- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Belli bir saatten sonra üçüncü boyuta mı geçiyosun neAyyy ben niye ciddilestim boyle. BDV mode on.
Cnm dikkat et yinede fıtık olabilir cnm bende senin gibi ağrım dinmedi 2 yerde fıtık çıktı inşallah değilsindir cnm
Sıcak tut banyoda sıcak su döktü sırtına
Üşüttürme sırtını terliyorsansa bez koy sırtına biraz ağrın geçer cnm sıcak temasla neyse cnm tekrardan gecmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin cnm
Herkese günaydııın
İlk defa sabahın bu saatinde yazıyorum galiba buraya, okula gidecem birazdan, gitmeden bi selam verem dedim
Beraber hallederiz :)Kilit vuralım o kutuya açılmasın hiç
Halledersin sen yaaa
Burç konusundan girdim boşanma konusundan ciktim. Arada Bi de fake çanta konusu vardi:)Belli bir saatten sonra üçüncü boyuta mı geçiyosun ne
Günaydınlar. İtiraflar gelsinnnn::))Günaydın kızlar kendimi ele veriyorum biraz dün akşam biraz abarttım ekmek yedim yemeği fazla yedim evde boya vardı galiba ondanşaka bi yana regl yaklaşıyor daha doğrusu düzeni şaştı baya ondan böyle yeme oranım artıyor ama dikkat edicem cezam neyse çekmeye razıyım
Afiyet olsun. Ben ekmek yememeye çalışıyorum ama bazen seçeneğim yoksa sandwich alabiliyorum.Günaydın kızlar
Dün akşam kendi ekmeğimi yapmıştım, az önce yedim harika olmuşisteyene tarifi yazabilirim
Ekmeğini bile kendisi yapıyor.
Hı hı gördüm öyleymiş hem hırslı hemde becerikli hatunEkmeğini bile kendisi yapıyor.
Yolculuk nasıl geçti.Hı hı gördüm öyleymiş hem hırslı hemde becerikli hatun
Tskler canim, mayasiz tam bugday unundan yapilmis rejim ekmegi. Ekmeksiz bir hayat dusunemiyorum ben okadar seviyorumki, mecbur boyle bir yontem buldumAfiyet olsun. Ben ekmek yememeye çalışıyorum ama bazen seçeneğim yoksa sandwich alabiliyorum.
Hoşbulduk canım,
Super. ben ekmeği çok sevmiyorum sadece hamur işleriTskler canim, mayasiz tam bugday unundan yapilmis rejim ekmegi. Ekmeksiz bir hayat dusunemiyorum ben okadar seviyorumki, mecbur boyle bir yontem buldumhihi
Allahım dün yedim çok fena yedim atın beni iğneli çukuraaayarım kokoreç 4 midye dolma öğlen (eşimle eminönüne gittikte) akşam bi tabak kara lahana sarma 12-15 artık sayısını blmiyorum tartımı kesin etkiler ben bukardar yemiyorum ki normalde ( nerde çivili sopa Forever07 gel kardeşim gel patakla beni
Allahım dün yedim çok fena yedim atın beni iğneli çukuraaayarım kokoreç 4 midye dolma öğlen (eşimle eminönüne gittikte) akşam bi tabak kara lahana sarma 12-15 artık sayısını blmiyorum tartımı kesin etkiler ben bukardar yemiyorum ki normalde ( nerde çivili sopa Forever07 gel kardeşim gel patakla beni
Fena değildi küçük oğlum son saatlerde hiç durmadıYolculuk nasıl geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?