Kazasız hayırlısıyla git canımDün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Dün o kadar yoğundumki giremedim canımHatirlatma: Menuleri unutmayalim arkadaslar. Sadece iki bildirim var bugun.
Nasıl gelmez ki anlamadım duyguAaa ama bana hiç bildirim gelmedi kiii sayfalarımdada görmediimmm
Allah sonumuzu hayır etsin canım. Malesef durumlar berbat umuyorum herşey düzelir güzel ülkemiz için... Çocuklarımıza güzel yarınlar diliyorum...Yaa offf hatırlamak bile istemiyorum çocuklarıma giysi alamıcak duruma geldik resmen abuk sabuk piyasa malı dandiğin dandiği bi eşortman bile denemez pijamayı 20₺ satıyolar gerisini sen hesap ettakım değil bu arada tek alt
Dengelersen gidecektir ama üzerine eklersen + onu vermekle uğraşacaksınArkadaşlar aldığım 1 kilo gitmiyor
Çok moralim bozuldu
Bugün de öyle oldu, arada oluyor işte olduğum için. öğleni erkene almış oluyorum canımKahvaltı bu şekilde çok az geldi benim gözüme canım ben bir elmayla zor dururum herhalde
Bendeki son kayıda göre +800 geldin salinger.tartıyla yollarımız o kadar kesişmedi ki üstü su izi dolmuş, pislenmiş yavrum ..
Let the linç begin
Evrene güzel mesaj verelim ırmakOff offf kizlar ya 900 gram almistim zaten carsambadan beri. Bari bugun dikkat edip vereyim dedim. Ama berbat ettim yine. Aksam hangi yuzle buraya menu yazacagim bilmiyorumBu hafta kesin arti gelecegim. En uzuldugum nokta da tam grup ortalamamiz 1 e cikmisken benim yuzumden dusecek
Çocuklarla maceralarDün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Haftasonu çok yoğundum gelen giden teli elime almak bile mümkün olmadı kuzum yine kaçırdım kupayıHatirlatma: Menuleri unutmayalim arkadaslar. Sadece iki bildirim var bugun.
Gün içinde ki spor ve yürüyüş için de @_LA_PATYA_ etiketliyoruz kuzumI IRMAKK70 @cizenbayan
Merhaba bacılar
Bugün hafif ısınma turu gibiydi umarım yarın daha iyi olacak
Sabah 2 krep domates salatalık peynir zeytin 2 tatlı kaşığı bal çay
Akşam 1 tabak yeşil fasulye 3-4 yk kısır, oldukça sebepsizce ve anlamsızca iki dilim kızarmış kepek ekmeği, 3-4 dilim karpuz, salata
2 lt su içildi
Aynen pek sessiz herkesGünaydın hanımlar nerde bu millettt heeyyy @_LA_PATYA_ kimse olmasa sen olurdun nerdesin kızzz
Benim 69,5 diyeyimm
I IRMAKK70
@_LA_PATYA_
C cizen_bayan
S salinger29
N naz5403
Moon Light
sarem2015
Nana929
HUHUUUU HANIMLAR TARTIYA İKİ GÜN VAR
PEK DOĞRU BİR HAREKET DEĞİL AMA 2 GÜN İÇİN HEDEF ALALIM BAKALIM
HAYDİ YAZIN BAKİM
ARTI GELENE
TOPARLANIN GAYRİİİİİ
BENİM HEDEFİM 67.5
I IRMAKK70
@_LA_PATYA_
C cizen_bayan
S salinger29
N naz5403
Moon Light
sarem2015
Nana929
HUHUUUU HANIMLAR TARTIYA İKİ GÜN VAR
PEK DOĞRU BİR HAREKET DEĞİL AMA 2 GÜN İÇİN HEDEF ALALIM BAKALIM
HAYDİ YAZIN BAKİM
ARTI GELENE
TOPARLANIN GAYRİİİİİ
BENİM HEDEFİM 67.5
Al bendende okadar :)Haftasonu çok yoğundum gelen giden teli elime almak bile mümkün olmadı kuzum yine kaçırdım kupayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?