- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Sab naber hkürkçü dükkanına döndük kız... düğün nasıldı atlattın sende dimi stres yükü mübarek :))Slm kızlar..
An itibariyle diyete başlamak için bende tekrar aranızdayım..
Eki Görüntüle 2201908
Forever07
Bu da yazdan sonraki facia tartı resmim
Selam kızlar dünden beri ağrılar içindeyim hareket etmedikçe sorun yok ama hareket ettikçe canım çok yanıyor. Hatta dün kendime bir latte ısmarlayaym dedim kasiyer bi anda iyimisiniz dedi o bile anladı acımı o yüzden bugün işe gitmedim. Durumum kötü yani ama tarıdan güzel haberlerle geldim 6lı rakamlara hoşgeldin diyebiliyorum
Slm kızlar..
Eki Görüntüle 2201908
Forever07
Ikinizi de gormek guzel. Eski tayfadan bir biz kaldik kizlar. Yilbasina kadar hallederiz bir bu isi.Ahaha aynen o benim 1 ay içinde 60dan bu rakama yükseldim
Superr. Tartinda cok ciks mis.Selam kızlar dünden beri ağrılar içindeyim hareket etmedikçe sorun yok ama hareket ettikçe canım çok yanıyor. Hatta dün kendime bir latte ısmarlayaym dedim kasiyer bi anda iyimisiniz dedi o bile anladı acımı o yüzden bugün işe gitmedim. Durumum kötü yani ama tarıdan güzel haberlerle geldim 6lı rakamlara hoşgeldin diyebiliyorum
Ay tek başına olmuyor ya kendimi cezalandırıyormuş gibi hissediyorum 1 haftadır :)))Ikinizi de gormek guzel. Eski tayfadan bir biz kaldik kizlar. Yilbasina kadar hallederiz bir bu isi.
Yeni takim firtina gibi.Eskiler olarak kendimize gelelim derim.
Hosbulduk nanacim.
Istemiyorum boyle gunesi. Al senin olsun.
Turk kahvesi ictigimde elim ayagim titriyor. Ben almayayim.
yehuuuuuSelam kızlar dünden beri ağrılar içindeyim hareket etmedikçe sorun yok ama hareket ettikçe canım çok yanıyor. Hatta dün kendime bir latte ısmarlayaym dedim kasiyer bi anda iyimisiniz dedi o bile anladı acımı o yüzden bugün işe gitmedim. Durumum kötü yani ama tarıdan güzel haberlerle geldim 6lı rakamlara hoşgeldin diyebiliyorum
Neyse çok yüklemeden başlamak iyidir hadi bakalım bol eksiler olsunSlm kızlar..
Eki Görüntüle 2201908
Forever07
Bende 22 temmuzForever07 ben 22 Temmuz 74.1 le baslamistim. All stara ise uc gun sonra 25 Temmuzda geldim. Yalniz kacla geldim hatirlamiyorum. Toplamda giden kilo 9.8
Tek basina kilo alip burada kilo veriyoruz. Ne guzel bir topik.Ay tek başına olmuyor ya kendimi cezalandırıyormuş gibi hissediyorum 1 haftadır :)))
Çok sıkı tutacağız bu işi hadi bakalım
Aramizda uc saat var zaten forever.Olur alayım ama öğleden sonra çünkü ben güzelim, fitim
yehuuuuutebrikler kuzummm
Bir diyeti bin kisi ister bir kisi alir.Hadi bakalım niyetim ciddi. Diyetle ciddi bir ilişki düşünüyorum:)))
O benim olacak çok hırslıyımdır :)))Bir diyeti bin kisi ister bir kisi alir.
Al ver Al ver ekonomiye can ver oldukForever07 kilo verme geçmişi karışık biraz. 75 'le başladım 64le ara verdim 67 ile tekrar başladım. 60la tekrar ara verdim. 1 ay öncesine kadar 60 küsürdüm. 1 ayda hoooop 65 oldum geçen hafta da 64. 9dum. Acaip hızlı alıyorum 1 haftadır diyet modundayım ama olmuyor. Hadi bakalım niyetim ciddi. Diyetle ciddi bir ilişki düşünüyorum:)))
Ya benim olacak ya da topragin diyorsun.O benim olacak çok hırslıyımdır :)))
Sebebi tamamen diyetten bikmamizdi. Domates disinda farkli tadlar denedik.Al ver Al ver ekonomiye can ver olduk
Kaptanım güzele vurur güneş :)Çok yakıştı sanaPandelammm
Sidiğini tutamayanlara
Nana bu işi gerçekten umduğumdan iyi yaptı
İnşallah canımDüşeceğinden eminim biz all star 'ız
Gerçekten çok fenaydım canım çok şükür iki gündür ağrım yok tabi ödem olduğunu düşünüyorum çok hareketsizdim ve geç yedim hep ama cıslardan uzak durdumYine 80hastasın diye ellemiyorum bak üzülüyorum ve geçiyorum
Yani benKızlar artı gelen kupalardan muaf biliyorsunuz
86ile başladım 79a kadar indim toplam 7kilo yapıyor ama bu hafta+1 malasefForever07 herkes basindan beri All_Starla kac kilo verdigini yazabilir ise ve sen de ilk sayfaya toplu eklersen iyi olur bence.
A AklinYolu1 18.400 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?