ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Nasıl anlatma olacak canım ben henüz kimseyi tanımıyorum ki menüleri az çok biliyorum o kadar

Senin esin naz. Bu hafta bakman gereken kisi yani. Anlatim basit olabilir onemli olan arkadas olmaniz.
Bir paragraf civari yeterli, kilosu ne kadar kilo almis vermis, ssaglik sorunu var mi, burcu ne . burc onemli.
evli cocuklu calisiyor mu ? hobileri vs vs.

N naz5403 YaKaMoZz-z

Temizlikten nefret ettigim kadar bi seyden nefret etmiyorum. Bana disari isi verilsin. Ben temizlik yapmayim.
Bende başlarken nefret ediyorum ardıma bakıp etrafı temiz görünce bi havaya girip bitiriyorum işte
Birde 1 yaşındaki oğlum süpürgeye yapışmış açma kapama düğmesine basıp bi açıp bi kapatıyor dk başı süpürgenin başından alıp oyalanması için başka bir yere bırakıyorum arkamı dönmemle süpürgeye yapışması bir oluyor düşün artık ne şartlarda temizlik yapıyorum

Hım ok sorarım artıkın kendisine

Kız seni kim tanıyacak ve sen kimi tanıyıp anlatacaksın torpil mi geçtin kendine :)
Bunu diyeceginizi biliyordum. Maalesef torpil degil. Yapmayanlar olacaktir mutlaka . Onlarin yerine ben gececegim.

Benim supurgem de yok aliyorum bozuk cikiyor , uc supurge aldim. Bir tane daha aldim geliyor.

Bunu diyeceginizi biliyordum. Maalesef torpil degil. Yapmayanlar olacaktir mutlaka . Onlarin yerine ben gececegim.

Benim supurgem de yok aliyorum bozuk cikiyor , uc supurge aldim. Bir tane daha aldim geliyor.
Buda iyiymiş desene senin iş daha zor hepimizi tanımak zorundasın
Bu arada zorunluluktan değil meraktan burcun ne kaç yaşındasın evli değilsin bunu anladım da :)

Buda iyiymiş desene senin iş daha zor hepimizi tanımak zorundasın
Bu arada zorunluluktan değil meraktan burcun ne kaç yaşındasın evli değilsin bunu anladım da :)
Az cok taniyorum sizi. Sıkıntı cekecegimi sanmiyorum.

Aslan burcuyum ben. Yas gitti 35 i gectim. Bekarim cocuksuzum yurt disindayim biliyorsun.

Yok yok hiç öyle düşünme yaşanacak en güzel yaşlar doya doya her anın keyfini çıkartacak yaşlar bunlar 20 li yaşlar bitince insan kıymetini anlıyor herşeyin daha bi başka ve güzel bakılıyor hayata her anı değerlendirmenin kıymetini öğrenmiş oluyoruz

TugbArda bana kendinden bahset tatlımmm yaşın boyun posun kg neden kg aldın evlimisşn çalışıyomusun ev hanımımısın burcun ne ve hedef kg
Bu cok kolay oldu. Sohbet seklinde gelisse.

Benim ruhum genc.

TugbArda bana kendinden bahset tatlımmm yaşın boyun posun kg neden kg aldın evlimisşn çalışıyomusun ev hanımımısın burcun ne ve hedef kg
yaş 29, 5bucuk senedir evliyim 3 yaşında oğlumuz var. Boy 1.60 kilomu biliyorsunuz enson 67. Evlendigim kiloya gelmek istiyorum 56/58. Dogumda aldigim kilolarla kalakaldim. Calisiyorum, Burcum balik, belcikada yasiyorum doguma buyume burdayim. Ya sizz? Bende sizleri taniyayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…