Gıcık asık surat bir hanımdı kendisiGeçer umarım. Doktor bey iştahımı kesin ama onu kesmeyin de:)
Aaaaaaaaaa inanmıyoruumm
Kurabiyeleri alabilirim :)
Çok geçmiş oldun canımGıcık asık surat bir hanımdı kendisi
İştahımı iç hastalıkları doktor bey sorduiyi normal dedim 11 kilo verdim dedim açtı nasıl dedi diyet yaptım dedim ne kadar sürede verdin dedi sizi KK All star bekliyoruz buyrun dedim sonuçç ferritin yerlerde emziriyorsan çok normal dedi yeter emzirme dedi
Al kurabiye köpeeenn olsunKurabiyeleri alabilirim :)
büyükçe ağrıyor daİlimünati başgöstermiş sende 3. Gözzzz
Ben bi ara iyi sarmıştım nerdeyse tv izletmicektim çocuklara:))
Tarikat filmi vardı onun her film içinde bir subliminal mesaj.
Aslında başka bi kurulus daha var ama neyse adını zikretmeyeyim şimdi.
ben dubble ile aşk yaşıyorum şuan telvelerini tamamen yicem utanmasam
büyükçe ağrıyor dakayınvalidem sana göz nazarı değmiş diyor okuycam seni dedi, halen okuyacak ... gerçi o değen göz kızının gözü de diyemedim ya neyse
büyükçe ağrıyor dakayınvalidem sana göz nazarı değmiş diyor okuycam seni dedi, halen okuyacak ... gerçi o değen göz kızının gözü de diyemedim ya neyse
Utanma utanma ye iyidirben dubble ile aşk yaşıyorum şuan telvelerini tamamen yicem utanmasam
Gıcık asık surat bir hanımdı kendisi
İştahımı iç hastalıkları doktor bey sorduiyi normal dedim 11 kilo verdim dedim açtı nasıl dedi diyet yaptım dedim ne kadar sürede verdin dedi sizi KK All star bekliyoruz buyrun dedim sonuçç ferritin yerlerde emziriyorsan çok normal dedi yeter emzirme dedi
Sarma istiyorum, börek istiyorum, patlamış mısır tuzlu çekiyor canım.Al kurabiye köpeeenn olsun
Yok artık şaşırdın sen herhalYakında dünyaya acilacagiz:))
Ferritin ben de kullanıyorum.
Sarma istiyorum, börek istiyorum, patlamış mısır tuzlu çekiyor canım.
Vay görümce diyorsun. Kahve görümce forever aşk üçgeni az sonra Bdv De :)büyükçe ağrıyor dakayınvalidem sana göz nazarı değmiş diyor okuycam seni dedi, halen okuyacak ... gerçi o değen göz kızının gözü de diyemedim ya neyse
Mesela yani :)Yok artık şaşırdın sen herhal
Kurabiye kek börekpatlamış mısır derkenVay görümce diyorsun. Kahve görümce forever aşk üçgeni az sonra Bdv De :)
Mesela yani :)
Bakkal acicam :)Kurabiye kek börekpatlamış mısır derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?