- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ayy canım yaa benim aldığım kg lardanda bahsettinmi ona
Hosbulduk cizzy cim. Ne yaptin is yerini.ayyy kimler gelmiş burayaaa hoş geldin kuzummmm
Selam cnmSelam All starlar , nasil gidiyorrr.
Selam nana hosbulduk.Selam cnm
Hoşgeldin
Mesajını gördüm çok sevindim
Diyeti sorarsan bu dönem berbat diyet modundan çıkmış gibiyim bu hafta kendini zorluycam işallahholmuyor böyle yoksa verdigim kiloları Alcam
Gecmiş olsun canım işallah bol bol eksili olur yeni yarışma çünkü bu dönem olmadı gibiKisa kisa ozet gecersem , part-time ise gidiyorum . Onun disinda uc gun okula gidiyorum. Insulin direnci icin ilac kullanmaya basladim. Vertigom yerlerde.Vitamin D ve demirle destekliyorum. Latteden sogudum.
Onun disinda sol kolumda sorun var . O yuzden gyme gittigimde sadece bisiklet , treadmill calisiyorum ya da yuruyus.
Carsamba ben de diyete basladim. Hatta bizim fatma ileMuttapa7555
Siz de kilo verme disinda var mi bir degisiklik.
Sagol canim. Eksi lmek bizim isimiz.Gecmiş olsun canım işallah bol bol eksili olur yeni yarışma çünkü bu dönem olmadı gibi
Aynen canım ben onu sınırı nerdeyse aşıyordum bu hafta işallah başarıcamSelam nana hosbulduk.Sonbahar kis olayindan dolayi arada ince bir cizgi var. Onu gecmemeye calisin. En kotusu sabit kalin.
İşallah canımSagol canim. Eksi lmek bizim isimiz.
Dur ben yediklerimi sayayim da kendini iyi hissett.Aynen canım ben onu sınırı nerdeyse aşıyordum bu hafta işallah başarıcam
Bu günü saymasak yarın başlıycam çünkü
Şekerli pide yedim
C0k aktif olamasam da arada burdayim.İşallah canım
iyiki geldin başkanım çok sevindim ya
Canım ne yemişsin :))) güldüm bu nasıl sıralamaDur ben yediklerimi sayayim da kendini iyi hissett.
Magnum, cips , patlamis misir, deniz tuzlu cikolata, sutlu cikolata, hamburger, pirinc pilavi , borek, kola, hatirladiklarim bunlar bir de hatirlamadiklarim.
C0k aktif olamasam da arada burdayim.
Carsambadan beri dikkat ediyorum. Carsamba gunu 64.4 tum. Bugun 63.2 , haftaya 62 ya da 61 tam kestiremiyorum. Gidecek korkmayin.Canım ne yemişsin :))) güldüm bu nasıl sıralama))) toparlan artık .
Arada da olsa gel burası eğlenceli oluyorhiç gelmemekten iyidir canım
Hem toparlanırsında inşallah
Kaç kilo oldun başkanım :)
Kesin bu gün yediklerin 2 kg olmuştur :)
Hosbulduk irmak. Tamamen kis etkisi , neyse ki teget gecti benden.Oooo A AklinYolu1 gelmis, hos gelmisOzlemisiz sohbetini baskan. Tam da kis gelince mi neden bilmem motivasyonumuz dusmeye baslamisti grupca. Soyle bir tozumuzu al bizim diyecektim ama yediklerini yazdigin liste gozume ilisince vazgectim demekten
Grupta kimler kaldi iste.58 olmadi 60 olana kadar ben buralardayimSimdiye kadar katilmak istedigini ya da katilmayacagini soyleyen kimse olmadi sanirim sessiz kalmak evet demektir diye dusunerekten su an grupta olan herkesin katilacagini mi soylesek
Kasimda diyet baska, All _Star'la kilo verme keyfi bambaska.Yeni yarışma 31 Ekim'de başlıyor
sloganımız "Kasımda diyet başkadır başka "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?