Gecmis olsun canim. Maalesef tam hastaliklarin artis gosterdigi zamanlarYettiiim gaaari :))
Kusura bakmayın hem küçük kızım hem de ikizlerimden oğlum hasta, diğer kızıma da geçmezse birkaç güne atlatırız inşaallah
Eve yeni geldim
Geçmiş epey birikmiş
Biraz işlerim var
Halledeyim gelicem
Beni bekleyin anacıııım
Size de gecmis olsun irmak.Gecmis olsun canim. Maalesef tam hastaliklarin artis gosterdigi zamanlarBizimkinin de biraz burnu akiyor ama ayakta atlatacak gibi insallah agirlasmaz.
Stock ne yahu.Çok zarifsin, teşekkür ederim. Psikolojik olarak kendimi biraz daha hazırlayayım da.. ( evdeki stokları bitirecek)
Size de gecmis olsun irmak.
Stock ne yahu.Ne zaman hazirlayacaksin, temmuz 15.
At onlari cope. Kocana ver o yesin.Abur cubur stokları hihihihi
At onlari cope. Kocana ver o yesin.
Senden iyi olmasin. Guzel topiktir.Bu da mantıklı bir yöntembu minnoş topiği inceleyeceğim..
Bende şu sıralar aynı durumdayımAksamlari ben de oyleyim. O yuzden aksam domates, yogurt , ayran ile gecistiriyorum. Ne yesem doymam cunku.
Patates yedim doymadim ama inat yemiycem.Bende şu sıralar aynı durumdayım
Bende 1 bardak ayranla domates yemeyi düşünüyorumPatates yedim doymadim ama inat yemiycem.
Ayran da domates de yok.Bende 1 bardak ayranla domates yemeyi düşünüyorum
Başkanım bu gün resmen çile bülbülüm çile yemek konusu :))) bişey yenemeye çalıştım gün boyu yerimden kalkamadım sonra üşüme geldi bir grip ilacı attım ama yemek yememeye çalıştım darısı yarınaAyran da domates de yok.
Biber var , badem , ceviz var. Onlari da istemiyorum.
Bakman sorun degil de, bakmanin arkasi geliyor mu acaba.Başkanım bu gün resmen çile bülbülüm çile yemek konusu :))) bişey yenemeye çalıştım gün boyu yerimden kalkamadım sonra üşüme geldi bir grip ilacı attım ama yemek yememeye çalıştım darısı yarına
Bu gün misafire yaptıgım menü süperdi ama tadına bile bakmadım sadece hastayıö dedim günü atlattım :)
Biberi fırında közle yada tost makinesinde patates i de halka halka tost makinesinde pişirebilirsinAyran da domates de yok.
Biber var , badem , ceviz var. Onlari da istemiyorum.
Yemiycem ya dukkani kapattim bosver.Biberi fırında közle yada tost makinesinde patates i de halka halka tost makinesinde pişirebilirsin
İyi yaptın boş verrYemiycem ya dukkani kapattim bosver.
Aynen ya başkanım üzülürün inşallah dikkat ederim yarını kurtarsamda eksi zor başkanım bir türlü adepte olamadım sanki bütün insanlar evime gelmek istiyor diyetteyim diyemiyorum offBakman sorun degil de, bakmanin arkasi geliyor mu acaba.
Ben senin icin diyorum. Kilo alirsan Carsamba gunu moralin bozulacakti. Ha gayret bir gun kaldi.
Sağol canımKisa zamanda iyilesiler umarim. Gecmis olsun.
Gel gelll.
Ozlemisim patatesi.
Sağol canım, size de geçmiş olsun umarım ayakta atlatırsınızGecmis olsun canim. Maalesef tam hastaliklarin artis gosterdigi zamanlarBizimkinin de biraz burnu akiyor ama ayakta atlatacak gibi insallah agirlasmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?