Bebde varım@cizen_bayan
Forever07
@Nana929
@_LA_PATYA_
N naz5403
@sarem2015
@IRMAKK70
@Moon Light
@salinger29
Kuasar
Kizlar tekmil verelim bakalim. Kimler var onumuzdeki yarismada. Ben varim diyorum
Haftada bir kilo olmayinca , ben de oyleyim.Olsun nolur nolmaz bu ay en az 3 kilo vermeliyim biraz böyle olunca hevesleniyorum :)) sence başkanım 3 kilo çok mu ? 1 ayda 3 kîlo ?
Diyette iken iyi oluyor. Ozellikle baslangic. Ben de saran bir tane bulamadim. Scorpion a basladim. Yok IQ su 197 mis . Einstein'in ki 160 mis, cocukken NASA yi hacklamis mis mis. Gercek hikayeden esinlenmis diyorlar , otobiyografiye baktim tirtt.Bende sabırsız olabiliyorum bazen
Ben şimdiden başlayım o zaman
Seni gormek de guzel. En son zeybis ten aldim haberini.Seni görmek ne güzel. Amin amin çok teşekkür ederim. Evet bu sefer bebek için kilo vermeye çalışacağım.
Haftada bir kilo olmayinca , ben de oyleyim.
62.9 iken yarim kilo versem yeter demistim. Yerine 1.5 kilo aldim.
Diyette iken iyi oluyor. Ozellikle baslangic. Ben de saran bir tane bulamadim. Scorpion a basladim. Yok IQ su 197 mis . Einstein'in ki 160 mis, cocukken NASA yi hacklamis mis mis. Gercek hikayeden esinlenmis diyorlar , otobiyografiye baktim tirtt.
Seni gormek de guzel. En son zeybis ten aldim haberini.
Kafan dagilir buralarda iyi olur.
Slm canım, başın sağolsun..Bebde varım
Koşu bandına çıkmaya başlamak aynı zamanda bir diziye başlamak demek benim için... Yalnııız; bana göre fazla bilimsel o dizi..
Sıkılıyorum o tarz filmleri izlerken.
Ama castle olabilir merak ediyorum ve cinayet-dedektif bağlantılı dizileri seviyorum..
Ayy kim gelmiş benim canım gelmişBunlarin hepsi borek ve corekten. Bakanligina el konulmus.Gecmis olsun naz cim.
Kilon benden az simdi pg.Dusup bayilabilirsin.
Ağrılar geçmezse evet canım inşallah geçerHosbulduk canim. Kesin ameliyat mi gerekiyor.
Iyi yapmış zeybiş Sağ olsun. InşallahHaftada bir kilo olmayinca , ben de oyleyim.
62.9 iken yarim kilo versem yeter demistim. Yerine 1.5 kilo aldim.
Diyette iken iyi oluyor. Ozellikle baslangic. Ben de saran bir tane bulamadim. Scorpion a basladim. Yok IQ su 197 mis . Einstein'in ki 160 mis, cocukken NASA yi hacklamis mis mis. Gercek hikayeden esinlenmis diyorlar , otobiyografiye baktim tirtt.
Seni gormek de guzel. En son zeybis ten aldim haberini.
Kafan dagilir buralarda iyi olur.
Sağol tatlım iyi olmaya çalışıyorum. Daha doğrusu hayata ayak uydurmaya çalışıyorum cook zormuş çok.Slm canım, başın sağolsun..
Nasılsın?
Eweet spora bi başlasam dizi kolay :)Ooo hem spor , hem de eglence diyorsun.
Yazilim konusu ilgi alanimda oldugu icin mantikli bulamadim cogu seyi. Yazilim , fizik , kimya karistirip sacma bir dizi cikarmislar ortaya. Big Bang gulduruyor insani ama severim o diziyi.
Ben de butun guzel dizileri bitirdim. Aramaya devam.
Sağol tatlım iyi olmaya çalışıyorum. Daha doğrusu hayata ayak uydurmaya çalışıyorum cook zormuş çok.
Sagol pg.Ayy kim gelmiş benim canım gelmiş
Dediklerim guzel , Mentalist izlemistin galiba. Fringe , Prison Break zaten basli basina olaydi. Onlara kusur bulamiyorum. Forever var ama bir sezoncuk. Beauty and the Beast i sevmistim ben ama o daha cok bilimkurgu tarzi.Eweet spora bi başlasam dizi kolay :)
Yeni ve güzel birşey bulursan haber ver
Beklemedeyim
Sagol pg.Bensiz 58 e inemiyor mussun.
Olmaz benden az olamazsin derhal kilo vermeliyim.
Dediklerim guzel , Mentalist izlemistin galiba. Fringe , Prison Break zaten basli basina olaydi. Onlara kusur bulamiyorum. Forever var ama bir sezoncuk. Beauty and the Beast i sevmistim ben ama o daha cok bilimkurgu tarzi.
Arrow un ilk bes sezonu. Vis a Vis baslangicta iyiydi. La Castle de Papel zaten duymussundur.
Arayistayim hala.
Ben bir tablo yapip duvara asiyorum. Carsambadan onceki donem yarim kilo versem yeter demistim . Ters tepti.Herkese günaydın.
A AklinYolu1 arkadaşımın yaptığı alıntı mesajla topiğe dan diye girdim kusura bakmayın..
Nasılsınız kızlar?
Diyetler ne alemde?
Yeniden buralara dönmek cok iyi olacak benim için, ama ara verdiğim dönemde yenilen-içilenin haddi hesabı yokken nasıl motive olurum bilemiyorum.
Kendimde o cesareti göremiyorum şu an..
Tamam pampa. Panda yapalim sunu. Cok sevimliler.Tamam, bazılarını degerlendirebilirim kanki
Demisken takimimizin maskotu olsun. Yasasin pandalar.Tamam pampa. Panda yapalim sunu. Cok sevimliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?