- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Altın hesabı var. Orda gram var. Bunları bozmak istemiyorum. Benım şaşırdığım neden vermek istemedi. Dırek ıstedıgın zaman gel al demesını beklerdim.
Her ay degılde 2 3 ayda bi atarım kasaya altın
Demezdi tabıkıistemeseydin 'artık bende kalmasın alın altınlarınızı' demeyecek sanırım
buna da şaşırmadım..
düğün altını sıkıntı ..
Yenı gelın evıne cok gırıyorlar dıye koymak istemedimSenin evine giren hırsız onun evine girmeyecek mi? İlginç bir yaklasim
Hırsız olsam yeni gelin evi yerine yeni kv evine girerdimYenı gelın evıne cok gırıyorlar dıye koymak istemedim
Kaynım falan evdeydı. Kaynım sımdı hep kız arkadaşı ıle. Haftada 1 falan eve gelıyor. Bırde uzun zaman oldu, artık rahstsız olmaya basladımKv evini sizin evden güvenli kılan nedir?
Sitede mi?
Kasa mı var?
Kv asla ve kat a dışarı çıkmıyor hep evde mi bekliyor?
Kasa tuttuk derim dırek. Gene tutunca al dıyebılır"Kasa aldık, kasaya koyacağız altınları" de öyle iste, durumun yanlış anlaşılmaya çok açık.
Evet eşime tembıh edeceğim, kıraladım desın. Eşim senin onlar mecbur verecek dıyor. Oraya gıtsın istetecegim zatenUmarim o altinlar kus olup ucmamistir.
Vazgecirmek icin kasaya para mi vereceksiniz demis bir de.
Ucmadiysa bile kaynin araba planini o altinlar uzerine kurmus olabilir. Madem dile getirdin hemen o altinlari alman gerek. Kesinlikle daha fazla ertelemeni tavsiye etmem. Bir de yine kasaya para vermeyin falan demeye kalkarsa ohooo coktan kiraladik bile de
Boş evde durmaktansa siz alın bence ne olur ne olmazEşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Insallah bakalim.. Umarim en kisa surede altınlarımi eksiksiz bir sekilde aldim mesajini da okuruz.Evet eşime tembıh edeceğim, kıraladım desın. Eşim senin onlar mecbur verecek dıyor. Oraya gıtsın istetecegim zaten
Ayyy inşallah. Annesı vermezse sorun Yaparsa napayım sizce.Insallah bakalim.. Umarim en kisa surede altınlarımi eksiksiz bir sekilde aldim mesajini da okuruz.
Kasa krialamaniza gerek yoktu .Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Ben direk kasa tutmayı düşünüyorum. Para olarak durursa harcanır gibi gelıyor bana. Bu şekilde ellemiyoruzKasa krialamaniza gerek yoktu .
Ben düğünün ertesi günü yurtdışına çıkacaktım
Ne kaynanamlara bırakırdım altını ki onlar yola gidecekti
Ne de annemlere bırakırdım gerek yok çalınır filan sonra zan altında kalırlar uzulurler üzülürüm filan .
Sarı bankaya gittim hemen uçaga bikac saat kala
Altın hesabı açtırdım kendi adima
Altinlarimi tartıp onay verdigimde kestiler sonra degerince altın hesabı açıp para olarak yatırdılar .
Yatırılan para altın artınca arttı düşünce düştü .
Halen durur yada altınlarınızi bozdurup parasını faize yatirirsiniz (altını banka bozsun lütfen)
Bı diğer seçenek bireysel emeklilik hesabı actirirsiniz, altınlarınızla emeklilik baslatirsiniz
Bunun haricinde de Her ay yüz iki yüz ne kadar isterseniz o kadar lira da eşiniz yada siz bireysel emeklilik fonuna para yatirirsiniz kendi adınıza !
100 TL yatirinca 25 TL de banka koyuyor bu arada
Fırsat bu fırsat direk bankaya kasaya hemenEşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?