ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Asla vermezdim

Cnm cocuk icin ugrasiyoruz belki baska biseye lazim olur bende isterim arabamiz olsun ama suan degil
Saglik sorunu vs olur mu acaba diye tutmak istiyorsan haklisin ona lafim yok canim ama eger 20-25bin liralik bir araba alirsaniz masrafi da az olur bir de istediginiz zaman paraya cevirebilirsiniz

Kesinlikle haklisin cnm asla kırmam kıramamda ben kimseyi
Ama nasil dicem

Yok istemiyorum, vermeyeceğim diyeceksin. Cok zor değil. Ayrica senin hayir demen ayipta degil. İnan onun istediği şey çok ayıp.

ustelerse, ısrar ederse bir geline başka gelinin altını alınıp takıldigi nerde görülmüş dersin.

Bir de anlamadigim bu altınları hepsini kp mi taktı senin tüm düğün altinlarini mi istiyor.

Hepiniz dogru soyluyorsunuz kızlar birilerini kırmıcam siye kendimi kıramam hep bunu yaptim ama bu kez yapmicam konu bir daha acilirsa vermicem takıyorum dicem ama bunu kaynanama dicem kayinpedre diyemem

Valla kp sorarsa ona da şöyle. Kim sorarsa hayir de. Böyle otoritesi kullanıp istediğini almaya alismasinlar. Sen kV ye söylersin. Sonra kp herkesin içinde senden ister sende olmaz diyemezsin vs. Kendini Şartlandır nerde kim nasıl isterse istersin olmaz. Ben altinlarimi çok seviyorum veremem. Çok basit aslında. Yaparsın ha gayret.

Altinlarinizi ne kpye ne de eşinize vermeyin... ev alınsa anlarım da araba için Altinlarinizi vermenizi tavsiye etmem...
O sizin güvenceniz, bir gün bi acil durumda kurtarıcı olabilir

geçmiş olsun canım eşinizin kardeşi için, zor tabi, ama şunu da şöyle düşünmek lazım engelli raporu ile size alınıcak o araba ve normalden 10-15 bin aşağıya alınmış hatta 20 bin aşağı alınmış oluyor, yani ordan da bir kazanç söz konusu, bilmiyorum ki ailenizin verdiklerini ve takıcaklarınızı vermeyin ama zaten çok da yokmuş ya, benim ne altınlarım vardı da günü geçmedi hepsi gitti, illaha ki bir şey çıkıyor ve gidiyor o altınlar, sizinkiler de gidici gibi.. direnin yine de canım.

Sakin guvenme sakinda verme.. Vermiyorum diceksin bu kadar basit.. Yada en azindan keni ailenin taktiklarini verme. Esine takilanlari ver. Gitsin ceksin kredi. Senden niye istiyorlar. Ailenin sana taktiklarni sakin verme. Yoksa onlar geri gelmez. Ne uyaniklar gor. Sen rizkini verme. İleride cocugun olur lazim olur.

canım altınları götür kuyumcuda fiyatlarını iyice öğren. kredi çekerken arada para kaybı yaşama.

Eger ki esin raziysa altinlari bozdurun ve kendinize araba alin gerekirse uzerine kredi cekip tamamlayin borc sizin araba sizin olsun kimseyle de muhatap olmayin
Biz zaten onlarda para istemedik esim kredi cekecekti biraz biriktrmistik kalaninida esimin patronu vrecekti

Aileminkileri vermem ceyrekler falan hep borca gitti zaten

Kesinlikle verme belliki esin düşüncesiz lık yapıyor
Sen bebek derdindssin esin araba kp eltiye takılacak altın derdinde senin suçun ne
Ailenin taktığı altın yokmu içinde nasıl verirsin
Ben bebekbtedavim için kullanacagim veremem de gitsin hiç biseycik olmaz
Kusen küspe yesin darilan darı..
Bak gelmez geri soliyim melul melul bakarsın sonra

Belliki cok meraklisin vermeye ver ver sonr a buraya "verdigim altinlar geri gelmedi ....diye baslik atma kiyamet kopar burda demekki herkesin bir bildigi varki boyle dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…