- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Nasil yaa nerden nasil aklina gelmis pesss ... . hani elinde olmaz bir çeyrek getirse parasını taksa yada eli bos gelse eyvallah ama açıklaması gercekten garip ...
Benim çocukluk arkadasim surekli görüştügum birisi nikahim da 20 tl takti ben şok oldum ihtiyacım olduğundan değil onun da durumu iyi yani ama 20 tl.nedir yaa sünnet bebesimiyim
Neyse bir kac yil sonra o evlendi ben 20 tl takamadim utandim 50 tl taktim . Şimdi arayıp 30 tl isteyim mi fazla oldu diye
Çocuğu falan olursa telefon edersin
Canım ben düğünde elli takmıştım biliyorsun
Onun otuzu bebiş içindi
Güle güle harca diye
:)))))) hay allah kusura bakmayın cok komik geldi nasıl bir mantık varmıș arkadașınızda iadei ziyaretin bir üst modeli olmușArkadaşlar merhaba
Benim çok yakın bi arkadaşım var 10 senedir. Yani çocukluktan beri tanıdığım ve samimi olduğum bir insan. Bu arkadaşımın geçen sene abisi evlendi ben de düğününde yarım altın takmıştım. Çünkü abisini de tanıyordum çok sevdiğim, akrabam gibi gördüğüm biri olduğu için kendi kuzenim vs. evleniyormuş gibi düşünüp yarım altın takmıştın.
Her neyse. Dün benim ablamın nikahı vardı ve arkadaşım da davetliydi. Düğün yaza olacak ama Türkiye'de olmayacak diye burdaki akraba ve tanıdıklarımızı nikaha davet ettik sadece. Arkadaşım da geldi ve nikah sırasında elime bi zarf sıkıştırdı, ablana sen verirsin canım ben şimdi takı sırasında zarf takmiyim dedi. Tamam falan dedim açıp bakmadım bile içine. Nikahtan sonra da hiç açmadan direkt ablama verdim.
Nikahın akşamına arkadaşım durup dururken whatsapptan; yarım altının fiyatının geçen seneye göre daha yüksek olduğunu ve zarfa geçen senenin yarım altın fiyatını nakit olarak koyduğunu yazdı. Çok şaşırdım ve bozuldum.
Sizce de bu söylediği ayıp değil mi?
İsterse 100tl koysun zarfın içine sorun değil ki zaten açıp bakmamıştım bile. Ablam da hiçbi şey demedi yani arkadaşım yazmasa haberim bile olmucak ne kadar koyduğundan. Ama bu kadar samimi olmamıza rağmen bunun hesabını yapması, fiyat farkını araştırıp geçen seneninkini bulması falan beni çok kırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?