ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

kaçırmışım o zaman canım ben o zaman kendini anlat biraz bana
Tabii şekerim; 35 yaşındayım, okul müdürüyüm, tatlı sevmem ama hamurişleri yüzünden buradayım
10 yıl önce 60 kiloyla evlendim. İnişler çıkişlar derken ikizlerime 75 ile hamile kaldım 75 ile de doğuma gittim. Hiç kilo almamıştım ne güzel, kızımda da hiç kilo almadan doğuma gittim ama sonrası kullandığım hormon iğneleri ve tabiki yemek yeme zevki yüzünden 86lara kadar çıktım
Kitap okumayı, resim yapmayı, gezmeyi ve çocukları çok severim. Kova burcuyum. Sakin ve soğukkanlıyımdır genelde.
Başka merak ettiğin birşey varsa anlatayım canım
Sende bana kendinden bahsedersen sevinirim

Hiç kilo almadan hamile kalmak valla süpersin bizimle beraber döneceksin eski kilona ben inanıyorum. Ben anlatayım kendimi ; 23 yaşımı bitirdim 24 e girdim ,Bekarım. Restoratörüm ama bir çelik firmasın da Teknik Ressam olarak çalışıyorum.Ailemle birlikte yaşıyorum , Akrep burcuyum . Gezmeyi çok severim yeni yerler keşfetmeye bayılırım . Ailem ve arkadaşlarım en kıymetlilerimdir. Bundan tam 2 sene önce 60 kilolardaydım sonra iş stresinden kendimi yemeye verdim 68 leri gördüm sonra spora başladım bıraktım arkadaşlarla takılırken 70 leri gördüm şok oldum dikkat edeyim derken 80i gördüm sonra Forever07 tavsiyesiyle temmuz sonu ağustos başı buraya katıldım iyi ki de katılmışım şimdi 67,800 oldum 5li rakamları görene kadar da devam etmeyi düşünüyorum benimki de bu kadar

Yarin bekliyoruz tarti resmini yakamoz.

Demek ki , odemin gitmis superrr. Dereceye oynuyorsun yine.

Acaba bunumu yazsak wc sonrası
Forever07
Tabi ki bunu alacagiz. Wc before , wc after.

Bik bik sikayet ediyorsun ama 500 gram da cok iyi.

Paylasimlarin az bu da tartina etki ediyor. Sabah aksam burada olursan daha fazla kilo verirsin. Sekill beeennn ve diger arkadaslar.

Naptin yine baklava mi yedin pilav mi. Cok iyi gidiyorsun.
Gecen haftaki kilom 67
Bugun 65,4 ciktim.
-1,6 kilo gitmis Forever07

Kacamaklara hayir demenin sonucu sanirim birincilige oynuyorsun ama tam emin degilim.

Iyi artik bir baslangic yaptin sarem devamini bekliyoruz ve daha cok paylasim. .

Duzz -1 sabit diyorsun superrr.

Sana bi sey dememe gerek yok. Sen biliyorsun.

Regl mi borek mi? Haftaya bir cikis bekliyorum senden sab.

Eki Görüntüle 2205772 100gr kilo almışım arkadaşlar bu arada regla yeni oldum @Forever07

Ulannn hepiniz mi regl oldunuz. Dayanisma halinde. Bugunu topluu ... gunu ilan ediyorum.

O yediklerine 100 gram az bile nanacim. Seni de haftaya gorelim.

Kısmen gitti gibi ödem olmasaydı sonuç Harika olacaktı
Forever07
Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.1
Fark 1.3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…