdim. lisanstayken 3 ay erasmusla gelmiştim buraya. şimdi de eşimin işi dolayısıyla geldim. sen de mezunsun sanırım ama yüksek lisans falan düşünürsen orda da erasmus programları oluyor.çokk sağol canım düşünmen yeter aslında okul amaçlı değilde dil öğrenmek için gitmeyi çok istiyorum ama ailem biraz tutumlular bu konu da istanbul dışına bile yeni yeni izin veriyorlar tek bi yere göndermeye korkuyorlar
evlendikten sonra bıkıyorum her şeyi o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorumanlııyorum canım. döviz kendinden geçmiş durumdayken çok normal. ben de dil kursuna gelemezdim. lisanstayken 3 ay erasmusla gelmiştim buraya. şimdi de eşimin işi dolayısıyla geldim. sen de mezunsun sanırım ama yüksek lisans falan düşünürsen orda da erasmus programları oluyor.
Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
hanımlar biraz geç oldu ama hadi yapalım haftaya kaç kilo olursunuz tahminleri alalım. .Tahminin tutturana 1 kupa var
ben söylüyorum 73,00 olurum diyorum
evlendikten sonra bıkıyorum her şeyi o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?