Malesefff 10 senedir var önceden tansiyonum düştü zannederdim gidip ölçtürürdüm bişey yok sinir olurdum ozaman niye bu baş dönmeleri diye bi ara hamileyim diye tribe bile girmiştim sonra öğrendim vertigoymuşDuygu sende de mi var geçmiş olsun canım
Şimdi radio all StaR'dan Balkanlara uzanıyoruz:) sıradaki sarki kilo verenlere gelsin :))Ve lucky banu alkana bağlar
Evet ya mandalina filan kötü etki yapıyor. Bi latte gibi değil. Mochayi da idare edebiliyorum meyveyi anlamadım.İnsülin direnci diyorsun
BelkiMavi yapsak hoşlanır mi dersin :)
Yumurtalar harika görünüyor canım çekti bakEki Görüntüle 2205159
Bende 1 bardak limon suyu ve kekik çayıyla başladımhaa sonra kahvaltı ettim tabikisi
Şimdi radio all StaR'dan Balkanlara uzanıyoruz:) sıradaki sarki kilo verenlere gelsin :))
Latte mi mandalina mı diye bir soru sormayacağım tabisiŞimdi radio all StaR'dan Balkanlara uzanıyoruz:) sıradaki sarki kilo verenlere gelsin :))
Evet ya mandalina filan kötü etki yapıyor. Bi latte gibi değil. Mochayi da idare edebiliyorum meyveyi anlamadım.
Yapalı 1 saatten fazla oldu gel beraber olsun dicektim amaYumurtalar harika görünüyor canım çekti bakafiyet olsun kuzu benim kahvaltının kendisi elma oluverdi hafta sonu berbat geçti çünküsü
Latte mi mandalina mı diye bir soru sormayacağım tabisi
Laptop dan giren biri şarkıyı koysun yaaa:))
Laptop dan giren biri şarkıyı koysun yaaa:))
Sesim de kötüdür ya:))
Latteyi sevmiyorum artık. Bi soğudum sanki. Sanirim koruma aşamasında bırakabilirim. Mandalina da iyidir Allah icin:))Latte mi mandalina mı diye bir soru sormayacağım tabisi
Doktor gözüme antibiyotik merhem verdi. gözümün üstünde resmen 3. göz oluşuyor gibimerhem ile patlamazsa keseriz dedi
Geçer umarım. Doktor bey iştahımı kesin ama onu kesmeyin de:)Doktor gözüme antibiyotik merhem verdi. gözümün üstünde resmen 3. göz oluşuyor gibimerhem ile patlamazsa keseriz dedi
Tom Cruise da içindeymiş diyorlar. Benden duymuş olma:)İlimünati başgöstermiş sende 3. Gözzzz
Aaaaaaaaaa inanmıyoruummTom Cruise da içindeymiş diyorlar. Benden duymuş olma:)
Siz latte deyince benim canım tük kahvesi çekiyorLATTE LATTE LATTE
TABİKİSİİİİ
Doktor gözüme antibiyotik merhem verdi. gözümün üstünde resmen 3. göz oluşuyor gibimerhem ile patlamazsa keseriz dedi
Ben sevmemki latte matte ben hasss türk kahveciyim en sadesindenSiz latte deyince benim canım tük kahvesi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?