- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin cokoprensi gordum daha iyi oldum.
Alayım ordan bir çiviliSenin cokoprensi gordum daha iyi oldum.![]()
Sana bir onerim var , aslini istersen herkes deneyebilir .Alayım ordan bir çivilibu ara kötü gidiyor son bir kaç haftadır
![]()
Ona banacak birşey bulurum benSana bir onerim var , aslini istersen herkes deneyebilir .
Cokoprens , hobby, kek bu tarz tatlilar yerine sekersizzz sutlu cikolata icin. Yaninda da bi kac cig badem.
Bakalim etkisi oluyor mu , olmuyor mu?![]()
Benim tatli istegimi bastirdigina gore herkesinkini bastirir diyorum.Ona banacak birşey bulurum bentürk kahvesi varkn onu da seçmem zor sankim. ama badem olsa idi yanımda onu tercih ederdim emin ol
![]()
Napiyorsunuz arkadaslar.Bgn kaçamak gnü galiba. Muzlu gofret yedim oooffs![]()
Ben şimdi 1 demlik çay yapıyorum limon sıkıp bol bol içicem yanındada 1 avuç çekirdek yerim akşamı bitiririm :)Napiyorsunuz arkadaslar.![]()
Bi daha olmayacakkk ... olursa ceza gün boyu sebze çorbası içicmNapiyorsunuz arkadaslar.![]()
Hayırlı olsun canım rabbim daha güzellerini nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Telefonum isiniyordu birkaç aydır. Bugün telefon aldık. Pek gelemedim o yüzden. Bu arada öğretmenler günümü kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum![]()
Teşekkür ederim kuzum. Allah hepimize hep güzellikler nasip etsin. Bu arada poğaça mı yedin senHayırlı olsun canım rabbim daha güzellerini nasip etsin![]()
Ben yagsiz sebze corbasi iciyorum , bunlar gofret , pogaca ve cekirdek yiyor ortmenimm.Teşekkür ederim kuzum. Allah hepimize hep güzellikler nasip etsin. Bu arada poğaça mı yedin sen![]()