- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Senin hatan ne biliyor musun, borek , hamburger kizartma kola hepsi ayni gunde.Aynen ya başkanım üzülürün inşallah dikkat ederim yarını kurtarsamda eksi zor başkanım bir türlü adepte olamadım sanki bütün insanlar evime gelmek istiyor diyetteyim diyemiyorum off
Buyur canım
İyi yaptınSenin hatan ne biliyor musun, borek , hamburger kizartma kola hepsi ayni gunde.
Azicik tadina bakacaksin o kadar . Ac da kal demiyoruz ama kolayi hic icme.
Ayranin gunahi olmaz.
Sen beni etiketledin ben seni. Geyigi burada yapiyorum ben. Sinek avliyor zaten.
Taze konular gelmis BDV ye.İyi yaptın
Sorma baktım bende ama öyle pek dikkatimi çeken bişey olmadıTaze konular gelmis BDV ye.
Ben buluyorum bi seyler.Sorma baktım bende ama öyle pek dikkatimi çeken bişey olmadı
Cok aksiyon yoktu bugun. Klasik yerim dar , annem kaliyor konulari.Yine bdv de mi geziyonuz kızlar
Hayırdır
Bugün uğrayamadım ben
Kaçırdım konuları
Beni takip et.Hadi yaaa
Gidip bakiiim hemen
Zamanlama cok tehlikeli. Kahveye devam.Misafirlige geldim, 2 fincan sekersz sutsuz kahve ictim. Masaya koyulan browni kek, cerezler, pizzalar, cipsler’den hic bitane almadim. Umarim burdan cikana kadar almam
Carsamba gunu arti cikmamak icin maalesef boyleee.Iyki kahve var, baya midemi bastirdi
Iyi hadi kurtuldun.Merhaba kızlar bende evime geldim ve çok yoruldum
+500 üm şuan kaçamak yapmadım ama ödem var
Evet çok şükür canım yarını da atlattık mı tamamdır temizlik vs varIyi hadi kurtuldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?