Allahtan reva mı bu bana..?

canımbenim eşimde öyleydi.Ben sürekli eçim ehli olmaya çalıştıkça eşim kimseye yapmadığı eziyetleri bana yapardı.Ama şimdi değişti.Nasıl mı yaptım ?
Öncelikle ona kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi ona ihtiyacım olmadığını hissettirdim. Kızdığı zamanlarda onu aşağılar bakışlarla yüzü bile sarkıtmadan çektim gittim.Onunla fazla ilgilenmedim ve evde vaktimi onun yarine ev işleriyle uğraşarak geçirdim.Bu arada havalı davran .Erişlemez biri gibi ol.Çünki herkes kaçanı kovalar.Fazla yüz verme ,salla gitsin bacım. Biliyorum gönlün razı olmaz ama gerekirse oğlumdanda vazgeçerim sana katlanacağıma de.Benim gibi birini arayan çok var sana mı kaldım mesajını hareketlerinle ver.Çok zoruna giden bir şey olsa bie asla gülmeyi ihmal etme mutlu davran.

ben böyle eşimi yola getirdim.Şimdi bensiz hiç bir yere gitmez, 2 dk gözünün önünden ayrılsam peşimden gelir.Umarım çok mutlu olursun.

eevet katılıyorum... buna benzer seler yaptım bende...

gerçekten erkeğe fazla yüz verirsen kendini bir şey sanıyor, hiç gözünün yaşına bile bakmadım .Paran varmı diye sormadım şunu istiyorum al dedim.Ha bir de beim kocam hem yapardı hem üstüne birde küserdi ben gelip onun gönlünü alana kadar barışmazdı birde.Tabi sonunda karşılıklı oturduk konuştuk ve mesele tatlıya bağlandı.

o laftan sonra bi de kalkıp yanına mı gideceksin daha neler
gitme......
bi zahmet o arasın.
evden aynı anda mı çıkmak zorundasınız. madem senin yüzünden geç kalıyormuş seni beklemesin vaktinde çıksın zaten senin işin daha geç başlıyor anladığım kadarıyla.
onun biraz kendine gelmesi gerek.
bir arkadaş güzel tavsiyeler yazmış aynen uygula bence de. kendini vazgeçilmez zannetmesin.

öncelikle hemoroid deyip geçiştirmeyin.
hemoroid, fissür, kolon kanseri bile olabilir sürekli kanıyormuş
acil doktora görünsün
ayrıca eşiniz size aygır demiş ama asıl aygır olan kendisi
biraz para kazanınca poposu kalkmış anlaşılan
bence iyice sürtün o burnunu
kişilik bozukluğu var galiba

Allah'tan reva falan değil bu.
Kaderimdir, çekicem diye de asla düşünmemek gerek.
BU aynı yatağı paylaştığın eşine asla ve kat'a yapılamayacak bir benzetme!
Saçlarım resmen diken diken oldu!

Benim kocam da aynı cümleyi kurabilir ben de kendi kocamdan beklerim yanı böyle bir şeyi
Neden böyleler anlamıyorum..

Çocuğumdan vazgeçebilirim blöfü dışındakileri deneyeceğim..

Aşşağılar gibi bakmak gibi...:44:

Ben yüzvermediğim için bu hale geldik sanırım..

Çok tavır alıyordum,günlerce konuşmuyor ona yokmuş gibi davranıyordum kızınca...

yüz vermeye şimdilerde başladım o da sinirlenmesin diye..:18:

çok kabaca bir davranış...

kendinizin değerli olduğunuzu ona hissettirmeniz gerekir.

ona tavır yapmanız ise,konuşmamanız vesaire yine onun daha değerli olduğunu hissettirecektir..

dediğim gibi;

kendinizin değerli olduğunuzu ona hissettirmeniz gerekir.

bunun için de gerçekten değerli hissetmeniz gerek...

beyinde başlamak, dış görünüme kişisel başarıya odaklanmak gerekir...

bazen yeni konu açıp kendimdeki değişimleri yazmak istiyorum...

biz kadınlar gerçekten kendi değerimizi bilmiyoruz...

işte bildiğimiz gün eşimizden çok kendimize önem verdiğimiz gün,

o eşler deli divane pervane oluyor etrafımızda...

GİTMEDİM..

Yediremedim kendime..

kendini birşey zannettiği doğru

evet bende başka birşey olabilir diye endişeliyim..

Bana dediki ben ölünce ne yapıcan...

bizi bırakıp gitme biryere dedim..

sürekli kanıyor...karnı şişiyor..

ama yapıcağından geri kalmıyor..

Her türlü bozukluk var eşimde..

GİTMEDİM..

Yediremedim kendime..

kendini birşey zannettiği doğru

evet sabahları da işe birlikte gitmeyin.... tabı bunada kızabılır ya.. bosver tatlım ya vazgectım bıse olmamıs gb davran ama kırıldıgını da hatırlat kendısıne tavır alma. ters tepki verebılır... mazallahhhhh.... sülen püslen sen daha degerlısın ondan... hırçın adam nollcaak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…