Altınları alayım mı sizce?

istemeseydin 'artık bende kalmasın alın altınlarınızı' demeyecek sanırım
buna da şaşırmadım..

düğün altını sıkıntı ..

Umarim o altinlar kus olup ucmamistir.
Vazgecirmek icin kasaya para mi vereceksiniz demis bir de.

Ucmadiysa bile kaynin araba planini o altinlar uzerine kurmus olabilir. Madem dile getirdin hemen o altinlari alman gerek. Kesinlikle daha fazla ertelemeni tavsiye etmem. Bir de yine kasaya para vermeyin falan demeye kalkarsa ohooo coktan kiraladik bile de

Evet eşime tembıh edeceğim, kıraladım desın. Eşim senin onlar mecbur verecek dıyor. Oraya gıtsın istetecegim zaten

Boş evde durmaktansa siz alın bence ne olur ne olmaz

Kasa krialamaniza gerek yoktu .

Ben düğünün ertesi günü yurtdışına çıkacaktım

Ne kaynanamlara bırakırdım altını ki onlar yola gidecekti
Ne de annemlere bırakırdım gerek yok çalınır filan sonra zan altında kalırlar uzulurler üzülürüm filan .

Sarı bankaya gittim hemen uçaga bikac saat kala
Altın hesabı açtırdım kendi adima
Altinlarimi tartıp onay verdigimde kestiler sonra degerince altın hesabı açıp para olarak yatırdılar .

Yatırılan para altın artınca arttı düşünce düştü .
Halen durur yada altınlarınızi bozdurup parasını faize yatirirsiniz (altını banka bozsun lütfen)

Bı diğer seçenek bireysel emeklilik hesabı actirirsiniz, altınlarınızla emeklilik baslatirsiniz

Bunun haricinde de Her ay yüz iki yüz ne kadar isterseniz o kadar lira da eşiniz yada siz bireysel emeklilik fonuna para yatirirsiniz kendi adınıza !

100 TL yatirinca 25 TL de banka koyuyor bu arada

Ben direk kasa tutmayı düşünüyorum. Para olarak durursa harcanır gibi gelıyor bana. Bu şekilde ellemiyoruz

Fırsat bu fırsat direk bankaya kasaya hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…