- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Günaydınnn pandelamGunaydin pandalar.
Benim iyi gidiyordu ama dun bozdum sankim.
Bir cips var deneyeyim dedim. Patates degildi bir meyvenin cipsiydi ama tuzluydu. Fena degildi ama bugunku nedeni olarak goruyorum kendisini.
Gecen hafta 64.4 bu hafta 62.8Forever07
All_Starla verdigim kilo: 18 kg + 3 ay aradan sonra geri donus 5.9 kilo.
Haftalik bir kilo hedefliyorum simdilik.
Çok yoğunum kız :))) kahvaltı saatine denk geldi birde bu kilo durmadan artıyor yarın doktor randevum var. Ondan sonra diyete tam gaz asılacağım :))Selam fatma hosgeldin. Whatsapp dan durttum arkadaslar. Yoksa gelmeyecekti.
Takımın ortalaması adına artı gelmenden korkuyordumEki Görüntüle 2201888 Geliyorum birazdan arkadaşlar
Tartımı paylaşmak için geldim
HoşgeldinnnGeldim kızlar selam herkese
Kaptanım bende İnan :)))Takımın ortalaması adına artı gelmenden korkuyordumtebrikler nanacımmm sen bu işi kaptın
Bence gayet başarılı börekler helvalar havada uçtu bu hafta çünküOLsun canım 200 olsun bizim olsun
Pandelam i tuttum.Günaydınnn pandelam
Ah bu yeni tatları denemelerOnlar mı bizi biz mi onları deniyoruz acaba
Sen zaten harikasınn gelişinin şerefine
Onu ne yapariz biz buradaÇok yoğunum kız :))) kahvaltı saatine denk geldi birde bu kilo durmadan artıyor yarın doktor randevum var. Ondan sonra diyete tam gaz asılacağım :))
Iki kere yuklerim diyorsun.Eki Görüntüle 2201899Forever07 gecmiş olsun kaptanım
Tartmı yeniden atayım etiketlemeyi unutmuşumForever07
Bugün tartı atabilir misin pekiHerkese selam. Başarılar dilerim. Ben bu hafta başlıyorum. Kendimi denemek istiyorum. Haftaya tartı bildirimi yaparım. Kolay gelsin hepimize.
Çok yakıştı sanaPandelam i tuttum.
Iki tane alip birakacaktim. Paket bitti neyse orta buyuklukteydi zaten.
Sabah gunesi bana vurdu. Sabah gunesi kimlere vururdu.
Onu ne yapariz biz buradabosver artilari. Bir doktora gorun bakalim ne diyor.
Iki kere yuklerim diyorsun.
Ben de türk kahvesi ve telvesi ... diyetle kahvekolik oldum resmenArkadaslar dun fazla latte icmedim ama icmeyince gidiyorum yemek isine sariyorum ben. Mesela sabah pek bi sey yemeyip aksam peynirli makarna yedim , uzerine plantain cipsi, bir tabak brokoli corbasi, iki bardak ayran vs vs.
Latteyi de cok icmek istemiyorum artik ama baska cozum var mi benim icin bilemedim.
Hosbulduk nanacim.
Istemiyorum boyle gunesi. Al senin olsun.Çok yakıştı sanaPandelammm
Sidiğini tutamayanlara
Nana bu işi gerçekten umduğumdan iyi yaptı
Turk kahvesi ictigimde elim ayagim titriyor. Ben almayayim.Ben de türk kahvesi ve telvesi ... diyetle kahvekolik oldum resmenneyse ki latte değil
Ahaha aynen o benim 1 ay içinde 60dan bu rakama yükseldimHoşgeldinnnkız biz seni mezun ettik hani o fatma değil misin sen düğün falan ayakları vardı sanki
Hoş bulduk : ))Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?