Bu ay hepimiz çakıştık
Tabii şekerim; 35 yaşındayım, okul müdürüyüm, tatlı sevmem ama hamurişleri yüzünden buradayımkaçırmışım o zaman canım ben o zaman kendini anlat biraz bana
Evet ama iyi yönden bak haftaya daha bi eksi olucaksınızSorma yaa
hiç iyi olmadı yalnız
Ah su regl zamani bizi darma duman ediyor
Evet ya hayatimda gordugum en pis kufurler.Amaaaaan ne karışmış bdv öyle
Herkes nerelerde yahu?
Gündüz kaynatmışsınız akşama kimse kalmamış
Tabii şekerim; 35 yaşındayım, okul müdürüyüm, tatlı sevmem ama hamurişleri yüzünden buradayım
10 yıl önce 60 kiloyla evlendim. İnişler çıkişlar derken ikizlerime 75 ile hamile kaldım 75 ile de doğuma gittim. Hiç kilo almamıştım ne güzel, kızımda da hiç kilo almadan doğuma gittim ama sonrası kullandığım hormon iğneleri ve tabiki yemek yeme zevki yüzünden 86lara kadar çıktım
Kitap okumayı, resim yapmayı, gezmeyi ve çocukları çok severim. Kova burcuyum. Sakin ve soğukkanlıyımdır genelde.
Başka merak ettiğin birşey varsa anlatayım canım
Sende bana kendinden bahsedersen sevinirim
Yarin bekliyoruz tarti resmini yakamoz.Kızlar günaydın ya ben baskülü çekmeyi unuttum
Sabah 5 te kalktım oğluma poğaça yaptım 7:30 da tartıldım 64.1 çıktım ama resim çekmeyi tamamen unuttum hatta şimdi aklıma geldi üzerine bolca su içtim şimdi ki sonuç yanıltır
Bugün beni 64.1 olarak değerlendirseniz yarın sabah tartı fotosu çeksem olur mu?
Bugüne göre eksik çıksam bile 64.1 i baz alırız
Tabi ki bunu alacagiz. Wc before , wc after.
Kısmen gitti gibi ödem olmasaydı sonuç Harika olacaktıYarin bekliyoruz tarti resmini yakamoz.
Demek ki , odemin gitmis superrr. Dereceye oynuyorsun yine.
Tabi ki bunu alacagiz. Wc before , wc after.
Bik bik sikayet ediyorsun ama 500 gram da cok iyi.
Paylasimlarin az bu da tartina etki ediyor. Sabah aksam burada olursan daha fazla kilo verirsin. Sekill beeennn ve diger arkadaslar.
Naptin yine baklava mi yedin pilav mi. Cok iyi gidiyorsun.
Kacamaklara hayir demenin sonucu sanirim birincilige oynuyorsun ama tam emin degilim.
Iyi artik bir baslangic yaptin sarem devamini bekliyoruz ve daha cok paylasim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?