Allah’a havale etmek çözüm mü

Allaha havale ettiklerim Allahindan buldu diyebilirim.. sen kalbini temiz tut akışına bırak bekle ve gör

arkadaş olalım mı diyesim geldi

Eğer gerçekten canınız yandıysa rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz buna inanırım.

bazen de övünmeyin diye sizin haberiniz bile olmaz.

ben artık benden uzak Allah'a yakın olsunlar diyorum.

Çünkü benim ahımla kötü olan insanlarla gene ben uğraşıyorum (kan bağı olanlarla)

her şekilde ucu bana dokunuyor.

ailemde var en yakınlarım konuşmadıklarım yüzlerini görünce hiçbirşey hissetmiyorum.

el gibiler yani. Kendi içinizden atmadığınız sürece bu kin bu nefret sizi yer bitirir

bilginiz olun

Bu kadar beddua size zarar onlara yarar. Nasihat değil de kişisel gelişim ve enerji çalışmaları ile ilgileniyorum isterseniz burada kişisel gelişim bölümüne göz atın. Bunlar normal sözler değil elbet canınız yandı ve yanıyor Allahım güzelliklerle karşılaştırsın ama beddua her zaman frekans olarak karşı tarafı olumlu yönde besler bilinenin aksine sizin de bilginiz olsun bunları söylemeye devam ettikçe onlar enerjisel olarak beslenir , olay ters döner olayı değil aslen

Son düzenleme:
Benim beddualarimin hep yan tesiri oluyor. Hiç tutmuyor. Hepsi dört dörtlük oldu. Ahi tutan arkadaşlar ayrı bir ritueli var mı bu olayın?
Bedduaların frekansı şudur beddua eden kişiden götürür negatif enerjidir karşı tarafa müdahale olduğu için de Aslında onları besler olumlu yönde , pozitif anlamda.
Kime beddua edersek aslında ona iyilik yapıyoruz daha mutlu oluyor çünkü frekans ve enerji olayı , alana müdahale edilmemekte evrende.
İsim verdiğimiz her şey de olan bize oluyor isim vermemek önemli.
Örneğin beddua yerine
Allahım akıştayım güveniyorum bu yaşadıklarımın hediyelerini almaya açığım izin veriyorum.
Bu şekilde beddua yerine dua edildiğinde işte o zaman pozitif olaylar bize dönüyor

Eger gercekten hakkınıza girilmişse Allah adalet sahibidir. İlla bu dunyada gözlerinizin önünde görmeyebilirsiniz hakkınızı aldıgınızı. Ahirette herkese hakkını verecek üzülmeyin. Kalbinizde sürekli bu duyguyu ofkeyı üzüntüyü beslemek sizi sıkıntıya sokar. Gercekten havale ettiyseniz bırakın ve rahat olun .

Hakaret davasi acsaydiniz ya da siz de hakaret etseydiniz madem. Başka ne yapilir ki?

Ayy bazi yorumlari korkudan okuyamadim yarim biraktim negatifligi bana geçer diye bunlar nasil beddualar, kötü enerji fiskiriyor resmen. Bu kadar içinde, dilinde kotu enerji ve nefret barindirip bunu bu derece besleyen insanlarin kendilerine de zarar verdiklerini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…