Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili Semiha, sen kendini doğru düzgün ifade etmezsen seni kimse anlayamaz ki .
Eeee anlayamazsa nasıl yardımcı olacak?

Sakinleşip konunu düzenleyebilirsin .
Aksi halde maalesef konun havada kalır .

Semoş eğer 22 yaşına kadar annen ve sevgilin dışında kimse seni sevmediyse önce kendini sorgula derim. Bazen insanın kendisine uzaktan bakması zor oluyor ama yine de denemelisin belki bu sayede sorunun ana kaynağını bulabilirsin.
Sana ikinci tavsiyem de aynı evin içine girmeden, evlenmeden sevgilinin ailesiyle bu kadar sıkı fıkı olma. Evlensen dahi arandaki mesafeyi koru ki ilişkiniz mahalle kavgasına dönmesin.
Üçüncü ve son tavsiyem ise Türkçe çalış rica ediyorum. Yazdıklarından hiçbir şey anlamadım inan ki.

İnsanlar seni fedakarlığın için seviyorsa sevmesin daha iyi çünkü o ancak çıkar ilişkisidir. Gerçek bir arkadaşlık değildir. Hayatını birilerinin seni sevmesi üzerine inşa etmişsin bak böyle olmaz.

Fedakarlık yapayım da arkadaşlarım beni sevsin,sevgilimin sözünden çıkmıyım da sevgilim beni sevsin. Hep bu moddasın. Sen kendi başına da bir bireysin. Var olmak için birilerinin seni sevmesine,hayatında olmasına mı ihtiyacın var? Hayatındaki insanları kaybetmemek için taviz vermeye devam edersen ancak kendini yorarsın. Seni sen olduğun için seven,kabul eden insanları al hayatına. İnsanlara onlara bağımlı olduğunu hissettirirsen tabikide seni kaale almazlar,ciddiye almazlar.

Birini sevmem için fedakarlık yapmasına gerek yok. Hareketleri,davranışları,sohbeti hoşuma gidiyorsa severim zaten ben. Sevgilininde ağzının içine bakma bu kadar. Sevgilisiniz siz,kölesi değilsin sen onun. Bu hayata 1 kere geliyoruz. Gerekirse onsuz da gezeceksin,tozacaksın. İstediğini yapacaksın. Hayat 1 kere çünkü.

Kizim sen hastamisin cekmeseydin basina silahmi dayadilarda cektin girdin manyak ailenin icine evli degilsin bisey degilsin sanki evde kaldin ayrl ozaman salak salak davraniyosunuz ne yapayim ne edeyim ayril gencligini yasa bukadar basit

arkadaşlar kız evinde düğün mü olur delirecem ya sizde düzgün okuyun lütfen noktalama işareti kullanacak halim yok ya
Oo, yok çeken oğlanın ailesi, azarı işiten seni anlayamayanlar. Önce eğitim, sonra aşk. Noktalama ve yazım kurallarının önemini anladıktan sonra bu düğün vs. konularına geçebilirsin. İletişim önemlidir. Noktalama ve yazım kuralları, anlatım bozukluğu konuları iletişim kurabilin diye işlenir okulda. İletişim kurabilirsen oğlanın ve ailesinin sözlü ve sözsüz iletilerini anlarsın.

Son düzenleme:
Yok hepsi goptanmis, bence anlasiyolardir aralarında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…