Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim semoş gökten zembille indi eee naparsın bazı kullar böyle benim gibi şanslıdır işte

gaziosman paşada oturuyorum görüşmek istermisiniz mektup ta roma da tatlıdır

Meşhur mu bu Semiha? Nerden biliyorsunuz konularini?

Eski konulari var

Tek ilac fayda etmez. Kendini gelistirmen lazim. Bahsettigin durumlari cözmen icin ilac almak yetmiyor, altinda yatan sebepleri cözmen lazim

Sakin ol semiha. Onelikle bir yerden basla ve okumaya devam et. Kendine ozguvenin gelsin once bi. Sevgilinin ailesiyle de mesafe koy arana. Roma'da da mektubunu ye.

Kimsenin sizi bir yere çektiği yok. Sevgilinin annesi olan kadına ısrarla kaynanam deyip yakalarına yapışırsanız, onlar da kaynanalık yapar. Ben onca yıl evlilik yaşadım böyle kaynana sevdalısı olmadım. Hem içlerine bu kadar karışıp, hem bana karışmasınlar demek de garip.
Sizin kaynananız yok. Bunu kabul ederek ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın önce.

"bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim"
10 yil sonra bambaska bir hayat yasayacagin icin, bu anlattiklarini okuyunca kendine guleceksin. Tecrubeye sabit

Konudan gectim ben zati, 10 kere sordum kaynanana ne dedin diye anlatmiyo, napiim vfvfv
Kızımız oğlanla evlenmeye kararlı, çok seviyor ama ailenin durumu yok ya da kıza öyle gibi dert yanıyorlar. Düğünü kız tarafına yüklemeye çalışıyorlar. Adetlere göre kına kız evinde olur, düğünü oğlan tarafı yapar. Aşkın da gözü kör olunca konu sahibi çaresiz hissediyor. Biraz zamana bıraksa çözülecek ama şu sıra çok gergin... diye anladım

Bacım sevgilini burda mı arıyorsun yoksa ulusa mı sesleniyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…