eskiden bende çok kilo verince sarkıyordu yüzüm takma kafana canım eski tombik yüze alışınca insan başta tuhafsiyo tabi ha yok gerçek sarkmaysa düzenli yoğurt ye sporlardan sonra ise yarıyorYaa benim zayıflayınca yüzüm sarktıçok çirkin mutsuz bi yüzüm oldu
Gunaydin kizlar.
Bugun 58.9 ciktim. Hedefime 400 gramcik kalmis.
İnşallah toparlareskiden bende çok kilo verince sarkıyordu yüzüm takma kafana canım eski tombik yüze alışınca insan başta tuhafsiyo tabi ha yok gerçek sarkmaysa düzenli yoğurt ye sporlardan sonra ise yarıyor
Yaa benim zayıflayınca yüzüm sarktıçok çirkin mutsuz bi yüzüm oldu
Geçmiş olsunYok kız takmıyorum esprisine takılıyorum
eksileri görmeye başladım ödemden ziyade duraksama da yaşadım
Bebeğim hasta canım buhar falan veriyorum bu dönem de pek aktif maşallah :)
Herkes uyuyunca akşamları geliyordum bi kaç gecedir hep beraber yatıp kalkıyoruz velhasıl tek başına alacak nefesim Yok çok şükür
Bende kendimi kaybetmiyorum da hafta sonları yoğun geçtiği için koşuşturmaktan telefonum kayboluyor genelde :)Tüh ya yazık oldu.
Ben ev işi yaparken kendimi kaybetmem. İmkansız :)
Teşekkür ederim canım hoşgeldin bu aradaGeçmiş olsun
Bana iki oldu bu "hasta mısın ne oldu sana" diyen kişiYaa benim zayıflayınca yüzüm sarktıçok çirkin mutsuz bi yüzüm oldu
Teşekkür ederim hoşbuldukTeşekkür ederim canım hoşgeldin bu arada
Çok geçmiş olsun hoşbuldukselam kızlarr ben geldimmmdün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım . Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
sağol kuzum benimmÇok geçmiş olsun hoşbulduk
oyyy geçmiş olsun kuzum ne dedi doktor peki spor falanselam kızlarr ben geldimmmdün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım . Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
orta seviye de ilerlememesi senin elinde dedi spora gidebilirsin yüzme özellikle tavsiye ederim dedi çok yormayacaksın ama kendini dedi ilaç verdi ağrılar çoğalırsa tekrar gitmem gerekecekmişoyyy geçmiş olsun kuzum ne dedi doktor peki spor falan
hg canım çok geçmiş olsunn kuzummm yarın bende bel ağrım için gitcem bakalım ne diyecekkselam kızlarr ben geldimmmdün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım . Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
Bana iki oldu bu "hasta mısın ne oldu sana" diyen kişiaynen benimde yüzüm den gidiyor kuzum malesef
Geçmiş olsun benimde belimde boynumda hee bide göbeğimde var gül gibi geçinip gidiyoruz şaka bi yana tabi ama zororta seviye de ilerlememesi senin elinde dedi spora gidebilirsin yüzme özellikle tavsiye ederim dedi çok yormayacaksın ama kendini dedi ilaç verdi ağrılar çoğalırsa tekrar gitmem gerekecekmişallahtan spor salonunda yüzme var artık ona ağırlık vericem
çok geçmiş olsun fitik çok dikkat isteyen bi rahatsızlık sporda dikkat et canımselam kızlarr ben geldimmmdün giremedim menüyü yazmadığım bile sabah aklıma geldi o kadar kargaşa vardıki fırsat bulamadım resmen pazar olmasından dolayı galiba misafir geldi telefonum bozuldu kardeşiminkiyle değiştirelim falan derken gece 1 oldu ve direk uyumuşum sabah erkenden randevum vardı nur topu gibi bi tane fıtığım varmış artık dikket etmem gerekiyormuş sonra kardeşim ve arkadaşımla kahvaltı yaptım kendimi ele veriyorum 1 porsiyon börek yedim ama şu an mide bulantısından ölüyorum diyebilirm işe gelirken otobüste üstüme bir kadın bayıldı anlayacağınız aşırı hareketli bi gün geçirdim şimdi de işe geldim mesajları anca okuyabildim sopalara hazırım . Bu arada kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim hepinizden yeni gelen arkadaşımız hoş geldin doğru yerdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?