C cizen_bayanGrupta kimler kaldi iste.
A AklinYolu1 +1C cizen_bayan
Forever07
Nana929
@_LA_PATYA_
N naz5403
sarem2015
I IRMAKK70
Moon Light
S salinger29
Kuasar
Kizlar tekmil verelim bakalim. Kimler var onumuzdeki yarismada. Ben varim diyorum
Ben de dun sadece ve sadece yogurt alirken kit kat a gitti gozum. Ben gormeden sepete atamadim. Atsaydim yerdim.26 Ekim
Sabah: Bir dilim ekmek, azcik aci sos, bir iki catal kizartma, 1 armut
Oglen: Bulgurlu salata
Aksam: Meyveli yulaf lapasi, 1 cikolata. Esim cocuga alirken bana da almis bir tane bir anda kasla goz arasi yemis bulundum engel olamadim kendime
@_LA_PATYA_ 4500 adim attim. Diz kapagimda bir agri var fazla yuruyemedim bugun.
Tamam canım denerimGecmiş olsun canım
Yoğurt suyu iç faydasını duymuştum Allah şifa versin
Bugün doktora anlattım iki ilaç verdi yolladı geçmezse Pazartesi tekrar gidecem ameliyattanda çok korkuyorum geceleri çöken bu ağrı beni mahvediyor amaCanım çok geçmiş olsun safra kesesi zor ben çok çektim ilerlemeden detaylı baktır ve aldır derim yaklaşık 10 yıl oldu benim gençlikte olmasına drlar çok şaşırmıştı. ama rahatladım inan. yemek yiyemezdim hastane de 1 ay yatmıştım benim pankreatite çevirmişti. Hastane de herşey yedirmezlerdi o dönemde çok zayıflamıştım sonra geri aldım tabi
İhmal etme sakınnn
Ooooo kimler gelmiş hoş geldin canım özledik seniSelam All starlar , nasil gidiyorrr.
Aynen öyle canım58 olmadi 60 olana kadar ben buralardayimSimdiye kadar katilmak istedigini ya da katilmayacagini soyleyen kimse olmadi sanirim sessiz kalmak evet demektir diye dusunerekten su an grupta olan herkesin katilacagini mi soylesek
Hosbulduk canim. Kesin ameliyat mi gerekiyor.Ooooo kimler gelmiş hoş geldin canım özledik seni
Ooooo kimleri görüyoruuuum
Ooo ben de kimleri goruyorum. Hosbulduk , sen de hosgeldin.Ooooo kimleri görüyoruuuum
Hosgelmişsiniz efemm
Yarışma mı dedinOoo ben de kimleri goruyorum. Hosbulduk , sen de hosgeldin.
Var misin yarismaya sab.
Bende bende bendeC cizen_bayan
Forever07
Nana929
@_LA_PATYA_
N naz5403
sarem2015
I IRMAKK70
Moon Light
S salinger29
Kuasar
Kizlar tekmil verelim bakalim. Kimler var onumuzdeki yarismada. Ben varim diyorum
Benim kadar salmis olabilemezsin.Yarışma mı dedin
Ne zaman
Çok ihtiyacım vaaaar
Kış geldi saldım çayıra ....
Bende bende bendevarım
Benim kadar salmis olabilemezsin.Fatmayi da cagirdim bakalim. Yeni yarisma haftaya basliyor kiliclarini kusan.
Senin ismin yazili zaten.
Kurallari biliyorsun.Tamam bana uyar
Bilmem miKurallari biliyorsun.
Demisken Castle i izledin mi? Dizi kitliginda iyi gitti.
20 bolum disinda hepsini izledim. O atlama da merakimdan kaynaklandi.Bilmem mi
İzlemek istediğim dizilerden biri..
yoğunluğu yeni yeni düzene soktum.
Ilk fırsatta izlerim
Yalnız sezon fazlaydı galiba o dizide
Sen izleyebildin mi hepsini
Olsun nolur nolmaz bu ay en az 3 kilo vermeliyim biraz böyle olunca hevesleniyorum :)) sence başkanım 3 kilo çok mu ? 1 ayda 3 kîlo ?Benim kadar salmis olabilemezsin.Fatmayi da cagirdim bakalim. Yeni yarisma haftaya basliyor kiliclarini kusan.
Senin ismin yazili zaten.
20 bolum disinda hepsini izledim. O atlama da merakimdan kaynaklandi.
Kosede bulunsun. Lost , person of interest kendimi zorladim zorladim isinamadim.
Gunde iki bolum izlesen yaza kadar ancak biter.
Sağol kuzumBaşın sağolsun canım
Seni görmek ne güzel. Amin amin çok teşekkür ederim. Evet bu sefer bebek için kilo vermeye çalışacağım.Selam kuasarcim. Basin sagolsun canim. Allah sana ve yakinlarina sabir versin.
Yeni yarismada sen de varmissin diye bir duyum aldim. Cok fazla zorlama kendini ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?