• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 DÜN MENÜM
SABAH 1 TANE PEYNİR, 1 TANE SALATALIK 1 TANE YUMURTA 1 TANE KEPEKLİ EKMEK
ARA 1 T.KAHVESİ 1 TANE MUZ
ÖĞLEN BRKOLİ ÇRBASI TAS KEBABI BULGUR PİLAVI AYRAN
ARA LİMONLU SODA 1 T.KAHVESİ 1 DİYET BİSKÜVİ 1 AVUÇ FINDIK
AKŞAM ŞEHRİYE ÇORBASI
ARA LİMONLU SODA BİR AVUÇ KABAK ÇEKİRDEĞİ 1 SALATALIK

Günaydın kızlar bugün aşırı sevinçli geldim çünkü hiç kilo vereceğim umudu yoktu spor yürüyüş çok yapamıyorum diye ama öyle olmadı :halay: hatta dün geceki menüm değişti çiğ köfte vardı gece nasıl susadım anlataman kalkıp 3 bardak su içtiğim halde eksiyle geldim :halay:hedefimin üstü oldu :halay::KK71::KK71:

Eklentiler

• 20181107_080620.webp
    20181107_080620.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar bugün aşırı sevinçli geldim çünkü hiç kilo vereceğim umudu yoktu spor yürüyüş çok yapamıyorum diye ama öyle olmadı :halay: hatta dün geceki menüm değişti çiğ köfte vardı gece nasıl susadım anlataman kalkıp 3 bardak su içtiğim halde eksiyle geldim :halay:hedefimin üstü oldu :halay::KK71::KK71:
Forever07 Forever07

Oooowww ne kadar güzel canım:KK9:

tebrikkk ederimm canım kaç kg başlamıştın haftaya

Aslinda daha fazla gitmisti de 600 gramini geri aldim:KK43: Son gunlerde aksamlari kendimi frenleyemiyorum. Aksama kadar diyetteyim, gece cozutuyorum, freni patlamis kamyona donuyorum resmen:KK70:
Ya aynı bennn gündüz harika akşam berbat :KK48: neyseki dün akşam frenledim :duduk:
Ayni ben , klubume hosgeldin. :KK70:

Aksam yememek cok farkettiriyor. Sabote edilmeseydim biliyordum. :confused:

...Ama o 600 gram rahat gider simdi.:KK8:
Akşamları dur diyebilsek şuan burda olmazdık zaten :KK70:

Back
X