ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bunlarin hepsi borek ve corekten. Bakanligina el konulmus. Gecmis olsun naz cim.

Ayy canım yaa benim aldığım kg lardanda bahsettinmi ona

Kilon benden az simdi pg. Dusup bayilabilirsin.

Kisa kisa ozet gecersem , part-time ise gidiyorum . Onun disinda uc gun okula gidiyorum. Insulin direnci icin ilac kullanmaya basladim. Vertigom yerlerde. Vitamin D ve demirle destekliyorum. Latteden sogudum.

Onun disinda sol kolumda sorun var . O yuzden gyme gittigimde sadece bisiklet , treadmill calisiyorum ya da yuruyus.

Carsamba ben de diyete basladim. Hatta bizim fatma ile Muttapa7555

Siz de kilo verme disinda var mi bir degisiklik.

Selam cnm
Hoşgeldin
Mesajını gördüm çok sevindim
Diyeti sorarsan bu dönem berbat diyet modundan çıkmış gibiyim bu hafta kendini zorluycam işallahh olmuyor böyle yoksa verdigim kiloları Alcam
Selam nana hosbulduk. Sonbahar kis olayindan dolayi arada ince bir cizgi var. Onu gecmemeye calisin. En kotusu sabit kalin.

Gecmiş olsun canım işallah bol bol eksili olur yeni yarışma çünkü bu dönem olmadı gibi

Selam nana hosbulduk. Sonbahar kis olayindan dolayi arada ince bir cizgi var. Onu gecmemeye calisin. En kotusu sabit kalin.
Aynen canım ben onu sınırı nerdeyse aşıyordum bu hafta işallah başarıcam
Bu günü saymasak yarın başlıycam çünkü
Şekerli pide yedim

Aynen canım ben onu sınırı nerdeyse aşıyordum bu hafta işallah başarıcam
Bu günü saymasak yarın başlıycam çünkü
Şekerli pide yedim
Dur ben yediklerimi sayayim da kendini iyi hissett.

Magnum, cips , patlamis misir, deniz tuzlu cikolata, sutlu cikolata, hamburger, pirinc pilavi , borek, kola, hatirladiklarim bunlar bir de hatirlamadiklarim.

İşallah canım
iyiki geldin başkanım çok sevindim ya
C0k aktif olamasam da arada burdayim.

Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1 tane kocaman şekerli peynirli pide
Şekwrsiz cay
Öğlen
Nescafe
Çekirdek yarım paket ( yemek yememek için dadandım)
Şekersiz çay 4 bardak
Akşam
Yarım kase Erişte çorbası
1 tabak bol tereyağılı yeşil fasulye kavurması
2 fincan gece kızı cayı
I IRMAKK70 C cizen_bayan
30 dakika bildigim hersey @_LA_PATYA_

Canım ne yemişsin :))) güldüm bu nasıl sıralama ))) toparlan artık .
Arada da olsa gel burası eğlenceli oluyor hiç gelmemekten iyidir canım
Hem toparlanırsında inşallah
Kaç kilo oldun başkanım :)
Kesin bu gün yediklerin 2 kg olmuştur :)

Carsambadan beri dikkat ediyorum. Carsamba gunu 64.4 tum. Bugun 63.2 , haftaya 62 ya da 61 tam kestiremiyorum. Gidecek korkmayin.

Hosbulduk irmak. Tamamen kis etkisi , neyse ki teget gecti benden.

Toprak ve tozla geldim irmak ama ben diyette oldugum zaman onlarin hicbirini yememistim. Pirinc pilavi ve borek haric. Onlarla da nadir takilmistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…