ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

26 Ekim
Sabah: Bir dilim ekmek, azcik aci sos, bir iki catal kizartma, 1 armut

Oglen: Bulgurlu salata

Aksam: Meyveli yulaf lapasi, 1 cikolata. Esim cocuga alirken bana da almis bir tane bir anda kasla goz arasi yemis bulundum engel olamadim kendime

@_LA_PATYA_ 4500 adim attim. Diz kapagimda bir agri var fazla yuruyemedim bugun.

Ben de dun sadece ve sadece yogurt alirken kit kat a gitti gozum. Ben gormeden sepete atamadim. Atsaydim yerdim.

Gecmiş olsun canım
Yoğurt suyu iç faydasını duymuştum Allah şifa versin
Tamam canım denerim
Bugün doktora anlattım iki ilaç verdi yolladı geçmezse Pazartesi tekrar gidecem ameliyattanda çok korkuyorum geceleri çöken bu ağrı beni mahvediyor ama

Selam All starlar , nasil gidiyorrr.
Ooooo kimler gelmiş hoş geldin canım özledik seni
58 olmadi 60 olana kadar ben buralardayim Simdiye kadar katilmak istedigini ya da katilmayacagini soyleyen kimse olmadi sanirim sessiz kalmak evet demektir diye dusunerekten su an grupta olan herkesin katilacagini mi soylesek
Aynen öyle canım

Kurallari biliyorsun.

Demisken Castle i izledin mi? Dizi kitliginda iyi gitti.
Bilmem mi

İzlemek istediğim dizilerden biri..
yoğunluğu yeni yeni düzene soktum.
Ilk fırsatta izlerim
Yalnız sezon fazlaydı galiba o dizide
Sen izleyebildin mi hepsini

Bilmem mi

İzlemek istediğim dizilerden biri..
yoğunluğu yeni yeni düzene soktum.
Ilk fırsatta izlerim
Yalnız sezon fazlaydı galiba o dizide
Sen izleyebildin mi hepsini
20 bolum disinda hepsini izledim. O atlama da merakimdan kaynaklandi.

Kosede bulunsun. Lost , person of interest kendimi zorladim zorladim isinamadim.

Gunde iki bolum izlesen yaza kadar ancak biter.

Benim kadar salmis olabilemezsin. Fatmayi da cagirdim bakalim. Yeni yarisma haftaya basliyor kiliclarini kusan.

Senin ismin yazili zaten.
Olsun nolur nolmaz bu ay en az 3 kilo vermeliyim biraz böyle olunca hevesleniyorum :)) sence başkanım 3 kilo çok mu ? 1 ayda 3 kîlo ?

20 bolum disinda hepsini izledim. O atlama da merakimdan kaynaklandi.

Kosede bulunsun. Lost , person of interest kendimi zorladim zorladim isinamadim.

Gunde iki bolum izlesen yaza kadar ancak biter.

Bende sabırsız olabiliyorum bazen
Ben şimdiden başlayım o zaman

Selam kuasarcim. Basin sagolsun canim. Allah sana ve yakinlarina sabir versin.

Yeni yarismada sen de varmissin diye bir duyum aldim. Cok fazla zorlama kendini ama.
Seni görmek ne güzel. Amin amin çok teşekkür ederim. Evet bu sefer bebek için kilo vermeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…