- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Hic kilo vermemiş gibi konuşuyorsun. 800 gram vermişsin. Gayet iyi.Benim tartı fotosunu göndereyimde hedef tutmadı ama napalım haftaya yemicektim o börek sıkmayı yaaaEki Görüntüle 2171348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic kilo vermemiş gibi konuşuyorsun. 800 gram vermişsin. Gayet iyi.Benim tartı fotosunu göndereyimde hedef tutmadı ama napalım haftaya yemicektim o börek sıkmayı yaaaEki Görüntüle 2171348
69 ları görmeyi çok istiyordum onun için çok moralim bozulduHic kilo vermemiş gibi konuşuyorsun. 800 gram vermişsin. Gayet iyi.
Bozma moralini haftaya 68 i görürsün belki.69 ları görmeyi çok istiyordum onun için çok moralim bozuldu![]()
Neden olmasın Ebrar. Hepimiz çok uğraşıyoruz. Bi mocha bi sıkma mi aşağı çekecek bizi. Hiç de degil:)Ağzından bal damlıuııı canım inşallah![]()
59 u görürdüm aslında ama biraz esnek davrandım düğüne kadar amacım 60ı korumak :)59 a cok yaklasmissin.
Sonunda 64 ler gorulmus. O keki yemeseydin bir 300 gram eksi cikardin.
Sen de fena degilsin fit kelebek. Ozellikle hastane kosusturmalarinda diyet yapman mumkun degil.![]()
Sağol canım 500gr şahane benim için 1yıl 65fe sürününce şimdi acaip moral oluyor rakamlar.sende güzel vermişsin koşturmaca içinde kuzum
Sen bir iki gün içinde 69u görürsün gözünü 68lere dik bence :)))Benim tartı fotosunu göndereyimde hedef tutmadı ama napalım haftaya yemicektim o börek sıkmayı yaaaEki Görüntüle 2171348
Super . 1.6 gitmis.