Altın mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana dedikleri şey aynen şu ; tedavi masrafını kesinlikle vereceğiz ama düğün başka bir mevzu. Altınlar sadece onların orada kıza verilirmiş. Yani nişanlımın altında hiç bir hakkı yokmuş. Bir kaç kişiye daha danıştım, gerçekten öyleymiş. Kendi kız kardeşlerinde de aynen bu durum olmuş.
Hayır hasta olan kardeşe kesinlikle olmaz dedi nişanlım. Hatta yanındaydım ben sus dedim adama.
Dedi ki sen bir ayağa kalk , ondan sonra her şey eskisi gibi olacak. Sen kardeşimsin elbette ama bunca yaşanan durumdan sonra da hiç bir şey olmamış gibi davranamam. Bunları da mutlaka iki kardeş konuşmuştur. Bence bana ondan dolayı asla gelmeyeceğiz dedi. Sonuçta aramızda kalsın dese bile nişanlıma söyleyeceğimi biliyordu.

Valla eğer aileye bakarak , davranışlara bakarak insan tanınıyor olsa ve garantide olsa benim boşandığım kişinin ailesi, özellikle annesi 10 numara bir insandı.
Boşandığıma asla üzülmedim ama ara ara eski kaynanamı çok özlüyorum. Keşke aileye davranışa bakarak bir insan karar verilse canım.
Teşekkür ederim yorumun için. Yaşadıklarını bildiğim için yorumunu çok önemsiyorum

Sen mantıklı bir kadınsın, bak çözmüşsün işi.
Nasılsa o altınlara zaten ihtiyacın yok, sırf adamın gönlü olsun diye alman bana da mantıklı geldi.

Bencede kabul edin. Kötü bir niyetleri yok gibi sonradan da aksi bir durum olmaz heralde

O altınları kabul et babası geline sana yani altın takıyor daha ne..

Evet siz bensiniz bence de

Öncelikle çok haklısın merhamet etmeyen merhamet bulamaz katılıyorum, bende aşırı merhametliyimdir ama ince bir nüans var hak edene merhamet edilir, diğer türlüsü insanın kendine yaptığı merhametsizlik oluyor. Ben bu yazdıklarımı uygulayabiliyor muyum diye sorarsan, hayır tabi ki ama elimden geleni yapıyorum uygulamak için, kendimle mücadele veriyorum. Ben bin tane örnek verebilirim sana gereksiz kişiye merhamet ettiğim için kendimin zarar gördüğü.

Ben eski ilişkilerimde yaşadığım şeyler yüzünden bile çok şüpheciyim, ki ne hakaret duydum, ne aşağılanma, hep ben ayrılmışımdır beni hak etmediğini düşündüğüm için, yine de kendimi de haklı görüyorum şüpheci olduğum için çünkü etrafta neler neler görüyorum, seninde sorgulaman çok normal, yara almamaya çalışıyoruz tekrar.

Eğitime en çok önem veren insan benimdir, hafta sonu bile diğer taraftan ders çalışıyorum ama eğitimle mutluluk olmadığını düşünüyorum, hiç takılma lütfen eğitim farkına, benim eskisi öğretim üyesi idi, eğitimle olsa onunla mutlu olurdum.

Özgür ruhlu birini bulmuşsun bak hazır kafese sokma ailesine bağlayıp Yapabileceğinide düşünmüyorum, senin ısrarın ile görüşmeye başlasa bile babası aynı otoriteyi kurmak istediğinde nişanlın izin vermeyecek, kötü ihtimalle seni suçlayacak bu durum için, iyi ihtimalle o üzülünce sende üzüleceksin. Ben yeni bir aile kurulduğunda bireylerin ailesinin dışarda kalması gerektiğini düşünüyorum normalde de, bu yanlış anlaşılmasın tabi ki sürekli görüşülecek ama bireyler kararlarını kendi verebilmeli yoksa hep huzursuzluk oluyor.

Huzurunu bozma Kajmery, kendi aileni kur ve mutlu ol

Bence alın ama hiç dokunmayın bir köşede dursun. Yani ileride olumsuz bir durum olursa anında çıkarıp verebilin

Aslında bana bir şey yapmadılar ama nişanlımı çok üzmüşler.
Ona aile olamayan bana hiç olamaz diye düşündüğümden sanırım.

bütün mesajlarına cevap diye say:)

ne alakası var. pişmanda olmuşlar. kötü de değiller diyorsun. evlat bu. düğüne bile gelemiyorlar. nişanlın beni korkuttu asıl nasıl bir kin bu?
insanlar zaten mahçup ve pişman sırt mı çevirmek lazım. üstelik bir evlatları canıyla boğuşuyor cidden pişman olduklarını düşünüyorum ben.

Aslında bana bir şey yapmadılar ama nişanlımı çok üzmüşler.
Ona aile olamayan bana hiç olamaz diye düşündüğümden sanırım.
belkide nisanliniz onlara iyi bir evlat olamamistir her iki tarafida dinlediniz mi?
ben esimin tarafiyla baskasi olsa bir daha yuzlerine bakmayacak sorunlar yasadim olabilir yeri geliyor annemle bile anlasamiyorum diyip hic sirt donmedim ailesine
gecenlerde abimin esi beklenmedik sekilde birden doguma alininca mersine gitmem gerekti kizimi birakacak hic kimsem yoktu bir telefonla kayseriden kalkip geldiler
annem insan insana her zaman lazimdir
sen dogru dur egri belasini bulur der cokta hakliydi
torunlarini sevmeye gelirler falan diyen olmus tabiki sevecek adam ne laka cocuguyla tartismis olmasinin vebalini neden o cocuk odesin ki?
dogan her insanin kendi kararlarini kendisi alma hakki vardir gorusurler cocuk buyur eger cocuga bir zararlari olduysa bunun kararini cocuk verir bizler degil
altinlari vermesinin sebepleri birazda nisanlinizin durumunu dusuuyor olmalari bence
sizi alakadar edecek bir durum yok mesafeli olabilirsiniz samimiyet kurmak zorunda degilsiniz ama hayatin bazi gerceklerini de goz ardi edemeyiz hayat sadece kocaniz siz ve cocugunuzdan ibaret olmayacak oyle bir dunya olmuyor

Zaten bizim tek iyi yanımız şüpheci olmamız.
Ben bazen aklıma bir şey takılınca buraya yazıyorum, sizin gibi değerli üyelere soruyorum ve bazı üyeler ayrılmaya bahane arama , ayrıl gibi şeyler diyorlar.
Halbuki kendimi korumaya çalışıyorum. Çünkü ben birine gerçekten inanınca hiç sorgulamaymıyorum.
Maalesef ortam yok benim. Tabi boşandıktan sonra asla bir daha eski ben olamadım. Oda yalan değil.
Mesela sana belki ters gelecek ama benim hesabında ki parayı bile ben nişanlıma söylemedim, söylemem de. Paraya göz koyacağından değil ama bir durum da vermek zorunda hissetmemek için Dünyanın çok fazla hali var. Yarın oldu ki anlaşamadık , o para benim bir yerde güvencem diye düşünüyorum.
Çok tatlı şeyler yazdın teşekkür ederim. Sarılıyorum o güzel kalbine

Altini alin ve ya almayin bir sey demeyecem bu konuyla ilgili.
Sadece cok mutlu olmanizi istiyorum.
İnsALLAH bu evliliyiniz gonlunuzce olur ...
Çok duygulandırdınız. Allah razı olsun. İnşallah bu sefer mutlu olacağım.
Siz benden de mutlu olun inşallah

Sen mantıklı bir kadınsın, bak çözmüşsün işi.
Nasılsa o altınlara zaten ihtiyacın yok, sırf adamın gönlü olsun diye alman bana da mantıklı geldi.
Teşekkür ederim canım. Aynen alıp kenara koyarım. Çünkü bu seferde tamamen itmiş gibi olmakta istemiyorum.
Bir şey diyeceğini sanmıyorum çünkü hiç bir beklentimiz yok.

Sen gorusmek istemiyor musun?
Boyle tiplerin ailesi evlendikten sonra coookk değerli olur. Hele de altinlari alırsan ara ara koz olucak ellerinde. Eşinde onlara hak verir.

Nişanlım çok yalnız büyümüş. Hani yerinde kim olsa kinlenir , uzaklaşır. 8 yaşındayken bulaşık yıkayıp , ailesine para vermiş bir adam...
Yani kin değil bence onda ki durum sadece büyük çocuk olmanın yükü altında çok ezilmiş.
Pişman olduklarını bende düşünmeye başladım. Çünkü bana bile çok çekinerek yaklaşıyorlar. Annesi inan yanıma bile gelemedi . O zaman da demişlerdi bana . Çarşıya çıkalım mı kızım? Diye.
Kızlarının durumu cidden yürek parçalayan bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.

Sen gorusmek istemiyor musun?
Boyle tiplerin ailesi evlendikten sonra coookk değerli olur. Hele de altinlari alırsan ara ara koz olucak ellerinde. Eşinde onlara hak verir.
Aslında ben onu üzdükleri için görüşmek istemiyorum.
Nişanlım ailesi hakkında çok kırgın. Ben aslında bir yandan da seviniyorum çünkü bu süreçte o kırgınlıkları, kızgınlıkları da açığa çıktı. Babası normalde asla aramazken , şimdi aramaya başlamış mesela. Keşke bunu battığında da yapsaydı.
Şu an bizi arayıp oğlum üzerime düşeni yapacağım demesi bize inandırıcı gelmiyor sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…