• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sorucam sorucam gözünde ne var hayırdır.

Kahvaltı ve öğle yemeği niyetine yedim. Sagol canim :)
Pandelam 2 haftadır minik bir sivilce gibiydi göz kapağımın üstünde. son günlerde stres sıkıntı sebep nedir bilmiyorum baya şişti yanyana 2-3 sivilce birleşir ya şuan o halde. ellemiyorum da kesinlikle. yarın göz dr göstereceğim bi bakalım.

Pandelam 2 haftadır minik bir sivilce gibiydi göz kapağımın üstünde. son günlerde stres sıkıntı sebep nedir bilmiyorum baya şişti yanyana 2-3 sivilce birleşir ya şuan o halde. ellemiyorum da kesinlikle. yarın göz dr göstereceğim bi bakalım.
Dokunma tabi ki.
Göster mutlaka. Cok gecmis olsun.

Ne kadarlık minnakın :emir_bebek: bende çok çektim uykudan uykuya kavusunca ayy nasıl özlemişim falan oldum tabi nerde ooo eski uykular :KK48::KK48:
12 aylık canım birde diş çıkartıyor herşey üst üste fenayım bugünlerde normalde 2-3 uyanırken geceleri bi kaç gündür 10 kez kalkıyoruzdur

Tatlım sen onca işin gücün arasında menüleri takip edip çokta güzel idare ediyorsun. Benim gözümde All Star'ın gözbeğisin.:KK200: emeğine sağlık diğer işlerinde başarılar kolaylıklar diliyorum sana örtmenim:KK19:
Tesekkur ederim canim benim:KK36: Gecmis olsun bu arada, gozune ne oldu ki kacirmisim ben.
Sabah tartıda da -400 gördün dimi :KK70::KK70: boşuna demiyorum düzenli uyku :KK33:
Evet o tartidan onceydi sabah - gelmistim, hem de acayip tok hissediyordum kendimi:confused: Psikolojik heralde. Ama bu hafta pek tutamiyorum kendimi:( Bu arada ben de bugun 1 dilim cikolatali kek yedim. C cizen_bayan kendimi ihbar ediyorum:KK70: Kes cezami:KK34:

Merhaba kızlar yoldayım perişanım çok zor iki çocukla 8 saat yolculuk yapmak hayırlısıyla bi gidelim de yorgunluğu da unuturum
Menü bildirimi I IRMAKK70
4 nugget
Bir bardak süt
Oğlumun kahvaltısından 2 lokma yumurta
Ezine peynir
Domates salatalık
3 kepekli grisini
Ara
Leblebi kuru üzüm
Bir bardak süt
Akşam 16.30
Dışarıda yedim kızlar
Tavuk dünyasından
Bir porsiyon acılı tavuk
Salata

Tesekkur ederim canim benim:KK36: Gecmis olsun bu arada, gozune ne oldu ki kacirmisim ben.

Evet o tartidan onceydi sabah - gelmistim, hem de acayip tok hissediyordum kendimi:confused: Psikolojik heralde. Ama bu hafta pek tutamiyorum kendimi:KK43: Bu arada ben de bugun 1 dilim cikolatali kek yedim. C cizen_bayan kendimi ihbar ediyorum:KK70: Kes cezami:KK34:
bence 1 dilim ve çok kaçamak yapmadığın için bu seferlik affedebilirm diye düşünüyorumm

09.11.2018 Menüm
Sabah
çeyrek simit
1 haşlama yumurta

Öğlen
Çorba
1 yk makarna
1 yk kızartma

Ara
2 kıt bitter çikilataaaaaa

Akşam

Evde ne yemek varsa 1 porsiyon
bolbolbol su I IRMAKK70

6000 adım @_LA_PATYA_

Evde ne cikarsa. Yemedigin bir sey var mi onu yapsinlar.:KK70:

Ben mesela tavuk , mantar yemiyorum. :KK51:

Evde ne cikarsa. Yemedigin bir sey var mi onu yapsinlar.:KK70:

Ben mesela tavuk , mantar yemiyorum. :KK51:
:KK70:yemediğim bişey yok aslında :KK71: evde ne olduğu bilmiyorum hiç anneme sorunca allah ne verdiyse der kapatır :KK71: çorba içiyorum genelde bazen hiç yemiyorum bazende ana yemek yiyorum ama abartmıyorum pilav makarna falan yok tabiki akşamları

Back
X