- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Arkadaslar cougumuz hedef yazmamis.
Itiraz eden yoksa bu tabloya gore hedef kupasini belirliyorum.
Eki Görüntüle 2205792
Son siralama esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Yuzdemiz bu hafta biraz dustu ama gelecek hafta daha iyi olacagimiza inaniyorum.
ALL_STaR Yuzdesi : 0.75
1:YaKaMoZz-z ikincilik + hedef + menu
2:TugbArda birincilik
3 : A AklinYolu1ucunculuk + menu
4 : @_LA_PATYA_hedef + menu
5: I IRMAKK70
6: C cizen_bayan
7:Forever07
8:Nana929
9:kokulusabun
Eki Görüntüle 2205810
canım yüzde nasıl hesaplanıyor kafam çalışmadıSon siralama esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Yuzdemiz bu hafta biraz dustu ama gelecek hafta daha iyi olacagimiza inaniyorum.
ALL_STaR Yuzdesi : 0.75
1:YaKaMoZz-z ikincilik + hedef + menu
2:TugbArda birincilik
3 : A AklinYolu1ucunculuk + menu
4 : @_LA_PATYA_hedef + menu
5: I IRMAKK70
6: C cizen_bayan
7:Forever07
8:Nana929
9:kokulusabun
Eki Görüntüle 2205810
Bik bik sikayet ediyorsun ama 500 gram da cok iyi.
Ben daha olmadım ama elim kulağımdaUlannn hepiniz mi regl oldunuz. Dayanisma halinde. Bugunu topluu ... gunu ilan ediyorum
DÜN OLMAM GEREKİYOR DU BEKLEMEDEYİMMMUlannn hepiniz mi regl oldunuz. Dayanisma halinde. Bugunu topluu ... gunu ilan ediyorum..
Ya olmazsaaaannnnDÜN OLMAM GEREKİYOR DU BEKLEMEDEYİMMM
YOK OLMAM LAZIM ANTİBİYOTİK KULLANDIM RÖTGEN FELAN ÇAKİLDİMM OLMAM ŞART YANİİİ :dYa olmazsaaaannnn
YOK OLMAM LAZIM ANTİBİYOTİK KULLANDIM RÖTGEN FELAN ÇAKİLDİMM OLMAM ŞART YANİİİ :d
Bu işler biyüğe küçüğe bakmaz geldimi geli verirHAHAHA NE YAPTIN YAAA DAHA KIZIM KÜÇÜK :d
Avatardaki senmisin?YOK OLMAM LAZIM ANTİBİYOTİK KULLANDIM RÖTGEN FELAN ÇAKİLDİMM OLMAM ŞART YANİİİ :d
Kizlar bu haftaki hedefler nelerdi. Bir karisiklik olmus . O yuzden tekrar rica edecegim.
Benim bu haftaki hedef 59.5 idi.
14 Kasim icin hedef mi bu.
ewt ama 18 yaşındayım orda :)Avatardaki senmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?