Carsamba kac kiloydun hatirliyor musun?Simdi tartildim guncel kilom 67,4
5 hafta once basladim diyete 70,5 kiloyla, ama son bir hafta kacamaklarim oldugu icin bu gectigimiz pazartesi geri toparladim kendimihedefim 55 kilo
Hayirli yolculuklar.Merhaba kızlar yoldayım perişanım çok zor iki çocukla 8 saat yolculuk yapmak hayırlısıyla bi gidelim de yorgunluğu da unuturum
Menü bildirimi I IRMAKK70
4 nugget
Bir bardak süt
Oğlumun kahvaltısından 2 lokma yumurta
Ezine peynir
Domates salatalık
3 kepekli grisini
Ara
Leblebi kuru üzüm
Bir bardak süt
Akşam 16.30
Dışarıda yedim kızlar
Tavuk dünyasından
Bir porsiyon acılı tavuk
Salata
Carsamba kac kiloydun hatirliyor musun?
Bir de kendini tanitir misin?
Hosgeldin o zaman. Dogru yere geldin.Onu bilmiyorum cnm pazartesi tartilmistim 68 kiloydum,
Adim tugba 29 yasindayim, 5 bucuk yildir evliyim, 3 yasinda oglum var. Dogumdan kalan kilolarimla savasmaktayim
Hosgeldin o zaman. Dogru yere geldin.
Sabah ki kilonu hatirliyor musun?
Takimin CEO suForever07 , tartilarda ve hedeflerde etiketleyecegin bakan. Hedefini tutturana kupa var.
Menu isleri bakani : I IRMAKK70 , menulerde etiketliyorsun. Her gun menu paylasana kupa var.
Spor isleri bakani : @_LA_PATYA_ spor yaptiginda etiketliyorsun. Sporu paylasana kupa yok ama vucudun sarkmamasi icin guzel bir yontem.
Paylasim ve sohbete dikkat ediyoruz, egleniyoruz . Ne kadar cok paylasim o kadar cok kilo demek.
Bir de baska diyet topiklerinde isim yazdirip takilmiyoruz, kisisel diyet topikleri haric. Karisikliga neden oluyor. Sadece bu takima konsantre olmak en iyisi.
Pazartesi gunu 67.8 imissin. Uc gunde gec yazildigin icin seni 67.0 yazalim ama yine de tartilabilirsin.Ben sadece pazartesi gunleri tartildigim icin bu sabah tartilmadim ama yarin sabah tartilirim ozaman olur mu? Tamamdirr kurallari okudum, iyi olan kazansin ozamann
Tamam sen 67 yaz, ben yarin sabah tartilirim yine bakalim merak ettim simdi. Burda tartilma gunlerimiz nezaman?Pazartesi gunu 67.8 imissin. Uc gunde gec yazildigin icin seni 67.0 yazalim ama yine de tartilabilirsin.
Carsamba gunleri tartiliyoruz.Tamam sen 67 yaz, ben yarin sabah tartilirim yine bakalim merak ettim simdi. Burda tartilma gunlerimiz nezaman?
Cnm dikkat et yinede fıtık olabilir cnm bende senin gibi ağrım dinmedi 2 yerde fıtık çıktı inşallah değilsindir cnmGünaydın kızlar dün mr a gittim sonucu 10 gün sonra alacağım ama bu ağrılar beni bitirdi geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimA AklinYolu1 eline sağlık kuzum Forever07 nasılsın kuzucummm ya da toplu soruyorum nasılsınız kuzular ben bu sıralar iştahsızım ondan çok iyyim iştekiler bile sen niye az yemeye başladın diyorlar
Hoşgeldin cnm aramızaSimdi tartildim guncel kilom 67,4
5 hafta once basladim diyete 70,5 kiloyla, ama son bir hafta kacamaklarim oldugu icin bu gectigimiz pazartesi geri toparladim kendimihedefim 55 kilo
Yogurt yiyorum. Uykusuzum ... Sen nasilsin?
Afiyet olsun başkanımYogurt yiyorum. Uykusuzum ... Sen nasilsin?
Sagol. Yogurdu seviyorum.Afiyet olsun başkanım
Bende uykususum bu gün Dr gittim
Uyuyamıyorum diye uykum geliyor ama yatamıyorum dedim ilaç verdi inşallah kilo yapmaz 3 gün kullanıcam başkanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?