Allah’a havale etmek çözüm mü

Bu aralar bende canımı yakani allaha havale ettim allahın yarattığını allaha havale ediyorum elden bir sey gelmez

Ben insanın yaşattığını yaşamadan ölmediğine pek çok kez, hatta bazılarında şaşkınlıkla tanık oldum.
Allah, bambaşka yerlerden, bambaşka şekillerde karşısına çıkarıyor. Aynı duygularla kıvrandırıyor.
Ömür uzun, havale edin, unutun... İnanın bir gün bir yerden sesi gelecektir.
Bir de, naçizane fikrim, beddua etmeyin, Allah'ın takdirine bırakın. Kul onun kulu, adalet O'nun adaleti.

bence hakaretleri için karakola şikayet edin ve sonrasında da tazminat davası açın. içiniz soğur. ilahi adalet gerçekleştiğini de gördüm yanına kar kalanı da gördüm. elinizden geleni yaptıktan sonra Allaha havale edin.

Allah'ın izniyle kalmaz yanına. Benimde çok havale ettiklerim var. İnşaAllah Allah bana gösterir attıkları iftiraların ve yalanların hesabını sorduğunu.

Eski eşime ve beni aldatarak terketmesine sebep olarak yeni karısına , her aklıma geldikleri an beddua ediyorum. Diyorum ki, eski eşim beni ailemden hep uzaklaştırdı. Akrabalarimla gorusmeme engel oldu. Yeni karisi da onu kendi ailesinden mahrum etsin.

Eski eş her kavgada annen baban kuzenlerin seni sevmiyor seni ben seviyorum diye , akrabalarımla gizli gizli konuşmama sebep oluyordu. Benzerlerini de o da yaşasın.

Eski eş çok sinirlenince kollarımı sıkıyordu, şimdi yeni karısının abileri de aynısını yapsın ona.

Eski eş 12 yıllık ilişkimiz boyunca hep beni eleştirirdi ve ben hep hatayı kendimde arardım. Şimdi yeni ailesinde de kendisi eleştirilsin .

Yeni karisi biz boşandıktan sonra youtubelarda videolar çekip annesine " beni ayakları yere sağlam basan güçlü kadın yaptığın için sana teşekkür ederim " dedi. Cunku eski eş beni aciz güçsüz kendi işini kendi halledemeyen biri olarak tanıttı beni ona. Çünkü kıskançlığından benim alışveriş yapmama bile izin vermiyordu. O kadın da acizlik nedir boşanınca öğrensin istiyorum.

Eski eş beni terkederken bana çirkef demişti. Ki hiç uzatmadım. Aldatıldığımı öğrendim 2 ay içinde boşandık . Hırsını alamadı.. pesinden koşmadığım icin bana cok kizgindi. Yeni esiyle bosanmasi crkismeli olsun ve senelerce sürsün çirkeflik nedir öğrensin istiyorum.

Eski eş benden boşanırken , aldatmasına rağmen ne ailesine ne sosyal çevresine hakkında tek kötü laf etmememe rağmen ayrılığın bütün suçlusu beni ilan atmıştı. Benden bıkmış çocuk gibiymisim memnuniyetsizmisim. Halbuki aldattığını öğrenmeden 3 ay önce tek başıma kürtaj olmuştum bebeğimin kalp atışları durduğu için ve yanıma gelemediği ve ona çok ihtiyacım.oldugu için çok.aglamistim. görevdeydi ve kabullenmistim. Ama biz boşanınca aynı görevden evlenip düğün yapmak için izin almıştı.

Diliyorum o da benzer sağlık sorunları yasasın. O kadın da yaşasın.

Aradan 3.5 sene geçti. Yine de arada yokluyor ilahi adalet istiyorum çığlığı. Hicbir şekilde araştırmıyorum önüme düşmesini bekliyorum olaylı boşanma davalarının.

Bir olay daha vardı. Bana " benim ailemle de anlaşamıyordun zaten " demişti. Saçmalamıştı bahane bulamayınca. Ama ayrılık haberine eski kayinvalidem ağlayarak tepki vermişti. Babası da her zaman kızları olduğumu söylemişti.

Bunun gibi Onlarca delirmeceli ilişki bitişine maruz kaldım. Bana ne ettiyse aynısını yaşasın ve desin ki " ben karadutluya ne etmişim Allahımmm"

Hiç intikam almak istemedim. Kizin da ailesinin de abIlerinin telefon numaraları adresleri hepsi vardı elimde. Kız özel sektörde çalışıyordu aile ile ilgili bir kurumda. Çirkeflik yapmak ıstesem delirsem hepsini yapabilirdim.

Babam arkana bakma dedi. Allaha havale et ve unut her şeyi dedi. Dişlerimi sıka sıka şehir degistirdim yeni bir duzen kurdum. Izimi kaybettirdim. Arkama bakmadım.

Şuan çok iyiyim.ama onların iyi olmasını istemiyorum.

Evli adamla berwber olan bir kadın varsa ve bu satırları okuyorsa, Allah sizin de belanızı versin. Her gün toplu beddua ediyorum hepinize. Bilin istedim.

Bir ilişki ne kadar berbat olursa olsun , ihanetle bitmemeli!!!

Ne canimi yakanlari bildigin tam anlamiyla kötü kalpli olanlari Allaha havale ettim ama onlar mutlu mesut yasiyor herseyleride yolunda hep kazanan da onlar.Emin ol hic birsey olmuyor o insanlara tam tersi iyi kalpli olanlar kaybediyor bu hayatta

İyi ki çocuğunuz yokmuş bu adamdan Allahım doğru insanla karşılaştırsın sizi mutluluktan geçmiş aklınıza bile gelmesin hiç

İyi ki çocuğunuz yokmuş bu adamdan Allahım doğru insanla karşılaştırsın sizi mutluluktan geçmiş aklınıza bile gelmesin hiç
Iyi ki olmamış. Onun duygusal yükü de omuzlarıma binseydi kaldıramazdım herhalde. Allah yardımcısı olsun çocuklu boşanan kadınların.

Öyle ağır ki bekar anne olmak. Arkadaşlarımdan biliyorum. Ne isterlerse yaparım o kadar saygı duyuyorum onlara

Elden bir şey gelmiyorsa başka çare yok. Allah'ın adaletine güveniyorum. Hem bu şekilde ruhen de rahatlıyor insan. Ne yapcaz ki başka türlü kendi canımızı sıkmaktan başka. Neler yaşadınız kimbilir. Hepimiz sınanıyoruz işte. En güzel cevap o insanları geride bırakıp mutlu olmak bana göre. İnsan nefsi görmek istiyor tabi karşı tarafın da cezalandırıldığını sizi anlıyorum. Ama bazen bu mümkün olmuyor.

Bunlari ben mi yazdim acaba dediklerim o kadar çok ki...
15 yıl ve 7 yaşında kızımla aldatılınca oncesini sonrasini düşünmeden boşanma davasi açtım.Ve sonrasi bir sürü rezillik.Benim dualarim;

Beni aldatip sonra da herkse beni suçlu ilan ettiği gibi, o da en ağır iftiralara uğrasın.

Benim 15 yıllık anılarımı çöp yaptı.Beni aldattıp boşanmadan 1 ay sonra evlendigi o..pu ile yurdu,yuvasi, tek mutlu anısı olmasin.

Beni aldattığı o.pu önceki kocasına yaptığı gibi onu da aldatsin ki ,ben ne yaşadıysam yaşasın.

Kızıma babalik yapmadı, o.pununkilere de yapamasın.
Kızımın çocukluğunu çaldilar, onlarin çocukları doğamasin, yüzleri gülmesin.

Boşanma aşamasında bana "arkandayiz, torunumuzun yanındayiz"deyip 1ay sonra şerefsiz oğullarına, "Allah'in emri ile Kız istemeye giden 5 vakit namazinda, sürekli dini vaazlar veren, dünyanın en namuslu oğluna sahip olduğunu iddia eden Hacı babası ; yuva yıkan gelini ve oğlunun marifetleriyle öyle bir rezil rüsva olsun ki " Ben SARAH in ahını aldim" desin.

Dava sırasında babasi kızımı alıp yanına götürdüğünde " buraya gelince anneni öldü sayacaksin, adını anmayacaksin" diye yavrumu korkutup tehdit eden anasi; evlatlarinin hepsini toprağa gömmeden ölemesin.Benim yüreğimi yaktığı gibi ciğeri yansın, içinde ki ateş hic sönmesin.
Bana kardeşimsin deyip ; yuvamı yıkan o.puyla daha ben evliyken kanki olup, istemeye giderken gümüş tepsilerde çikolatalar yaptıran görümceler ; benim evladımı düşünmedi , onlarin evlatlarının da yurdu yuvasi olmasin, bana ve yavruma yaptıkları evlatlarindan çıksın.Evlerine ateş düşsün.

Yuvami yıkan o.pu zengin ve kurumsal bir yerde yetkili.En çok da bu hoşlarına gitti ailesinin.İşinden rezil olup atılsın, servetinin parasının hayrını görmesin.O parası dertlerine çare olamasin.

O serefsiz beni herkeslere rezil etti, rezil olup ortalarda sürünsün.
Beni kanser etti, bana yaptıkları onun ciğerinden çıksın.Benden önce ölsün ki yavrum onun elinde kalmasın.
Kızıma yaptıkları benim yavrum hariç,en sevdiklerinden çıksın.Bize yaşattıklarini yaşamadan ölemesin.
Büyük rabbim bana ölmeden bu dünyada adaletini göstersin.

Yuva yıkan metreslerin hepsinin Allah belasini versin.

NOT: Nasihat vermeyin lütfen.Beddua etme, geri döner gelir, söyle böyle vs . 43 yaşındayim , hayatım boyunca inandım.İcimi dökmek için burdayım.
Hayatta ne yaşadığını kişi en iyi kendi bilir...

Valla bende denk gelmedim ya da başlarına gelsede biz bilmiyoruz. Ama boşver sen üzme kendini yinede. Bu dünyada olmazsa öteki dünyada elbet çıkar.

6 aylik hamileyken bana iftira atip suyumun gelmesine ve 3 ay boyunca hastanede yatmama sebep olan serefsiz gorumceme surekli beddua ettim. o karanlik dogumhane odalarinda, her gun nts ye baglandikca, her wc ye gittigimde suyumun sizdigini gorunce, her gun ultrasona girerken hop oturup hop kalkinca, o hastane yemeklerini yiyemeyip istahim kesilince, uyuyamayinca, esimi doldurup beni aglatinca beddualarin belki en agirini ettim. arkadaslarim gep "Allah a havale et" dese de yok arkadas cani yanan insan beddua ediyor. mazlumun ahindan arş titrermis. bu dunyada basina bir sey gelmese bile bunun mahşeri var. ama insan bu dunyada can yakanin sürüm sürüm surundugunu gormek istiyor. hala dolduruyor esimi. Allah ona beni unuttursun, beni unutturacak dertler versin. (amin)

Ahınız çıktı mı

Yuzde 1milyon cozum
Icin rahat olsun

Allaha havale edip unutacaksın. Sonra bir bakmışsın ki orda ne fırtınalar kopmaya başlamış. Gerçekten kötülük görüp de Allaha havale ettiğim kimsenin gün yüzü gördüğünü görmedim. Ama durup da ne zaman diye de beklemedim. Zaten beklememek gerek. O zmaan takıntı haline gelir yine siz üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…