Altın borç verdim geri isteyince kötü oldum

Yuh ama ya , neler olmuş böyle, okurken şok geçirdim.

Abin, bildiğin kötü biri. Madem arkadaşı onun için arabasını satmış, kendi de şimdi senin için arabasını satsın. Verdiği örnek o kadar saçma ki.

lütfen lütfen lütfen geri adım atmayın, ibanınınızı atın paranızı bekleyin. atmazsa iban istedin ne gelen var ne giden diyin. kusura bakmayın ama bana tefeci senden iyi diyen kardeşe böyle muamele. konunuzu yenileyip duruyorum çünkü dokundu gerçekten
annenize yorum bile yapmıyorum, evlat ayırmaya devam etsin bi gün bi ameliyat olur kızım da kızım olursunuz.
ev alma planınız 2.5 senedir gündeminizde atıyorum mesela borç verdikten sonra 1 yıl sonra da ev alma gündeminiz olabilirdi o zaman Allah bilir ne olacaktı. Sizi kullanmış resmen

Adam yerine konmuyorsunuz aileniz kardeş kayiriyor cocugunuzun rizkina göz dikmişler kötü ol ve kurusu kuruşuna al paranı utanmazlar

Abiniz kendi de inanmış borcu 15 gün önce aldığına şaka gibi

Pes yaa. Vallahi pes. Herşeyi geçtim kocana da iftira atmışlar resmen. Ben senin yerinde olsam ne kadar akraba varsa tek tek arar bütün bu rezilliği ayrıntılı anlatırım paramı aldıktan sonra.

Pes yaa. Vallahi pes. Herşeyi geçtim kocana da iftira atmışlar resmen. Ben senin yerinde olsam ne kadar akraba varsa tek tek arar bütün bu rezilliği ayrıntılı anlatırım paramı aldıktan sonra.
Ay ben aramaya da zahmet etmem durum paylaşırım direk. insta, whatsapp ne kadar sosyal medya varsa

Evet hatalısınız,hem de çok,niye abinize borç verip iyiyken kötü oldunuz?yok veremem demiş olsanız çok daha iyi olurdu.
Şimdi buraya üzülüp konu açmayacaktınız,insanlara iyilik yapmamak gerekiyor.

Size soyleyeyim abinizde ailenizde o paranin ustune yatacaklarini dusunmusler ondan bu kadar hirs yapmislar abiniz arkadasindan borc alacagina kendi arabasini satsin adamdada akil yok borc verdigin adam kardesinin borcunu odememek icin kirk takla atiyor esim bu sekilde arkadasina borc vermek icin arabasini satsa esimi yollarim onun yanina

birde babadan kalma evde mi oturuyor abiniz ? Sizin aile baştan belliymiş zaten ayrımcı olduğu. Kim arkadaşı için arabasını satar o bana inandırıcı gelmedi yani umarım öyle bir şey yoktur. Umarım paranızı alırsınız böyle ailem olsa siler atarım benim çocuğumun rızkına göz koyanlarla asla görüşmem.

At IBAN’ı mesajda da yazıyla yaz şu tarihte benden bu şartlarda aldığın paradan şu kadar geri ödemen kaldı vs vs diye yazılı da açıklama yaz. Çıkart bu yüzsüzü hayatından.
Aman çocuk yalnız kalacak arkadaş olsun diye çocuk yapmaya çalışanlar da okusun bu örnekleri. Kardeş değil kalleş.

Sorsan adil davranıyorum der. Asla kabul etmez annem de eşit davranmadığını… bu gidişte kötü olacağım zaten ama hak etmedim, ona üzülüyorum
Olan olmus zaten artık,siz ne yaparsanız yapın kötü olacaksınız. Yerinizde olsam geri adım atmam,açıklama da yapmam bu saatten sonra,arar söylerim şu güne kadar öde diye. Ne münasebet yani,al üstüne yat. Alırken arabamı satar veririm diyormuş ya satsın arabasını model düşürüp ödesin.

Bi daha bunlarla aliş verişe girmeyin, yuva yıkar bunlar valla. Yalanlar iftiralar kavga dövüşler havada uçuşuyor, gitsin elden alsın borcu onlara böyle kişneyemez nasılsa.

Abin deseki ben bu ay ödeyemem haklısın çok gecikti. Bir şekilde biraz bulup buluşturmaya çalışayım. Öyle de değil. Olaylar çarpıtılıyor,kocana laf geliyor. Annen ayılıp bayılıyor,baban arıyor vs. Kuzen ne alaka benim kocamı arayıp soracak. Onun da ağzına ederim. Herkes yerini bilsin bi kere.

Ay öyle güzel konusmussunuz ki içimin yağları eridi. Helal olsun size. Sakın geri adım atmayın. Yerinizde olsam bi daha aileme değil borç, yağmurlu havada su vermem.

Konu sahibi abimizin huyunu biliyor muydunuz? Demişsiniz kazandığını gezdi, tozdu, kazandığını yedi diye. Eğer bu huyunu bilip verdiyseniz bir şey diyemiyorum.
Diğer konuda babanıza neden bu kadar açıklama yapıyorsunuz ki. Abimin borcu var artık versin. Bitti gitti. İnsanın durumu kötüdür, ayarlayamamıştır. İnsanlık hali boğazına sarılacak değilsin.

Annen babanda iş yok. Ben olsam derim benim kızımı mahçup etme elin oğluna karşı. Sana annen niye inanmıyor da abine inanıyor ben anlamadım. Arayıp seni taciz ediyorlar. Ben annem babam abim komplesini silerim.
Başka adam olsa senin yiyici batakçı iş bilmez oğlunu ben mi beslicem derdi, şu olanlara eli yüzü açılmamış küfürler ederdi. Edepli adama denk düşmüşler de yine de şanslarını çok zorlamasınlar.

Farkli sebeblerden cok daha agirlarini yasadim ve isitim. Ayni sizin gibi yalanlar dolanlar, esime iftiralar. Utanmadan benim dedikodumu bile yaptilar. Ben bir yildir konusmuyorum, görüsmüyorumda. Bu aralar bizimle ugrasmaktan vazgecti

Abinize diyecek laf yok ama beni en çok kızdıran anne babanız oldu. Nasıl böyle açık açık evlat ayrımı yapabiliyorlar anlamıyorum. Anne babanızın size söylediklerini şok olarak okudum. Batsın erkek evlat sevgileri!
Lütfen geri adım atmayın. Hatta vermezse dava açmam dediniz ama bu kadar çirkinleşmeye dava da açın.
Abiniz sorumsuzun tekiymiş ve bariz o borcun üstüne yatacağını, hibe edeceğinizi düşünmüş. Yoksa 2.5 senede ayda 1 2 gram alıp kenara koyarak bile borcun büyük bir kısmını öderdi. Tatillere giderken hiç düşünmemiş sizi, siz neden bu kadar borç arasında onu düşüneceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…