İnşallah bu cuma ve hafta sonu ne zaman olursa kilo bildirimlerinizi bekliyorum

Çok severim bende öyle sohbetleri canım niye sikacaksin ki. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın. İmandan ayırmasın.

Afiyet olsun canım dün ki menü güzelmiş. Az az yemişsin bişey olmaz o kadardan. Sanırım ekmek yemiyirsun ama çerez ve atıştırmalıklar sana fazla kalori oluyor.

Afiyet olsun canım dün ki menü güzelmiş. Az az yemişsin bişey olmaz o kadardan. Sanırım ekmek yemiyirsun ama çerez ve atıştırmalıklar sana fazla kalori oluyor.
Evet ekmegi azalttım cerezide kisarsam olacak galiba

Selamlar bugün oglumla kizoari camiye biaktik geldik bira yürümüş oldum

Bugun kahvaltı ve sonra
Bir dilim ekmek, çeyrek simit, kk peynir,iki lokma sahanda yumurta

Bir saat sonra, büyük koca dilim karpuz
Az once yeşilçay

Günaydın canım bende dün iyiydim akşam sac böreği yemeye gittik az yedim ama.
Günaydın dun tatli yedim kadayif yemesen iyiydik,tarhana cerez ,cerezi az yedim sayilir , arti çıktım malesef,aksam yemegim de gec oldu

Sana da afiyet olsun canım. Aynen güzel olan şeyler malesef çok kalorili oluyor. Bugün
Sabah yumurta peynir domates zeytin 2 dilim tb ekmek yedim. İnşallah akşamı da iyi bitiririm
Günaydın ,annemler vardi bugun ablamlara gectiler ama dikkat ettigim halde kacirmisim eksilme cok olmamis, misafir varken yememek cok zor oluyor , sana da afiyet olsun canm

Selam canım benim 79.1 malesef artı çıktım dün akşam kaçırmıştım ölçüyü. Neyse işte

Selam canım benim 79.1 malesef artı çıktım dün akşam kaçırmıştım ölçüyü. Neyse işte
Bundan sonra sina dikkat ederiz bende bugun sabah pisi yedim az ince de asure diger zamanlari daha verimli geçirmeye calisiriz

Özdisiplin saglicam kendime bunun caresi bu, kararli olup kurallara uymak

Kahvaltı mi yapmadim, yesil fasulye kavurmayi düşünüyorum cok severim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…