Altının fiyatı değişmiş diye nikahta fiyat farkını çıkarıp vermek???

Cok ayip etmis gercekten.Benim de basima daha kotusu geldi.Kuzenim elime 10 tl sıkıstırdi ay canim takiya kalamicam bunu aliver dedi ben sok oldum esim de yok artik dedi:)Kendisi cok iyi durumu olan ve burjuva yasayan biri.Biz onun dugununde altin takmistik ama bana neden bu sekilde yapti hala bilmiyorum.Tabiki cok ayip etti ve ondan sonra diyalogu kestim konuyu da ona duyurdum bi sekilde.Icime atamazdim

Çocuğu falan olursa telefon edersin
Canım ben düğünde elli takmıştım biliyorsun
Onun otuzu bebiş içindi
Güle güle harca diye

:)))))) hay allah kusura bakmayın cok komik geldi nasıl bir mantık varmıș arkadașınızda iadei ziyaretin bir üst modeli olmuș

Bu durumu olmaması falan değil ya. Bildiğin karşı tarafı enayi yerine koyma yani, bir kendini zeki karşısındakileri de salak sanıyor haspam.

"Canım biz hiçbir zaman üçün beşin hesabını yapan bir aile olmadık durumun yoksa hiç takmasan da olurdu canın sağ olsun" diye bir güzel bozar, daha da görüşmezdim yerinizde olsam.

en azından altın parası geri gelmiş ben yıllarca ne arkadaşlara neler taktım da ben evlenirken yarısı anca geldi.yıllarca da karşılaştık görüştük çoğuyla valla altınını da takmadım kusura bakma diyenini de görmedim ha ha.beterin beteri var

4 5 çocuklu akrabaların hepsinin çocuklarına çeyrek çocuklarının çocuklarının sunnetlerıne çeyrek ev alanlara ev görme hediyeleri götürdü annem.ben tek çocuğum valla sadece 1 çeyrek getirdiler 5 6 çeyreğe karşılık evimi görmeye hediye getıren hele hiç olmadı çokkk şükürrr

Simdi ters bisey desen altin takmadigima bozuldu maddiyatci der bisey dememis olsan esekligini anlamaz...
Hic mesaj atmayacakti ne verdiysen verdin ne taktiysan taktin daha ne mesaj atiyorsun aciklama yapiyim derken baya dusmus arkadar.. Ayip yaptigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…