- 15 Şubat 2018
- 2.693
- 8.803
- 158
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Valla canim kasa tuttum dedikten sonra hala vermezse ustune soguk su icmen gerekir. Bu durumda ortada altin yok demektir. insallah oyle bir durum olmaz.Ayyy inşallah. Annesı vermezse sorun Yaparsa napayım sizce.
Allah korusun da kötü olur öyleValla canim kasa tuttum dedikten sonra hala vermezse ustune soguk su icmen gerekir. Bu durumda ortada altin yok demektir. insallah oyle bir durum olmaz.
Borçları yokkı ama.Belki de çoktan yerinde yeller esiyordur..Kaynım falan diyorsun aynı evde..Harcamışlardır belki borç olarak çoktan
Borçları yokkı ama.
Ben direk kasa tutmayı düşünüyorum. Para olarak durursa harcanır gibi gelıyor bana. Bu şekilde ellemiyoruz
Ev güvenli cadde üstünde falan dedi. Hayır vercem de gec işte niye bi sürü şey sayıyorsa. Bakalım eşim bu hafta giderse istetirim.Sizden borc diye aldık onu harcadık demesinler ni de diyorum...ay uyuyamazdım ben valla altınlarım baska evde olsa ..ne münasebet ya oraya hırsız girmiyor mu?
Yok yok eşim oraya bu hafta gidecek zaten. İstetecegim ona. Hele bi getirmesin altınları. Vala evde kavga çıkar. Hesapladim da 40bin rahat vardır. Az para degil yaniBir cok uye yazmis tekrar edicem ama keske bastan vermeseydiniz.
Bizim bir tanidik cok guvendikleri bir dostlarinda onlarin israri uzerine yatili kaliyorlar. O gece de ne hikmetse altinlar caliniyor evin kuytu kosesinden. Ev sahipleri bizimkilere dava acip polislerde surunduruyolar altinlarimizi caldilar diye. Buyuk ihtimalle evden aileden birileri aldi o gece ve hersey planliydi suc bizimkilere kaldi. Bu zamanda her sey olabiliyor. Siz altinlarinizi birakmayin kasaya atin.
Evet bende bundan korkuyorum. Uzatacak gıbı hıssedıyorumbakalım alabilecek misin o da var
Eşim getirmezse kavga cıkar ama evde. Ben agzımı tutamam üstüne mi yattılar falan derim. O da sinirle alır gelir zaten.bakalım alabilecek misin o da var
Yani sizin yerinizde olsam kasa yerine satıp altına yatırırım. Bankada öyle saklarım.Eşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
Bence al altınlarını altın konusunda kimseye guvenmeEşim ve bana takılan altınlar kaynanamda.Bırakma sebebim yeni evli oldugum için eve hırsız girer falan diye korktum.Benim kyk kredim, tablet, tv taksidi derken kasa parası ayarlayamadık. Ben yeni işe girdim.Bu ay taksitler bitiyor. Gelecek ay kasa tutabilirim.
Kaynanamlar ay sonu köye gidiyor. Uzun süre kalacaklar. Kaynım evde durmuyor, ev boş oluyor. Ben gündüz evdeyim. Eşim gelıyor ben işe gıdıyorum. Sizce alıp 1 ay evde mi tutsam yoksa onlarda kalsın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?