ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gecmis olsun canim. Maalesef tam hastaliklarin artis gosterdigi zamanlar Bizimkinin de biraz burnu akiyor ama ayakta atlatacak gibi insallah agirlasmaz.

Gecmis olsun canim. Maalesef tam hastaliklarin artis gosterdigi zamanlar Bizimkinin de biraz burnu akiyor ama ayakta atlatacak gibi insallah agirlasmaz.
Size de gecmis olsun irmak.

Çok zarifsin, teşekkür ederim. Psikolojik olarak kendimi biraz daha hazırlayayım da.. ( evdeki stokları bitirecek )
Stock ne yahu. Ne zaman hazirlayacaksin, temmuz 15.

Ayran da domates de yok.

Biber var , badem , ceviz var. Onlari da istemiyorum.
Başkanım bu gün resmen çile bülbülüm çile yemek konusu :))) bişey yenemeye çalıştım gün boyu yerimden kalkamadım sonra üşüme geldi bir grip ilacı attım ama yemek yememeye çalıştım darısı yarına
Bu gün misafire yaptıgım menü süperdi ama tadına bile bakmadım sadece hastayıö dedim günü atlattım :)

Bakman sorun degil de, bakmanin arkasi geliyor mu acaba.

Ben senin icin diyorum. Kilo alirsan Carsamba gunu moralin bozulacakti. Ha gayret bir gun kaldi.

Bakman sorun degil de, bakmanin arkasi geliyor mu acaba.

Ben senin icin diyorum. Kilo alirsan Carsamba gunu moralin bozulacakti. Ha gayret bir gun kaldi.
Aynen ya başkanım üzülürün inşallah dikkat ederim yarını kurtarsamda eksi zor başkanım bir türlü adepte olamadım sanki bütün insanlar evime gelmek istiyor diyetteyim diyemiyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…