BENİİ TAM TIRMALIYACAKK GALİBAA :dBenden de bi günaydın gelsin:) . İki gün sonra Carsamba hatırlatayım dedim. Bugun yaptığınız kaçamaklar carsamba gunu gelip sizi tırmalar :)))
Tırmalamasın deyin güne elma ile başladımBenden de bi günaydın gelsin:) . İki gün sonra Carsamba hatırlatayım dedim. Bugun yaptığınız kaçamaklar carsamba gunu gelip sizi tırmalar :)))
Günaydııııııın
Bi bakıp kaçtım akşam vertigım tavan yaptı ayakta duramıyodumSoylerim canim.
Merhaba, 2. uyelik degilsin dimi.
Bizde yasak yok yalniz baska diyet topikleri de yok.
Grup yapiyoo.
Aaa bi baktim pg . Igreniyorum konusu sab.
Bilemem goricigizzz :)BENİİ TAM TIRMALIYACAKK GALİBAA :d
Hala meyveden korkuyorum. Yemiyorum şimdilik.Tırmalamasın deyin güne elma ile başladım
Uyuyamamıştım kuzum yaa vertigo var bende baş dönmesinden gözümü kapatamıyodum ondan uyuyamadım sonra eşim geldi iştende bisahada giremedim aklım sizde kaldı
Bir bakıp kaçtın kalbimi yaktın:)Bi bakıp kaçtım akşam vertigım tavan yaptı ayakta duramıyodum
Yaa çok tatlısın seviyorum seni yaa takımın neşesiBenden de bi günaydın gelsin:) . İki gün sonra Carsamba hatırlatayım dedim. Bugun yaptığınız kaçamaklar carsamba gunu gelip sizi tırmalar :)))
Neremi neremi :)Yaa çok tatlısın seviyorum seni yaa takımın neşesi
Saol canım çok isterdim takılmayı ama biliyonuz eşim bu pembiş siteden pek hoşlanmıyo üyeliğimi kapadım biliyo ondan adımıda değiştirdim zatenBir bakıp kaçtın kalbimi yaktın:)
Vertigo çok kötü ya. Geçmiş olsun pg..
İnsülin direnci diyorsunBilemem goricigizzz :)
Daha meyveden korkuyorum. Yemiyorum şimdilik.
Mavi yapsak hoşlanır mi dersin :)Saol canım çok isterdim takılmayı ama biliyonuz eşim bu pembiş siteden pek hoşlanmıyo üyeliğimi kapadım biliyo ondan adımıda değiştirdim zaten
Duygu sende de mi var geçmiş olsun canımBi bakıp kaçtım akşam vertigım tavan yaptı ayakta duramıyodum
Bende 1 bardak limon suyu ve kekik çayıyla başladımTırmalamasın deyin güne elma ile başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?