ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Simdi tartildim guncel kilom 67,4
5 hafta once basladim diyete 70,5 kiloyla, ama son bir hafta kacamaklarim oldugu icin bu gectigimiz pazartesi geri toparladim kendimi hedefim 55 kilo

Eklentiler

• 3FDF185C-B5DA-47A2-8896-764776D21B42.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 45
Hayirli yolculuklar.

Kilo vermeden gelme.

Onu bilmiyorum cnm pazartesi tartilmistim 68 kiloydum,
Adim tugba 29 yasindayim, 5 bucuk yildir evliyim, 3 yasinda oglum var. Dogumdan kalan kilolarimla savasmaktayim
Hosgeldin o zaman. Dogru yere geldin.

Sabah ki kilonu hatirliyor musun?

Takimin CEO su Forever07 , tartilarda ve hedeflerde etiketleyecegin bakan. Hedefini tutturana kupa var.
Menu isleri bakani : I IRMAKK70 , menulerde etiketliyorsun. Her gun menu paylasana kupa var.
Spor isleri bakani : @_LA_PATYA_ spor yaptiginda etiketliyorsun. Sporu paylasana kupa yok ama vucudun sarkmamasi icin guzel bir yontem.

Paylasim ve sohbete dikkat ediyoruz, egleniyoruz . Ne kadar cok paylasim o kadar cok kilo demek.

Bir de baska diyet topiklerinde isim yazdirip takilmiyoruz, kisisel diyet topikleri haric. Karisikliga neden oluyor. Sadece bu takima konsantre olmak en iyisi.

Ben sadece pazartesi gunleri tartildigim icin bu sabah tartilmadim ama yarin sabah tartilirim ozaman olur mu? Tamamdirr kurallari okudum, iyi olan kazansin ozamann

Cnm dikkat et yinede fıtık olabilir cnm bende senin gibi ağrım dinmedi 2 yerde fıtık çıktı inşallah değilsindir cnm
Sıcak tut banyoda sıcak su döktü sırtına
Üşüttürme sırtını terliyorsansa bez koy sırtına biraz ağrın geçer cnm sıcak temasla neyse cnm tekrardan gecmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin cnm

Bu günkü menüm
Sabah dün akşam peynirli irmik helvası vardı yemedim canım çok istedi
Sabah 1 tabak yedim kahvaltıda
Öğlen gezmedeydim
Şekersiz nescafe
1 dilim irmiş tatlısı
Şekersiz çay
Akşam
1 tabak tavuk ciğeri
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Acı domates sosu 3 kaşık
Gece kızı cayı
1 avuç cekirdek
I IRMAKK70 C cizen_bayan
20 dakika spor. @_LA_PATYA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…