- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 158
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu azimle gidersen işallah verirsin cnmGeçen hafta 70 dim şimdi 69 ama ben şu 63 u cooooook istiyorum.Hele 60 cooooook istiyorum:) çarşambayı 4 gözle bekliyorum.Diyet tamam,zayıflama taytı ve kemeride aldım spor yapıyorum onlarla e daha veremezsem yok artık derim :)
yersen de tartın ve biz üzüleceğizBende misafirliğe geldim arkadaşlar işallah hamur işi yokturcnkü ısrarla çağırıldım yemesem ev sahibi üzülür
![]()
çok tehlikeli bu işler komple kurmuşlar sana sankiMisafirlikteyim ama bekliyorum sıkıldım
Başkasını çağırmışlar geç gelecekmiş erken yeseydik iyiydi![]()
işler güçler sıkıcı şeyler bebeğimGecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?
Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de
.
ve moon geri döner
Hoşgeldinnn kuzummmm doğru yerdesin bol eksilerin olsunmerhabaForever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim @AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
tebrikler canım
olsun gitmiş ya önemli olan
Canın sağolsun verilir yine neler verdin sen tatlımmmAtın veni denizlere +400
Reglin geliyor belli olsun haftaya sen 2 verirsin
lütfennnnnnnnn tekrar 80 olma lütfennn nazz
Geldi geliyor eli kulaginda ama ben de patlamak uzereyim hem siskinlikten hem sinirdenReglin geliyor belli olsun haftaya sen 2 verirsin![]()
Ben durmadan tartiliyorum:)Kızlar kendimi tutabilirsem Cumartesi sabahına kadar hiç tartılmıcam inşallah![]()