roma da bir mektup.. BENİ KENDİME GETİRİRSadece seçilmiş kişiler gopu bilir :d Gaziosmanpaşa :d Roma da en bilindik cafesi :d
Eskiden de Şanzelize kafe vardı ona da bak :d aklında daha iyi otursun :dBakayım netten
Balım şimdi kafan yerine geldi derdini daha düzgün anlatmaya ne dersin:droma da bir mektup.. BENİ KENDİME GETİRİR
İnsanlar seni fedakarlığın için seviyorsa sevmesin daha iyi çünkü o ancak çıkar ilişkisidir. Gerçek bir arkadaşlık değildir. Hayatını birilerinin seni sevmesi üzerine inşa etmişsin bak böyle olmaz.HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ VALLAHİ HERŞEYİ YAPTIM ÖPTÜM SARILDIM YARDIMINA KOŞTUM EKİLDİM KAYNANAMA HEDİYE ALDIM ARADIM ÖYLE ZAMAN GELDİ SEVGİLİM DIŞINDA KİMSEYLE KONUŞMADIM GEZMEDİ DİYE GEZMEDİM TEK KÖTÜ NOKTAM ŞU DİLİMSE SESSİZ OLURUM FEDAKARLIK YAPMAM. İNSAN İYİLİĞİ GÖRMEZSE GÖRMÜYOR. KENDİMİ YIRTSAM PATATES DE ETSEM YOK. SİZ SİZE KÖR OLANI SEVER MİSİNİZ. FEDAKARLIK GÖRMEDİĞİN İNSANI SEVER MİSİNİZ? 22 YAŞIMDAYIM ANNEM DIŞINDA KİMSE İYİLİĞİMİ GÖRMEDİ. İLK OKULDAN BERİ SEMİHA ÇOK İYİ YARDIMSEVER AMA NEDEN KİMSE SEMİHAYA YARDIM ETMEZ. ON GÜZEL LAFIM TEK KÖTÜ LAF ZEHİRLENECEKSE 10. KÖTÜ LAF 1 GÜZEL LAFLA TEMİZLENİR Mİ? AMA ONLARA SEVDİĞİ AMA SEVİLMEDİĞİ YAPTIĞINDA ZEHİR DE OLSA GÖMERLER İÇLERİNE BEN OLUNCA YOK
Bunu buldumEskiden de Şanzelize kafe vardı ona da bak :d aklında daha iyi otursun :d
Semiha da kaynanaya aynı tarifeyi uyguladı muhtemelen :dBunu buldumilerledikce cozutuyo bxvxvxv
Nece konusuyosunuz olm siz, romada mektup beni kendime getirir falan.roma da bir mektup.. BENİ KENDİME GETİRİR
Oo, yok çeken oğlanın ailesi, azarı işiten seni anlayamayanlar. Önce eğitim, sonra aşk. Noktalama ve yazım kurallarının önemini anladıktan sonra bu düğün vs. konularına geçebilirsin. İletişim önemlidir. Noktalama ve yazım kuralları, anlatım bozukluğu konuları iletişim kurabilin diye işlenir okulda. İletişim kurabilirsen oğlanın ve ailesinin sözlü ve sözsüz iletilerini anlarsın.arkadaşlar kız evinde düğün mü olur delirecem ya sizde düzgün okuyun lütfen noktalama işareti kullanacak halim yok ya
Cok pis oturdu vvxxg sen nerden biliyosun buralariEskiden de Şanzelize kafe vardı ona da bak :d aklında daha iyi otursun :d
Yok hepsi goptanmis, bence anlasiyolardir aralarındaOo, yok çeken oğlanın ailesi, azarı işiten seni anlayamayanlar. Önce eğitim, sonra aşk. Noktalama ve yazım kurallarının önemini anladıktan sonra bu düğün vs. konularına geçebilirsin. İletişim önemlidir. Noktalama ve yazım kuralları; anlatım bozukluğu konuları iletişim kurabilin diye işlenir okulda. İletişim kurabilirsen oğlanın ve ailesinin sözlü ve sözsüz iletilerini anlarsın.
Oo sen gerçek İstanbul'a gitmemişsinCok pis oturdu vvxxg sen nerden biliyosun buralari
Çok güzel butikleri var :d ailemin evinden de tek araçla gidiliyor :d Şanzelizeye gitmek için yeterli donanıma sahip değildim ama ahshshshshsCok pis oturdu vvxxg sen nerden biliyosun buralari
Evet gitmemişimOo sen gerçek İstanbul'a gitmemişsin
Gerçekten Sarıgöl'den mi konu sahibi?
Fark ettim, geç olduYok hepsi goptanmis, bence anlasiyolardir aralarında
Bir kere istiklalde yürürken tek bir çocuğun gop çocuğuyum lan ben diyip bir gruba uçmasına şahit olmuştum shshdhhd caddede böyle şeyler olmaz shshshEvet gitmemişimcadde cocuuyum ben, anadolu yakasini bilirim
Delikanlıligin kitabini yazmislar , videoyu, sanzelize kafede ki emoloru görünce hemen anladım zaten bfbfbfBir kere istiklalde yürürken tek bir çocuğun gop çocuğuyum lan ben diyip bir gruba uçmasına şahit olmuştum shshdhhd caddede böyle şeyler olmaz shshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?