• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tok yattigimi bilmem ki. Gece ikide yerdim yine acikirdim. :KK70:

C cizen_bayan
sab. bel fitigi varsa kilo vermeniz icin baska bir neden.

Aksine sarma diyorum. :confused:Nickimi mi degistirsem acaba ama bu nicki de seviyorum. :sampiyon:

Saat beste yemenin keyfi olmuyor. Benim tehlikeli zamanlarim 19:00 ve 24:00 arasi. :KK70:
kesinlikle benimde :deli:

Kizlar cok ozur diliyorum.

Eve geldik geleli kizim bi tuhaf. Cok mizmiz. Koala gibi bana yapisik. Daha valizler orta yerde duruyor. Hicbir seye vakit bulamiyorum. Gitmeden iyi kotu bi duzen kurmaya calisiyodum. Sporumu da yapiyodum yarim saat de olsa. Gitti duzen muzen kalmadi. Dagildim cok fena ben:KK43: zayiflama filan da hic gundemde degil malesef. Habire bi seyler yiyorum. :KK43:

Eve geldik geleli kizim bi tuhaf. Cok mizmiz. Koala gibi bana yapisik. Daha valizler orta yerde duruyor. Hicbir seye vakit bulamiyorum. Gitmeden iyi kotu bi duzen kurmaya calisiyodum. Sporumu da yapiyodum yarim saat de olsa. Gitti duzen muzen kalmadi. Dagildim cok fena ben:KK43: zayiflama filan da hic gundemde degil malesef. Habire bi seyler yiyorum. :KK43:
İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçer

Irmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ile :eğlence::KK14: 9.9 vermişiz yalnız :nazar:
Bence asil bu kafalarla verilir zaten :deli:Boyle birbirimizle ve kendimizle dalga gece gece devam etmesek, surekli amann bu kilolarimiz ne olacak endisesiyle yasasak bir bilemedin iki ayda birakirdik bence:KK39: Darisi bu yarismanin basina artik kalan kilolarimizi da bu yarismayla verelim de yeni yilda soyle kugu gibi suzulelim:KK48:

Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa sürede :rapci:
Yediklerine dikkat et en azından günde 1 de olsa gir buraya menü yaz. Toparlarız seni :KK49:

Slm kızlar misafirim vardı geç geldim bugün
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 nugget 2 sosis
Bi kaç çatal domates salatalık
Bir parça peynir
3 kepekli grisini
Ara leblebi kuru üzüm maden suyu
Akşam 16.00
Yoğurtlu kabak (fırında yağsız )
Bir dilim çavdar ekmeği
Bugünlük bitti

İnşallah bi an önce bi düzen kurarsın canım Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda bugünler elbet geçer

İnsallah bakalim canim. İsin kotusu icimden de gelmiyor hicbir sey yapmak.

Ah kuzum düzen olmayınca herşey alt üst. Toparlarsın sen kısa sürede :rapci:
Yediklerine dikkat et en azından günde 1 de olsa gir buraya menü yaz. Toparlarız seni :KK49:

Oyle malesef. Evin alti ustune gelmis durumda. İnsanin ici kararıyo gordukce:KK51:
Toparlayin benii:mad:

Su andan itibaren basliyorum bakalim insallah
Bugun de kotu gecti menu su ve spor bakımından ama yapacak bi sey yok artik..

Menumu paylasayim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
3ubir arada

Aksam disardaydik
1 lahmacun
Kola
Yesillik

Ara
Yesil cay

Gece
Malt icecegi

I IRMAKK70

N naz5403
kokulusabun kokulusabun

Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize:KK52:
Alışamadım henüz menü paylaşımına, unutuyorum:-)
Hemen yazıyorum canım
3 kasim menüsü
Sabah, 1 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşillik, kuruyemiş, çay

Akşam; karnıyarık, salata, cacık
Bol su I IRMAKK70
Aralarda süt, kahve, soda gibi şeyler içiyorum..

Ah naz vah nazzz :sinirli:
Valla hakettim canım:olamaz:
Günaydın tatlımlar :KK200:
Herkese iyi hafta sonları :KK73:
Partiler gezmeler arkadaş dükkanları falan dikkat edin olur mu etmezseniz de siz bilirsiniz :cool::sopa:
Bak ya adımız çıktı 9a inmez sekize:skandal:
Şimdi şöyle birşey oluyor; geçen sefer düğünümüz vardı ben 50 beden elbise giymek istemediğimden bi gayret 44 e kadar indim. :KK73:
Ama düğün sezonu bitti ve ben konsantre olamıyorum :KK30::eğlence:
Bekar akrabaları arayıp evlenmeyi düşünüp düşünmediklerini, adayların olup olmadığını sorasım var:KK70::KK45:
Bende bende bi gayret 80e indim orda kaldım yeğenimin düğünü içindi bi düğün nişan şart banada:KK47:
Tabikisi gunde sekiz saat uyku demek sabah tartida -400 demek:KK45:
Ya kafayı yicem o nasıl oluyo ya pilav ye ver baklava ye ver uyu ver nasıl bi metabolizmadır bu ya aynısından istiyorum işte:mapus:
Bence asil bu kafalarla verilir zaten :deli:Boyle birbirimizle ve kendimizle dalga gece gece devam etmesek, surekli amann bu kilolarimiz ne olacak endisesiyle yasasak bir bilemedin iki ayda birakirdik bence:KK39: Darisi bu yarismanin basina artik kalan kilolarimizi da bu yarismayla verelim de yeni yilda soyle kugu gibi suzulelim:KK48:
Ay inşallah :dua:
N naz5403
kokulusabun kokulusabun

Bugun menu paylasimi yaptiniz mi arkadaslar. Gozden kacirmamissam menu paylasiminiz yok gorunuyor bilginize:KK52:
hemen yazıyorum canım;)

Back
X