ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Olsun nolur nolmaz bu ay en az 3 kilo vermeliyim biraz böyle olunca hevesleniyorum :)) sence başkanım 3 kilo çok mu ? 1 ayda 3 kîlo ?
Haftada bir kilo olmayinca , ben de oyleyim.

62.9 iken yarim kilo versem yeter demistim. Yerine 1.5 kilo aldim.

Bende sabırsız olabiliyorum bazen
Ben şimdiden başlayım o zaman
Diyette iken iyi oluyor. Ozellikle baslangic. Ben de saran bir tane bulamadim. Scorpion a basladim. Yok IQ su 197 mis . Einstein'in ki 160 mis, cocukken NASA yi hacklamis mis mis. Gercek hikayeden esinlenmis diyorlar , otobiyografiye baktim tirtt.

Seni görmek ne güzel. Amin amin çok teşekkür ederim. Evet bu sefer bebek için kilo vermeye çalışacağım.
Seni gormek de guzel. En son zeybis ten aldim haberini.

Kafan dagilir buralarda iyi olur.

Koşu bandına çıkmaya başlamak aynı zamanda bir diziye başlamak demek benim için... Yalnııız; bana göre fazla bilimsel o dizi..
Sıkılıyorum o tarz filmleri izlerken.
Ama castle olabilir merak ediyorum ve cinayet-dedektif bağlantılı dizileri seviyorum..

Ooo hem spor , hem de eglence diyorsun.

Yazilim konusu ilgi alanimda oldugu icin mantikli bulamadim cogu seyi. Yazilim , fizik , kimya karistirip sacma bir dizi cikarmislar ortaya. Big Bang gulduruyor insani ama severim o diziyi.

Ben de butun guzel dizileri bitirdim. Aramaya devam.

Iyi yapmış zeybiş Sağ olsun. Inşallah

Eweet spora bi başlasam dizi kolay :)

Yeni ve güzel birşey bulursan haber ver
Beklemedeyim

Sağol tatlım iyi olmaya çalışıyorum. Daha doğrusu hayata ayak uydurmaya çalışıyorum cook zormuş çok.

Allah bol sabır versin canım
Diyecek birşeyimiz olmuyor böyle durumlarda..
Dua etmekten ve sabır dilemekten başka yapılacak birşey de yok.
Kalbinde kocaman sevgisiyle güçlü duracaksın...

Ayy kim gelmiş benim canım gelmiş
Sagol pg. Bensiz 58 e inemiyor mussun.

Olmaz benden az olamazsin derhal kilo vermeliyim.

Eweet spora bi başlasam dizi kolay :)

Yeni ve güzel birşey bulursan haber ver
Beklemedeyim
Dediklerim guzel , Mentalist izlemistin galiba. Fringe , Prison Break zaten basli basina olaydi. Onlara kusur bulamiyorum. Forever var ama bir sezoncuk. Beauty and the Beast i sevmistim ben ama o daha cok bilimkurgu tarzi.

Arrow un ilk bes sezonu. Vis a Vis baslangicta iyiydi. La Castle de Papel zaten duymussundur.

Arayistayim hala.

Herkese günaydın.
A AklinYolu1 arkadaşımın yaptığı alıntı mesajla topiğe dan diye girdim kusura bakmayın..
Nasılsınız kızlar?
Diyetler ne alemde?
Yeniden buralara dönmek cok iyi olacak benim için, ama ara verdiğim dönemde yenilen-içilenin haddi hesabı yokken nasıl motive olurum bilemiyorum.
Kendimde o cesareti göremiyorum şu an..

Tamam, bazılarını degerlendirebilirim kanki

Ben bir tablo yapip duvara asiyorum. Carsambadan onceki donem yarim kilo versem yeter demistim . Ters tepti.

Uc gun diyete donus hazirligi yap. Ilk 48 saat gercekten zor. Sonra alisiyorsun.

26/09/18: 62.8
27/09/18: 61.7
28/09/18: 61.1
29/09/18: 61.3
30/09/18: 61.2
1/10/18: 62.1
2/10/18: 62.1
3/10/18: 62.5
10/10/18: 62.9
17/10/18: 62.9

24/10/18 : 64.4
27/10/18: 62.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…