Kahvaltı bu şekilde çok az geldi benim gözüme canım ben bir elmayla zor dururum herhalde13.10menü
Sabah - elma
Öğlen yok
Akşam - çorba 3 kaşık pilav köfte 2 adet
I IRMAKK70
Bugün de bu koşturma ile 10 bin adım olur @_LA_PATYA_
Dün 13 bin adım oldu
Salinger hoş geldinzor günler gelir geçer arkası aydınlık olur umarım canım. Hepimiz için diliyorum
Biz bıraktığın gibi düşe kalka birbirimizi dürte çantalar çarparak oklavalar falan hatta pilavlarGrup güzel gidiyor seni yeniden aramızda görmek çok güzel. Elimizden geldikçe motive de ederiz. Edemesekte en azından nutella kavanozu dibi göstermeyiz At bakalım tartı resmi kaç kg gelmiş
Canım bende aynı durumdayım ofOff offf kizlar ya 900 gram almistim zaten carsambadan beri. Bari bugun dikkat edip vereyim dedim. Ama berbat ettim yine. Aksam hangi yuzle buraya menu yazacagim bilmiyorumBu hafta kesin arti gelecegim. En uzuldugum nokta da tam grup ortalamamiz 1 e cikmisken benim yuzumden dusecek
Yolun açık olsun Cnm Rabbim kolaylık versinDün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Sağol canım rahat geldik çok şükür
Yolun açık olsun Cnm Rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?