• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnn hanımlar nasılsınız ?
Dün pazar malum evde olunca menü az biraz kaytardı ama bugün dengeleyeceğim sabah sadece 1 elma :rapci:
Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerim :KK66:

Aynen bende telimde arıza olması da etkiliyor beni ama girmekte fayda var en azından frenliyorsun kendini :dondurma:
Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.
Daha kontrollü oluyorsun o zaman
Tek başıma da denedim
:KK35: olmadı :KK67:

Hafta sonları düzen bozuluyor maalesef ama zaten amacımız 1 haftada 5 kilo vermek değil, uzun vadede kalıcı kilo vermek, bu yüzden hafta sonu kaçamakları da olsun arada degil mi şekerim :KK66:

Çok haklısın kuzum pazar günüm diyette gibi değil de koruma da gibi geçiyor genelde :KK54: metabolizmaya yasak pek gelmiyor sonra hızla geri alınıyor dengeyi korumak önemli :KK30:
Kaldı 5 kilo onu da yavaştan vermeyi planlıyorum

Çok haklısın kuzum pazar günüm diyette gibi değil de koruma da gibi geçiyor genelde :KK54: metabolizmaya yasak pek gelmiyor sonra hızla geri alınıyor dengeyi korumak önemli :KK30:
Kaldı 5 kilo onu da yavaştan vermeyi planlıyorum
5 kilo, ne güzel az kalmış..halledersin canım.
Ben 16 kilo vermiştim, bi 10 kilo fazlam vardı şimdi 2-2,5 kilo kadarını geri aldım.
Ama bir kısmı ödem diye düşünüyorum (ya da kendimi kandırıyorum da diyebiliriz:KK70:) 10-12 kiloyu da bir düzen oturtursam yaza kadar veririm diye düşünüyorum:dua:

Benim tekrar buraya gelme sebebim de buydu mesela.
Daha kontrollü oluyorsun o zaman
Tek başıma da denedim
:KK35: olmadı :KK67:

Ben yıllarca kendim diyet yaptım 3-5 verdim hep geri fazlasıyla aldım.

17 -18 yaşlarımda 58 kilo idim tabi yine zayıflamış halim nasıl verdim bilmem ergenlik :)
Sonra eşimle de o yaşlarda başladık çıkmaya :cool: Biz olduk mu 8 yıllık sevgili, ben 65-70 arası hep. Diyordu ki 10 yıldır vericen bi veremedin :KK70:
Sonra evlilik coskusu ile ben oluverdim 75 küsür :KK57: kendim başladım önce sonra burayı ve canım pandelamı buldum iyiki :KK200: ve tekrar 10 yıl sonra 58 leri görmüştüm :deli: tabi bebek aşkı da vardı :emir_bebek:

kızlar haftada ortalama kaç kg veriyorsunuz
İlk başladığın zamanlar ödem de atacağın için hızlı gidiyor haftada 2/3 sonrasında haftada 1
Yaptığın spor ve beslenme şekline göre haftada 1 bazen -600 bazen -400 bazen de hiç :)
Yersen artı bile gelebilirsin sana güveniyorum artı gelmeyeceksin :deli:

İlk başladığın zamanlar ödem de atacağın için hızlı gidiyor haftada 2/3 sonrasında haftada 1
Yaptığın spor ve beslenme şekline göre haftada 1 bazen -600 bazen -400 bazen de hiç :)
Yersen artı bile gelebilirsin sana güveniyorum artı gelmeyeceksin :deli:
İNŞALLAHHH BU ARALAR PEK SPOR YAPAMIYORUMM ÖKSÜRÜK VAR

Ben yıllarca kendim diyet yaptım 3-5 verdim hep geri fazlasıyla aldım.

17 -18 yaşlarımda 58 kilo idim tabi yine zayıflamış halim nasıl verdim bilmem ergenlik :)
Sonra eşimle de o yaşlarda başladık çıkmaya :cool: Biz olduk mu 8 yıllık sevgili, ben 65-70 arası hep. Diyordu ki 10 yıldır vericen bi veremedin :KK70:
Sonra evlilik coskusu ile ben oluverdim 75 küsür :KK57: kendim başladım önce sonra burayı ve canım pandelamı buldum iyiki :KK200: ve tekrar 10 yıl sonra 58 leri görmüştüm :deli: tabi bebek aşkı da vardı :emir_bebek:

Hayatta oluyor böyle inişli çıkışlı durumlar. Önemli olan sağlık. Kilolar veriliyor bir şekilde..
O yaşlarda bende hep 58-60 arası gider gelirdim. Birara bi tartılayım dedim tartıda 78'i görünce şok oldum. 2,5 ayda 12-14 kilo kadar verdim. Düğünüme yakın eşimle yürüyüş falan yaparak 60 a inmiştim ne güzeel :)
Evlendim çoluk çocuk derken 86 ile bir tartı şoku daha yaşadım. Sonrasında burdayım işte..

Slm kızlar menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
3 nugget
2 yumurtadan yağsız kaşarlı pastırmalı omlet
3 kepekli grisini
Ara
Leblebi kuru üzüm
Maden suyu
Akşam şimdi yedim 15:30
Bir tabak Bulgurlu yaprak sarma
2 kaşık yoğurt
Kek yapmıştım bir lokma aldım tadımlık