Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

Öyle laf denir mi nişanlıya çok ağır olmuş. Nişanlınız da sert cevap vermiş ödeşmişsiniz.

Sonuna kadar haksızsın. Öyle laf söylenmez kaç yaşındasın merak ettim. Saygıyı kaybeden sensin şimdi oturup kara kara nasıl bu hale geldik diyorsun bence bunu nişanlın düşünsün. Bana nişanlım böyle dese ben de küfür ederdim kusura bakma bir insanın sabrını zorlayıp ondan sonra tepki gösterince de bana nasıl bu tepkiyi gösterdi diyemezsin. En iyisi bunu unut bundan sonra da daha dikkatli olun böyle konularda.

Çok kötu olmuş. Yaşanmaması gerekirdi. Yani gerginsiniz de bu söz olmuş mu. Ayıp etmişsiniz. Ama gercekten dediginiz gibi sakin biri olsaydı nişanlinızda ne dedigini bilmiyorsun kendine gel bir muddet konusmayalim falan derdi en azindan. Demekki o da düşunduğunuz kadar sakin degilmis. Nasil toparlarsiniz bilmiyorum çunku birseyler kirilmis ne yazikki.
Ama hatanin buyugu sizin. Hayirlisi olsun hakkinizda. Hayir bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardir çunku bazen...

Adam yine iyiymiş o ettiğiniz laflardan sonra..nişanlınıza resmen başka erkek bulurum demişsiniz aynı şeyi o size söylese kendime başka kadın bulurum diye sizi tehdit etse..

Yapcak bişey yok sen kendin kaşınmışsın her nazınızı kaprisinizi çekecekler sanıyorsunuz normalde kolay kolay erkeklerin tarafında olmam ama adam haklı küfür etmeyi bırak ben yakınlarda olsam tekme tokat girerim bana o lafı edene kavgada söylenmez yahu unutamıycaksan o adam nasıl unutsun hala kendini düşünüyorsun bide

Söylediğiniz laf agir bir laf durduk yere siz ortami germissiniz sizin soylediginize gore sakin uysal olan adamida delirtmissiniz. Uzatmayin bence evet ettigi laflar hos degil ama siz canak tutmus delirtmissiniz resmen.

Öyle laf denir mi nişanlıya çok ağır olmuş. Nişanlınız da sert cevap vermiş ödeşmişsiniz.
Çok haklısınız. fakat bence ödeşmediler.
Böylesine ağır ve çirkin bir lafı edebilen bir şahıs ile ancak onun yüzüne sonsuza kadar bakmamakla ödeşilebilir.
Abartıyorsunuz demeyin lütfen. Zira biraz empati yeterli.

Sen haksızsın bence.
Gereksiz gerginlik yaratmışsın canım.
Gönlünü almayı dene.

"bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."
Bitsin den sonra bir de özleyecek birini bulurum lafıyla önce siz damarına basmışsınız ki naz da olsa bu böyle yapılmaz bu laf söylenmez.
Yani o kadar seviyorsanız 3. kişinin şakası bile çok çirkin.
O da erkek olarak tabi ki çok zoruna gitmiş.
Onun söylediği laf da tabi ki doğru değil asla ama siz başlatmışsınız bu kesin.
Ergence kavga edip engellemem diyorsunuz da tam da onu yapmışsınız.
:)
Bir anlık gaflet ayrılık stresi diyelim de birbirinizin gönlünü alın.
Burda suçlu tek taraf değil bunu bil.

Canım bazen bir ormanı yakmak için bir kıvılcım yeterde artar bile. İğneği önce kendimize batırmalıyız. 'ben sadece küçük bir kibrit çaktım orman kendiliğinden yandı' diyemeyiz ki. Çaktığınız o kibritle ormanı yakmışsınız. Nişanlınızın öfkesini şuna yoruyorum : adam zaten süt liman sizinle beraber olmak isteyen sizi incitmeyen biriymiş. Sizin ters davranışlarınız ona belkide küfürden daha ağır geldi. Herkesin değer yargıları farklıdır. Benim anlamadığım herşey normalken sorun çıkarmanız. Tüm kadınlar olarak hayatın zor şartlarını biraz anlamanızı tavsiye ediyorum. Bukadar problemin olduğu, geçim şartlarının birçok aileyi zorladığı bir dünyada lütfen kaprislerin, nazların seviyesini kaçırmayalım...

Hak etmişsin o cümleyi sonuna kadar, soğudum moğudum deme hiç, nişanlın senden soğumadıysa şükret. O lafı derken alkollü falan mıydınız? normal kafa da bir insan o lafı demez de

Uysal atın ciftesi pek olur derler. Adamı kasimissiniz. Artık bir şeyler taşmış belli ki. Bu cümleyi demeniz olmamış. Ben nedense sık sık trip attığınızı düşündüm. Adam en son Patlamis sanki. Küfür olmamış ama bu cümleyi eşim bana kursa sadece o küfürle kalmazdim çok daha ağır konuşurdum. Gönül alması gereken kişi sizsiniz sanırım.

Hayır bırakın küfrü en kötü söylediği şey delirmişsin sen falan olan biri.

O halde adamın ayarını bozmuşsunuz. Burada kadınlar ne dertlerle uğraşıyorlar. Okuyoruz. Onca okuduğumuz şeyin arasında adam üzerinize titremiyor diye mesele çıkarıyorsunuz. Üzerinize titremek nedir? Bu talep edilecek birşey de değildir. Bu kadar prenses olmayın. Siz onun üzerine ne kadar titriyorsunuz acaba? Başkasını bulurum dediğinize göre bilemedim.

Neyse eğer nişanlınızla devam etme niyetiniz varsa acilen toparlanmalısınız. Adamın içinde kendinize karşı öfke biriktirmeyin. Böyle devam ederseniz yarın öbür gün eşim beni kovdu, boşanıyorum diye konu açarsınız. Değer mi Allah aşkına?

İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.

Demek ki artik adamda dolmus. Senin gibi bos yerden huzursuzluk ve kavga cikartan bir arkadasim vardi ünivetsitede. Oglani delirte delirte oglan kizi cok sevdigi halde terk etti sonunda. Yapma kizim

Her zaman bu kadar fevri misin yoksa özel gün / PMS sendromu filan mı?
Kusura bakma ama bana nişanlanmak veya evlenmek için yeterince olgun gorunmedin...
Aslında fevriydim ama saygıyı bozmamaya çalışırdım

Siz kendiniz bu sonucu istemissiniz sacmalamissiniz resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…