Allah aşkına akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum ???

Vallaha yapmayın, babanız kötü birşey dememiş. Valla kusura bakmayın da sevgiliniz de bu ne saçmalık dememiş.
Bosverin, evlilik öyle büyük aşkla falan yürümez. Bugün yaptıklarını gormezseniz sonra dizinizi doversiniz

bir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergün beni arar sorar annesi arar sorar her şey çok güzeldi. ama babam istemiyordu çünkü askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve çok kötü bir ilçede yaşıyor üstelik herkesi dolduruşuna sözüne çok gelen biri. babası beni çok seviyordu hastalandı ben gittim baktım düğünleri oldu gittim her şeylerine gittim iç içeydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dün evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk bayram ziyaretinde nasıl kız istenir benim babamda dedi ki benim üç şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi üniversite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilçeden çıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkürler dedi kalkıp evden çıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mücadele yapmadılar . ve sonra bütün aile beni ailemi sildi çocukta gece arayıp ağlay ağlaya bütün aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Çok incindim çünkü benim hiç onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde çekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gün geçmeden çıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgeçmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende öyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay görüşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı görüşmek daha kırıcı geliyor bana çünkü babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı görüşecem bu bana çok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar fazla emek verdim çok kötüyüm ...
Canim hiç kimse vazgeçilmez değildir bence sil at sonra çok pişman olursun hayatına yazık etme şimdiden böyleyse bu aile sonra senin yanında olmaz

evlenmeden fazla samimi olmuşsunuz.kimsenin işine koşmayın öyle.ne biçim dengesiz aile o öyle.hiç sevmedim.ayrıca sevgilin de ne ailesinin kuzusuymuş öyle.hemen engellemiş yok gizli görüşelim falan.8 aya da ne diycek "ben şöyle istemiyorum, ben engelledim onu ama kız peşimde koşuyo, kız bana yalvarıyo" bilmemne deyip ikna edicek ailesini aklı sıra.ama tabi o 8 ayda sizin de ailenize evden kaçarım baskısı yapmanızı istiycek.1 yıl çok da uzun bir süre değil ilişkilerde aslında.Bırak bu aileden sana aile, bu adamdan da sana koca olmaz.

aynennn böyle yapacak sevgilin konu sahibi.

Daha cok toysun. Kendine yazik etme. Kimseye köle gitme. Otur ailenin dizinde düzgün insanlar bul kendine.

ama ne yapayım şimdi o da beni suçluyor diyor ben plan yaptım sen mücadele etmiyosun
Yeme yeme bence yeme. Daha ailesini ikna edemiyor evliliği nasıl yürütecek. Emin ol bir imza çok kolay atılıyor ama hiç basit değil. Mücadele etmeni mi istiyor. Açık görüşün ailene sen görüşmeye devam ettiğini, oda devam ettiğini söylesin ortak yol bulamazsak ayrılacağını iletin . Al ikinizde cabalıyorsunuz. Oda babanın söylediklerini yapabiliyorsa durumu el verdiğince yapsın. Baban haklı. Kovmadığına dua etsinler. Onuda geçtim kız evi neden naz evidir?. Kız narindir fıtratı gereği incinebilir. İşte bu yüzden naz evidir değeri bilinebilsin diye. Sen ucuz bir şey aldığında çok koruyup kollar mısın. Bir süre sonra atarsın bir kenara. Biri zarar verse aman zaten 5 liraydı dersin. Ama emek verdiğin pahaya gelen birşeyin üzerine çok düşersin. Bu tamamen örnek durumu anlatmaya çalıştım kimse taşlamasın. Manevi anlamda parasal değer anlamında değil.

Cok sinir oldum konu sahibine.
Ali cengiz oyunlariyla alir bu aile seni. Bulmuslar senin gibi safi tabi.
Babani dinle. Bakma o ailenin istemiyoruz demelerine. Seni havada kaparlar.
Direk ayril. Bukadar arabesk de olma. Bir yildir gorusmussunuz zaten, birsey yok yani daha.
Önüne cok daha uygun insanlar cikar.
Ayrica daha evlenmeden gelinim vs diyen ailelere de kulak asma. Kendilerine ve ogullarina köle ariyorlar resmen.

Mantigini kullan. Gizli gorusmek de neyin nesi ayrica..dusunsene. Ne akla hizmet böyle birsey sana sunabiliyor?
Baban kötü birsey dememis hatta sinamis da olabilir insanlari.

Ayrica ailesi de sevgilin de kiro gibi insanlar olarak canlandi gözümde resmen. Iyiyi oynayan kirolar :KK70:
Ailenden sakin gizli sakli görusme bu insanlarla canim. Bu yasa ailen getirdi onlar senin iyiligini istiyor. Elin insanlarin tatli dillerine kanma.

Tuttun kaçarak evlendin (çünkü sevgilin bi 8 ay sonra sana ennn fazla bununla gelecek)evlisiniz ve ailesininde hoşlanmadığı bi hareket yaptın (illaa ki mikemmel gelin diye bişey yoktur) sevgiline boşa bunu dediler ne yapacaksın ? Nereye gideceksin her ihtimali göz önüne al ona göre hareket et bak bi allahın kulu boş ver babanı dememiş ve bunu diyenlerin %90 kesin evli ... sen iyi düşün ..

Asla kaçma emin ol çok pişman olursun. En güvendiğin iyi bir insanda olacak olsa ilerde o kişi. Ne mezunu olursa olsun nasıl iyi insan olursa olsun. Arkanda kimsenin olmadığını bildiği için seni öyle güzel ezerki. Sonrada ailen görüşmek istese mırın kırın eder elinde ki o güç gidecek diye. Bursa komşum var eşide kendiside çok iyi. Kaçarak evlenmişler. Adamı görsen sinek incitemez. Gel görki kimse yok diye arkasında kadının tartışmalarda kollarını sıkar. Tokat patlatır tekmeler. Kızı ikna ettim ne olursa olsun isterse ailen sana demediğini bırakmasın ama ailene ulaş ve görüş. Şimdi kocası dokunamıyor. Sen sen ol kaçma. Onu d geçtim ailesi tek kalemde silmiş. Babanın istedikleri bence olması gerekn doğru şeyler. Babası bildiğin ayar vermeye çalışıyor. Böyle tip insanlar var kanma. Herkezide kendin gibi sanma. Ve şunuda bil nasıl başlarsa öyle gider. Bundan kaçışın olmaz. Karar senin burda evlenip şimdiki aklım olsaydı diye çok söyleniyoruz. Hayatım gerçekleri bu ölümünede sevmiş olsan ; insan nefsine söz geçiremez. Erkek arkadaşın babana kulak verip 8 ayda istediklerini yerine getirip karşısına çıkabilir. Çocuk değil ailesinide ikna edebilir. Sen sen ol, babanın kötü birşey yapmadığını bil ve. Bugün babanın doğru söylediği sözleri savunmak yerine karşı tarafı savunursan yarın herşeylerine susmak zorunda kalırsın. Karar senin
beni resmen ağlattınız bir anne gibi yazmışsınız çok teşekkür ederim size çokk ....

Cok sinir oldum konu sahibine.
Ali cengiz oyunlariyla alir bu aile seni. Bulmuslar senin gibi safi tabi.
Babani dinle. Bakma o ailenin istemiyoruz demelerine. Seni havada kaparlar.
Direk ayril. Bukadar arabesk de olma. Bir yildir gorusmussunuz zaten, birsey yok yani daha.
Önüne cok daha uygun insanlar cikar.
Ayrica daha evlenmeden gelinim vs diyen ailelere de kulak asma. Kendilerine ve ogullarina köle ariyorlar resmen.

Mantigini kullan. Gizli gorusmek de neyin nesi ayrica..dusunsene. Ne akla hizmet böyle birsey sana sunabiliyor?
Baban kötü birsey dememis hatta sinamis da olabilir insanlari.

Ayrica ailesi de sevgilin de kiro gibi insanlar olarak canlandi gözümde resmen. Iyiyi oynayan kirolar :KK70:
Ailenden sakin gizli sakli görusme bu insanlarla canim. Bu yasa ailen getirdi onlar senin iyiligini istiyor. Elin insanlarin tatli dillerine kanma.
o kadar destek oldu ki bana yazdıklarınız size minnettarım çok teşekkür ederim çokkk

Seni bu yaşına kadar beslemiş büyütmüş ve sadece senin iyiliğin için konuşan babanın yüzünü yere eğdirip kaçarsan asla mutlu olamazsın. Daha kaçarak evlenipte mutlu olabileni görmedim. Daha 1 yıldır görüştüğün biri için fazla arabesk öldüm bittimli cümleler kurmuşsun dikkat et. Uçurumun kıyısındasın. Çok safsın ayrıca. 1 yıldır görüştüğün birinin ailesiyle yüz göz olmuşsun daha ortada söz yok nişan yok. Bide herşeylerine koştum yazmışsın. Biraz ağır olsaydın bu aile evinize habersiz gelip bu cimleleri kuramazdı. O kadar eminler yani yazıkne duruma düşürmüş oldun babanı da. Hem duruşunu hem de şuanki durumunu hiç beğenmedim senin. Sen de çok yanlış şeyler var erkek ailesiyle bu kadar içli dışlı olunmaz ben baştan razıyım herşeye mesajı verilmez böyle basit olursun değersiz oluverirsin işte.

Tuttun kaçarak evlendin (çünkü sevgilin bi 8 ay sonra sana ennn fazla bununla gelecek)evlisiniz ve ailesininde hoşlanmadığı bi hareket yaptın (illaa ki mikemmel gelin diye bişey yoktur) sevgiline boşa bunu dediler ne yapacaksın ? Nereye gideceksin her ihtimali göz önüne al ona göre hareket et bak bi allahın kulu boş ver babanı dememiş ve bunu diyenlerin %90 kesin evli ... sen iyi düşün ..
bu kadar güzel destek olduğunuz için size çok ama çok teşekkür ederim

dedim ona gizli saklı yerine niye herkesin karşısına geçip seviyorum istemiyorum demiyosun hayır diyor ailem istemiyor asla da istemeyecek bende böyle bir plan yaptım diyor
Yaşınız mı küçük, sevgiliniz çok mu korkak?
Olgun birinin kuracağı bir cümle değil bu. Ailesi istemiyorsa resti çeker öyle hareket ederdi. Gizli saklı plan yapmak mantıklı mı? Kaçtığınız zaman aileler napacak, olan oldu deyip oturacak mı? Ayrılın diye her ailede elinden geleni yaparsa akıl küpü sevgilin alaskaya mı taşınacakmış?

Senin anlattıklarından anladığım kadarıyla aile bir garip. Ayrıca askerliğini yapsın temel şartlardan biri değil mi? İşe girerken bile sorarlar askerliği. Şimdi bedelli çıktı da bedelli gidecekler rahat bir tek. Ortaklı iş için de batarlar, borçlar birinin üzerine kalır vs gibi endişeleri olabilir babanın. Normal geliyor bana. Seni çok seviyorsa babanın şartlarını yapmaya çalışır, gizliden seni kaçırmaya çalışmaz. Demekki zora gelemiyor, kolayına kaçıyor diye nitelendiririm ben.

Seni bu yaşına kadar beslemiş büyütmüş ve sadece senin iyiliğin için konuşan babanın yüzünü yere eğdirip kaçarsan asla mutlu olamazsın. Daha kaçarak evlenipte mutlu olabileni görmedim. Daha 1 yıldır görüştüğün biri için fazla arabesk öldüm bittimli cümleler kurmuşsun dikkat et. Uçurumun kıyısındasın. Çok safsın ayrıca. 1 yıldır görüştüğün birinin ailesiyle yüz göz olmuşsun daha ortada söz yok nişan yok. Bide herşeylerine koştum yazmışsın. Biraz ağır olsaydın bu aile evinize habersiz gelip bu cimleleri kuramazdı. O kadar eminler yani yazıkne duruma düşürmüş oldun babanı da. Hem duruşunu hem de şuanki durumunu hiç beğenmedim senin. Sen de çok yanlış şeyler var erkek ailesiyle bu kadar içli dışlı olunmaz ben baştan razıyım herşeye mesajı verilmez böyle basit olursun değersiz oluverirsin işte.
ne kadar güzel anlatmışsınız o kadar etkilediniz ki beni size çok ama çok teşekkür ederim

ne dangalak bir babası varmış plansız habersiz emrivaki yapar gibi kız mı istenir. evcilik oynar gibi.ailenizin tavrı gayet normal. kovmadığınıza dua etsinler. bu aile başınıza çok bela olur.
Bu yorumun altına imza atarım bir şey ekleyerek hiç bir şey yokken o kadar hizmet ettiğin aile seni bir kalemde siliyorsa o ailenin oğluyla kacarsan seni çiğ çiğ yer ömrümü bitirirler haberin olsun

bir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergün beni arar sorar annesi arar sorar her şey çok güzeldi. ama babam istemiyordu çünkü askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve çok kötü bir ilçede yaşıyor üstelik herkesi dolduruşuna sözüne çok gelen biri. babası beni çok seviyordu hastalandı ben gittim baktım düğünleri oldu gittim her şeylerine gittim iç içeydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dün evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk bayram ziyaretinde nasıl kız istenir benim babamda dedi ki benim üç şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi üniversite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilçeden çıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkürler dedi kalkıp evden çıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mücadele yapmadılar . ve sonra bütün aile beni ailemi sildi çocukta gece arayıp ağlay ağlaya bütün aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Çok incindim çünkü benim hiç onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde çekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gün geçmeden çıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgeçmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende öyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay görüşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı görüşmek daha kırıcı geliyor bana çünkü babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı görüşecem bu bana çok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar fazla emek verdim çok kötüyüm ...
bütün yazdıklarınız destekleriniz için sizlere ne kadar teşekkür etsem az çok ama çokkkkk çokkkkkk teşekkür ederim çokkkkk.....

Back
X