• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yetenegi gordum mu kacirmam. Sende corek isigi gordum. :KK70:

Takiliyorum ha. :halay:
Bak takılıyorum diye topluyorki börek çörek işini sarpa sarmayayım diye demiiii:KK45:
Biraz bulgurumsu, ac iken gideri var. :KK70:

297017_stock-photo-happy-potato.jpg
Patates kraliçesi :sampiyon:(hemencecik emojiyide bulmuş ya pes)
2 gündür yedikçe acıkmaya başladım yaa, dikkatimi toplayıp şu diyete kendimi veremedim gitti ya la :kızgın:

Forever07 Forever07 sayın yetkili haftaya çarşamba tartıda + gelirsek neler olacak acabaa, sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayınız lütfeeen :KK14::ıslık:
Tabi tabi bilirim kişi kendinden bilirmiş:KK70:
sağol kuzum umarım öyle değildir bendeki ters hareketden olmuştur inşallah
İnşallah canım ya bende bel ağrısı çekiyorum ama farklı benimki romatizmadan dolayı sabaha yakın 5-6 gibi ağrı içinde uyanırım ve yatakta yatamıyorum resmen ağrıdan Allah herkese şifa versin

2 gündür yedikçe acıkmaya başladım yaa, dikkatimi toplayıp şu diyete kendimi veremedim gitti ya la :kızgın:

Forever07 Forever07 sayın yetkili haftaya çarşamba tartıda + gelirsek neler olacak acabaa, sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayınız lütfeeen :KK14::ıslık:
Tatlım artı gelmezsin umarım, gelirsen aldığın kiloyu verene kadar kupalardan muafsın :deli:
Kilo + olan dereceye giremiyor haliyle tüm kupalardan muaf oluyor :duduk: birde çivili sopamız var tabi :sinirli::KK53:

Tatlım artı gelmezsin umarım, gelirsen aldığın kiloyu verene kadar kupalardan muafsın :deli:
Kilo + olan dereceye giremiyor haliyle tüm kupalardan muaf oluyor :duduk: birde çivili sopamız var tabi :sinirli::KK53:
Kupalar falan gözümde yokta sopa demeyeydin iyiydi:KK70:

Şimdi şöyle birşey oluyor; geçen sefer düğünümüz vardı ben 50 beden elbise giymek istemediğimden bi gayret 44 e kadar indim. :KK73:
Ama düğün sezonu bitti ve ben konsantre olamıyorum :KK30::eğlence:
Bekar akrabaları arayıp evlenmeyi düşünüp düşünmediklerini, adayların olup olmadığını sorasım var:KK70::KK45:

Günaydın kızlar günler çok hızlı geçiyor yahu ben niye bu kadar yoğunum hayır elle tutulur bişey de yok yaptığım. Bugün temizlik günü.
2 kasım menü geç oldu ama yazayım I IRMAKK70
Sabah 1 yumurta salata 1 çay bardağı yerfıstığı 1 dilim peynir 10 zeytin
Akşam 4yk karabuğday salata 1 bardak şalgam
Sade kahve maden suyu
Aralarda yeşilçay falan içiyorum.
@_LA_PATYA_
Spor 15 dk koşu ufaktan başladık

Hmm güzel seçenek..

Açliktan olmasın bu saatte kalkmanın nedeni :KK70:

Gunaydın canım
Ben de erken yatmak istiyorum amaa :KK61:
Tok yattigimi bilmem ki. Gece ikide yerdim yine acikirdim. :KK70:

C cizen_bayan
sab. bel fitigi varsa kilo vermeniz icin baska bir neden.

Bak takılıyorum diye topluyorki börek çörek işini sarpa sarmayayım diye demiiii:KK45:
Patates kraliçesi :sampiyon:(hemencecik emojiyide bulmuş ya pes)

Aksine sarma diyorum. :confused:Nickimi mi degistirsem acaba ama bu nicki de seviyorum. :sampiyon:

:KK70: miden alarm mı kurmuş ne :KK8:

Saat beste yemenin keyfi olmuyor. Benim tehlikeli zamanlarim 19:00 ve 24:00 arasi. :KK70:

Irmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ile :eğlence::KK14: 9.9 vermişiz yalnız :nazar:
Kilonuzun yuzde 10 unu vermissiniz forever bu da iyi bir rakam. :KK49::sampiyon::KK71:

Günaydın kızlar günler çok hızlı geçiyor yahu ben niye bu kadar yoğunum hayır elle tutulur bişey de yok yaptığım. Bugün temizlik günü.
2 kasım menü geç oldu ama yazayım I IRMAKK70
Sabah 1 yumurta salata 1 çay bardağı yerfıstığı 1 dilim peynir 10 zeytin
Akşam 4yk karabuğday salata 1 bardak şalgam
Sade kahve maden suyu
Aralarda yeşilçay falan içiyorum.
@_LA_PATYA_
Spor 15 dk koşu ufaktan başladık
2019 kapida. :KK12:

Ben de temizlik yapiyorum yapiyorum , bir temizlendigini gormedim evin. :KK70:

Back
X