• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bu arkadaşlar nerdesiniz sesiniz neden çıkmıyor

Amelie23 gecen hafta cocugum hasta fazla giremem diye aciklama yapmisti.
@swtyheart bugun dondu aramiza, aciklamasini da yapti. Artik bu gunden itibaren paylasimlarini ve menulerini eksiksiz bekliyoruz.
Sarellam uzun zamandir yok aramizda. Gecen hafta kilo bildirimi de yapmadi. Siteye de girmiyor sanirim. Sebebine ya da giremeyecegine dair burada bi aciklama yapmadi.

Ben istisnayım özel durumum var yoksa bütün kupaları toplarım:KK12:
Canim sen su tel problemini hallet bomba gibi don, butun kupalar senin:KK19:

Kendimi bakıma aldım kızlar kg gidince bi güven geldi bana:KK66:
Oo ne güzel gelsin bakımlar bende minik elbiseler hayali kuruyirum :KK8:
Benim gibi basenden kilo alan varmı yürüdükçe bacakların birnirine değiyo hep üst bacaktan alıyorum kiloları:mad:
O benim o basenlerim yok mu o basenlerim kesesim geliyor. Hele birde oturunca Aman Allahım ağır yaşamlar ben oluyorum :KK42:Ama gidecek

✅ Kilo verme sürecinde öğrendiğim en önemli bilgilerden biri de porsiyon kontrolü oldu❗ Bu görseldeki ölçüleri prensip edindim kendime ✅ Ayrıca meyveyi sabahları tükettim Öğle yemeklerimde protein ve sebzeyi birlikte tükettim. Akşam yemeklerimi sebze yemeği veya sebze çorbası olarak tercih ettim. Kilo verme sürecimde temel prensibim buydu... ‍♀☺.
"alıntı"

xx.webp

13 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Domates, salatalik,lor,zeytin,marul
1 haslanmis yumurta

Oglen:
Kabakli omlet
Domates, salatalik,peynir, zeytin, marul

Aksam:
Biberli omlet
Domates, salatalik, peynir, zeytin, marul
Belki 1 bardak ayran

C cizen_bayan

Tatlım akşam menün bi değişik geldi bana :işsiz: Sebze çorbası mı yapsak onu:KK51:

Back
X