- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
EvetBizde çok fena sallandık şuan bile sallandı artık paranoyak oldum tek kalıyorum iyice gerildim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBizde çok fena sallandık şuan bile sallandı artık paranoyak oldum tek kalıyorum iyice gerildim ya
Stres olmamak elde değil ki şuan bile sallandik. Tam unutuyoruz yine başlıyorHadi biz neyse müstakil evlerdeyiz, o binalarda oturan insanlara oldu olan. Neyse geçti artık siz de daha fazla stres olmamaya çalışın. Elimizden bir şey gelse keşke. Olan oldu artık.
Benim stresten bağırsaklarım çok kötü olduStres olmamak elde değil ki şuan bile sallandik. Tam unutuyoruz yine başlıyor
Daha büyüğünü yasayacagimiziİ sanmıyorum ama artık
Uyudum sabah dört beş gibi eşimle.Benim stresten bağırsaklarım çok kötü oldu![]()
Şimdi okudum 10 yasında kız çocuğu ölmüş malesefŞu anki duygularım tarif edilemez. 99 depremine tanık olduğumda 7 yaşındaydım hayal meyal hatırlıyorum o korkuyu. Balikesirde okudum arada deprem olurdu ama can yakmadığı zaman insan anlamıyor doğa karşısındaki acizliğini . Sıcacık evimde bebeğimi sallıyorum haberleri gördükçe için parçalanıyor ya göçük altında bebek varsa, küçücük masum bir çocuk varsa. Onlar nasıl dayansınlar o minicik bedenleriyle bu soğuğa, acıya, açlığa. Rabbim yardımcıları olsun . Çok üzgünüm tarif edilemez bir acı bu.
ben de daha uzun hissettim.Kimi 15 saniye, kimi 20 saniye diyo ama bize daha uzun geldi
Kim o inci mi buse mi Elif miŞimdi okudum 10 yasında kız çocuğu ölmüş malesef
Yer vermeyim ama önceden o yıkılan yerdeydik ve dün oraların halini gördük mahşer yeri gibiydi. Daha fazla kayıp vermeden toparlanırız inşaAllah.Çok geçmiş olsun neresindesin
AminnYer vermeyim ama önceden o yıkılan yerdeydik ve dün oraların halini gördük mahşer yeri gibiydi. Daha fazla kayıp vermeden toparlanırız inşaAllah.
Elif malesefKim o inci mi buse mi Elif mi
Rahatsız olmus olabilirsiniz buna bir sey diyemem. Ama o kadar yazılmıs mesajlar var en azından o mesajlardan nasıl bir ruh halinde olduğumuzu anlayabilirsiniz.Bu yıl bitince ne olaracak sihirli bir değnekle her şey toz pembe mi olacak 1 ocaktan itibaren? Bu 2020 ye bağlama hastalığında baydı artık
Çok çok geçmiş olsun benim eşimin anneanne ve dedesi bayraklı da oturuyorlarmış yaşlı insanlar çok korkmuşlr aglıyorlardı aradığımda rabbim birdaha ülkemin hiç bir yerinde yaşatmasın kimseye depremi dediğiniz gibi bu yıl çok kötü geçti ülkemiz için çabucak biter inşallahRahatsız olmus olabilirsiniz buna bir sey diyemem. Ama o kadar yazılmıs mesajlar var en azından o mesajlardan nasıl bir ruh halinde olduğumuzu anlayabilirsiniz.
Çok zor gercekten. Ailenize dw gecmis olsun. Malzemeden kaçarak buna sebep olanlar rahat mı acaba?Ayy Allahi‘im sizlere sabir versin.Dayanma gucu versin..Dusuncesi bile bu kadar korkutucu iken sizleri dusnemiyorum.Benim ailemde 99 depremindeyken Yalovadaydilar.Ben yoktum.Ama hala korkarlar kac sene gecti uzerinden.Allah‘im yardimciniz olsun ama artik akillanmamiz grekiyor.Deprem ulkesiyiz ve saglam binalar gerekiyor ulkemizde.Bilim ve vicdan gerekiyor.Evet hepimiz bir gun olecegiz ama en azindan tesaduf eseri yasamayalim.
Oyy kıyamam. Size de gecmis olsun. Bu soğuk havada Allah yardımcıları olsun. Aklım, fikrim dualarım onlarla. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun benim eşimin anneanne ve dedesi bayraklı da oturuyorlarmış yaşlı insanlar çok korkmuşlr aglıyorlardı aradığımda rabbim birdaha ülkemin hiç bir yerinde yaşatmasın kimseye depremi dediğiniz gibi bu yıl çok kötü geçti ülkemiz için çabucak biter inşallah
Aminn çok tesekkür ederim99 depremini yaşamış biri olarak sizi iyi Anlıyorum.
Rabbim bir daha Ülkemize acılar yaşatmasın. Geçmiş olsun çok üzgünüm.
Teşekkür ederim amin rabbim herkesin yardımcısı olsun sizlerinde inşallahOyy kıyamam. Size de gecmis olsun. Bu soğuk havada Allah yardımcıları olsun. Aklım, fikrim dualarım onlarla. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim