Canim iyi düşün derim, eger aile seviyeli, yerini bilen insanlarsa kirmayiverin ama aksiyse bosver zaten başından beri yanlizdinizAslında ben onu üzdükleri için görüşmek istemiyorum.
Nişanlım ailesi hakkında çok kırgın. Ben aslında bir yandan da seviniyorum çünkü bu süreçte o kırgınlıkları, kızgınlıkları da açığa çıktı. Babası normalde asla aramazken , şimdi aramaya başlamış mesela. Keşke bunu battığında da yapsaydı.
Şu an bizi arayıp oğlum üzerime düşeni yapacağım demesi bize inandırıcı gelmiyor sadece.
Yok nişanlım asla kötü bir evlat ve abi değil.belkide nisanliniz onlara iyi bir evlat olamamistir her iki tarafida dinlediniz mi?
ben esimin tarafiyla baskasi olsa bir daha yuzlerine bakmayacak sorunlar yasadim olabilir yeri geliyor annemle bile anlasamiyorum diyip hic sirt donmedim ailesine
gecenlerde abimin esi beklenmedik sekilde birden doguma alininca mersine gitmem gerekti kizimi birakacak hic kimsem yoktu bir telefonla kayseriden kalkip geldiler
annem insan insana her zaman lazimdir
sen dogru dur egri belasini bulur der cokta hakliydi
torunlarini sevmeye gelirler falan diyen olmus tabiki sevecek adam ne laka cocuguyla tartismis olmasinin vebalini neden o cocuk odesin ki?
dogan her insanin kendi kararlarini kendisi alma hakki vardir gorusurler cocuk buyur eger cocuga bir zararlari olduysa bunun kararini cocuk verir bizler degil
altinlari vermesinin sebepleri birazda nisanlinizin durumunu dusuuyor olmalari bence
sizi alakadar edecek bir durum yok mesafeli olabilirsiniz samimiyet kurmak zorunda degilsiniz ama hayatin bazi gerceklerini de goz ardi edemeyiz hayat sadece kocaniz siz ve cocugunuzdan ibaret olmayacak oyle bir dunya olmuyor
yok ayol ne akli basindasiYok nişanlım asla kötü bir evlat ve abi değil.
Buna çok emin konuşuyorum çünkü kardeşleri ve ailesi de aynen böyle söylediler.
Biz sana iyi bir aile olmadık , olamadık ama sen çok muhteşem bir evlatsın dediler.
O kadar canı yanmış ki adam evlenme kavramına bile inanmamış. Bir ailesi olacağına ihtimal vermemiş.
Hep kendini işine adamış , başka insanların hayatlarına.
Dediğiniz gibi insan ,insana muhakkak ki muhtaç.Tüm söylediklerinize katılıyorum ve yorum için de çok teşekkür ederim. Çok aklı başında bir kadınsınız.
Zaten bizim tek iyi yanımız şüpheci olmamız.
Ben bazen aklıma bir şey takılınca buraya yazıyorum, sizin gibi değerli üyelere soruyorum ve bazı üyeler ayrılmaya bahane arama , ayrıl gibi şeyler diyorlar.
Halbuki kendimi korumaya çalışıyorum. Çünkü ben birine gerçekten inanınca hiç sorgulamaymıyorum.
Maalesef ortam yok benim. Tabi boşandıktan sonra asla bir daha eski ben olamadım. Oda yalan değil.
Mesela sana belki ters gelecek ama benim hesabında ki parayı bile ben nişanlıma söylemedim, söylemem de. Paraya göz koyacağından değil ama bir durum da vermek zorunda hissetmemek içinDünyanın çok fazla hali var. Yarın oldu ki anlaşamadık , o para benim bir yerde güvencem diye düşünüyorum.
Çok tatlı şeyler yazdın teşekkür ederim. Sarılıyorum o güzel kalbine❤
Kuzum bilmiyorum farkında mısın ama henüz kurban bayramı gelmedi....yani henüz hayvanları satılmadı...ama senin altınların hazır!? Üstelik bu kızın tedavisi ile ilgili senin açtığın konu üzerinden de öyle yıllar filan geçmedi ...iki /üç ay öncesine dayanan mevzu konun..yani bu adamlar besicilikle gecinirken birden bire sana ev/araba parası çıkarıp verebiliyorlarsa ve henüz kurban bayramı gelmemisken ...olmadığı için değil ,vermek istemedikleri için vermediklerinden bu parayı.Hakkinda hayırlısı olsun ama nisanlin ve ailesi arasında senin de bilmediğin durumlar var gibi hissediyorumO dönemde babasının maddi durumu iyi değilmiş.
Daha doğrusu babası hayvan besiciliği yapıyor. Kurbandan sonra zaten harcadığını vereceğiz sen büyük adamlık yaptın demiş.
Kızının tedavisi hala devam ediyor. Ve yeniden reçete yazıldı. O ilaçları şimdi babası aldı. Nereden baksanız 10-15 bin tutmuştur.
Öyle bir şey olamaz. Çünkü dünde kendisine söyledim. Sen affedip görüşebilirsin ama beni sakın katma dedim.
Ya bir de görüştükten sonra aslında o kadar da kötü insanlar değiller diye düşündüm. Ama bu düşüncemi ona asla söylemedim
Çok duygulandırdınız. Allah razı olsun. İnşallah bu sefer mutlu olacağım.
Siz benden de mutlu olun inşallah❤
Canım aslında bana kurbandan sonra demek istedi bence.Kuzum bilmiyorum farkında mısın ama henüz kurban bayramı gelmedi....yani henüz hayvanları satılmadı...ama senin altınların hazır!? Üstelik bu kızın tedavisi ile ilgili senin açtığın konu üzerinden de öyle yıllar filan geçmedi ...iki /üç ay öncesine dayanan mevzu konun..yani bu adamlar besicilikle gecinirken birden bire sana ev/araba parası çıkarıp verebiliyorlarsa ve henüz kurban bayramı gelmemisken ...olmadığı için değil ,vermek istemedikleri için vermediklerinden bu parayı.Hakkinda hayırlısı olsun ama nisanlin ve ailesi arasında senin de bilmediğin durumlar var gibi hissediyorum
Evet canım Allah var bana bir şey yapmadılar daha doğrusu öyle bir durumumuz hiç olmadı.Canım ben anlamadım ya, sana karşı yapılan olumsuz bir davranış yok, bağırıp sen görüş ama evime gelmesinler diyeceğin bir neden göremedim. Hediyelerini de istemiyorum kendilerini de diyeceğin ne var ki şimdi?
Aile Mevzularına dahil olmasan, senlik bir durum yokken kin gütmesen daha iyi olmaz mı? Yüz göz olmadan hır gür olmadan da aile olabilir insanlar, bilemedim bir garip konu
Görüşünüz için teşekkür ederim. Ama zaten hakkımda karar vermişsiniz o yüzden ben tartışmayacağım sizinle.Sizi iyi niyetli biliyorlar ama sizde sandıkları gibi biri değilsiniz aslında. Düğünü ertelemiş olabilirsiniz ama adamın kardeşine verdiği parayı alıp kendi hesabınıza yatmasını isteyende sizsiniz. Nişanlınız ailesine öfke duymakta haklı olabilir ama sizin bu kininizi anlamış değilim. Direk bir olay yaşadınız mı onlarla? Bu kadar nefret etmenizi gerektirecek ne yaptılar size?
Adam ailesinin adını andığı anda kıyameti koparıyorsunuz. Sizin bu düşmanlığınızın sebebi ne?
Bana hiç iyi niyetli gelmiyorsunuz siz
Sanki ailesiyle arasında olan kopukluğu kullanıp çöpsüz üzüm alma niyetindesiniz.
Neden peki?Öyle bir şey olamaz. Çünkü dünde kendisine söyledim. Sen affedip görüşebilirsin ama beni sakın katma dedim.
Ya bir de görüştükten sonra aslında o kadar da kötü insanlar değiller diye düşündüm. Ama bu düşüncemi ona asla söylemedim
Şimdi bunu itiraf etmesi bile zor ama sanırım ailesiz birisi olması işime geldi.Neden peki?
Yıllar evvel sırt dönmüşler tamam birtakım sorunlar yaşamışlar ama bu kadar da eve almayacak kadar silip atmalı mı.
Ve siz neden nişanlınızdan daha çok tepkilisiniz?
Yorumlarını beğendiğim bir üyesiniz, bu kadsr katı olmanıza şaşırdım doğrusu.
Neden sadece nişanlınız olsun ailesinden bir kişi bile olmasın istiyorsunuz.
Hayır yani biz de bayılmıyoruz eş ailesine ama idare ediyoruz :))
Siz küslüklerini fırsata çevirmiş kraldan çok kralcı olmuşsunuz gibi geldi, sebebini merak ettim.
Etrafınızdaki insanları size hayrı olması kriterine göre mi hayatınızda tutuyorsunuz?Şimdi bunu itiraf etmesi bile zor ama sanırım ailesiz birisi olması işime geldi.
Ama tabi böyle bir şey olamaz.
Bir de gerçekten yaşadığı şeylere çok üzüldüm. Bir insana ailesi böyle davranmamalı diye düşündüm.
Bilemiyorum evladına hayrı olmayan insanların bana ne hayrı olacak diye de düşünerek fazlaca tepki verdim.
Bu arada bende sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum. Teşekkür ederim ☺
Umarım tüm niyetlerimin karşılığını tez vakitte alırım. Teşekkür ederim “iyi niyetli” yorumunuz için.Etrafınızdaki insanları size hayrı olması kriterine göre mi hayatınızda tutuyorsunuz?
Sizin de var mı kimseye hayrınız?
Misal nişanlınıza “ onlar senin ailen seni doğurup büyütmüşler sana emek vermişler hatasız kul olmaz evet sana hatalı davranmışlar ama şu an hatalarını anlamışlar pişman olmuşlar bitsin bu dargınlık”deseniz daha “ hayırlı” olmaz mı sizce de?
Ve evet gerçekten iyi niyetli değilsiniz
Üzüldüm sizin adınıza
Çünkü mutlaka bunun karşılığını göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?