Bunlari ben mi yazdim acaba dediklerim o kadar çok ki...
15 yıl ve 7 yaşında kızımla aldatılınca oncesini sonrasini düşünmeden boşanma davasi açtım.Ve sonrasi bir sürü rezillik.Benim dualarim;
Beni aldatip sonra da herkse beni suçlu ilan ettiği gibi, o da en ağır iftiralara uğrasın.
Benim 15 yıllık anılarımı çöp yaptı.Beni aldattıp boşanmadan 1 ay sonra evlendigi o..pu ile yurdu,yuvasi, tek mutlu anısı olmasin.
Beni aldattığı o.pu önceki kocasına yaptığı gibi onu da aldatsin ki ,ben ne yaşadıysam yaşasın.
Kızıma babalik yapmadı, o.pununkilere de yapamasın.
Kızımın çocukluğunu çaldilar, onlarin çocukları doğamasin, yüzleri gülmesin.
Boşanma aşamasında bana "arkandayiz, torunumuzun yanındayiz"deyip 1ay sonra şerefsiz oğullarına, "Allah'in emri ile Kız istemeye giden 5 vakit namazinda, sürekli dini vaazlar veren, dünyanın en namuslu oğluna sahip olduğunu iddia eden Hacı babası ; yuva yıkan gelini ve oğlunun marifetleriyle öyle bir rezil rüsva olsun ki " Ben SARAH in ahını aldim" desin.
Dava sırasında babasi kızımı alıp yanına götürdüğünde " buraya gelince anneni öldü sayacaksin, adını anmayacaksin" diye yavrumu korkutup tehdit eden anasi; evlatlarinin hepsini toprağa gömmeden ölemesin.Benim yüreğimi yaktığı gibi ciğeri yansın, içinde ki ateş hic sönmesin.
Bana kardeşimsin deyip ; yuvamı yıkan o.puyla daha ben evliyken kanki olup, istemeye giderken gümüş tepsilerde çikolatalar yaptıran görümceler ; benim evladımı düşünmedi , onlarin evlatlarının da yurdu yuvasi olmasin, bana ve yavruma yaptıkları evlatlarindan çıksın.Evlerine ateş düşsün.
Yuvami yıkan o.pu zengin ve kurumsal bir yerde yetkili.En çok da bu hoşlarına gitti ailesinin.İşinden rezil olup atılsın, servetinin parasının hayrını görmesin.O parası dertlerine çare olamasin.
O serefsiz beni herkeslere rezil etti, rezil olup ortalarda sürünsün.
Beni kanser etti, bana yaptıkları onun ciğerinden çıksın.Benden önce ölsün ki yavrum onun elinde kalmasın.
Kızıma yaptıkları benim yavrum hariç,en sevdiklerinden çıksın.Bize yaşattıklarini yaşamadan ölemesin.
Büyük rabbim bana ölmeden bu dünyada adaletini göstersin.
Yuva yıkan metreslerin hepsinin Allah belasini versin.
NOT: Nasihat vermeyin lütfen.Beddua etme, geri döner gelir, söyle böyle vs . 43 yaşındayim , hayatım boyunca inandım.İcimi dökmek için burdayım.
Hayatta ne yaşadığını kişi en iyi kendi bilir...