ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

ayy şunu diyecek kpeder de tanımıyorum ben şahsen.
Şahsen benimki beni nasıl knockout eder diye düşünür de ava giderken avlanır.
O yüzden kadınlar da akıllı olsun kendilerini kullandırmasınlar.
Aynen canım. Normalde hiç umursamam altın takmamda ama bana bu yapılsa kendimi enayi gibi hissederim,bununlada kalmaz o aileden nefret eder ,bol bolda söylenirim ödemezlerse,sonuç eşimle mutsuz olmak.
Ne gerek var yani dertsiz başa dert almak.

ay bir de yani herkesin biriktirdiği kendine.
Ben de bunu anlayamıyorum. Adam evlenecek durumda değil ana baba eşya alıyor bilmem ne yapıyor evlendiriyor: hadi çocuk yapın.
Alla alla evlilik sadece yatıp çocuk yapmak değil ki.
Konuşturuyorlar insanı

Cok kolay diyebilirsiniz söyle dolu dolu 'HAYIRRRR veremem!' demelisiniz

Çocuğu sermaye olarak görürlerse olacağı bu canım. Yapamıyorsan millete hava atmak ićin kasma,imkanın dahilinde yap,kimseye eyvallah etme. Zaten bu anne babaya altin satıp onu alıcaz,bunu alıcaz neden denir?bunuda anlamak güç.
Bizde yatırım yaptık,karışmayacaklari halde anlatmadık şunu alıyoruz,bunu yapiyoruz diye,çoğunu bilmezler bile.

Sakın sakın sakın verme. Asla verme. Daha ne kadar yazayım, asla asla verme. Şu olanlardan sonra kocana da verme. İsterlerse ver demişler. Dünyanın bir safı seni mi zannettiler. Kredi çekeceklermiş de geri yapacaklarmış. Takmayıversinler efendim. Altın altın olarak durduğu sürece tehlike altında. Ne yap biliyormusun, ya git bozdur hesap açtır yatır, ya da kasa kirala kendi adına git koy anahtarını da sakla, kocan da ailesine borçlara yatırdık desin. Alsa verme inan çok pişman olursun. Yarın birgün hastalık olur, birşey olur paraya ihtiyacın olur. Lütfen dinle buradaki tecrübeli hanımları. 1 çeyrek bile olsa sahip çık, verme.

Ne münasebet yahu?
Buna daha teklif edildiği an hayır demeliydiniz.
Hayır diyememlik bir durum mu sizce bu?

Konu sahibi merak ettim altinlarin toplam ederi ne kadar?

Kesinlikle verme. Gidenin geri geldiği daha görülmemiş.
Hemen gidip araba alın bişey yapın.
K.p de gidip kredi çekip alsın bi zahmet eltine takılarını.

Araba alırken satarsınız parasını bankaya koyardınız kendi hedabınıza kaç para katkınız olduğu da bilinir bir şekilde. Ona lafım olmaz da eltiye asla vermeyin. Hayır diyemiyorsanız bu konunun açılmasına bile müsade etmeyeceksiniz. Bizde altın satılmaz verilmez deyin çıkın işin içindenx

Sakın verme asla geri alamazsınız oyalar dururlar sizi madem öyle hemen versin parasını gidin kuyumcu ya hesaplatin alın yoksa kuruş alamadığın gibi isteyince de arsiz gelin olursun

sakın verme altınlarını. bu ne cürret ya nasıl böyle bişey istiyolar. ben olsam asla vermem. benm eşimde arada şakasına söylüyo vermem diyorm. ama bunun kesınlıkle kkskanclıkla ve yahuutta baska bişeyle alakası yok. sonucta o kadının guvencesi gbi bişey. kesınlıkle kadında kalmalı ve kadın ne yapmk istiyorsa altınınla onu yapmalııı

Kesinlikle verme bizde de aynı durum vardı ben kayınpedere gitmesin diye hemen ev taksitine girdim altınlarıda peşinat verdim şimdi en azından kafamı sokacağım evim var ama kayınpedere verseydim ne altın olurdu ne ev

Araba almak için istemiyor muydu eşiniz altınları babasının isteğine tamam dediğine göre acelesi yokmuş arabasının. Ya da babasına araba için krediyi hemen cektirecekse de herkes kendisi çeksin kredisini. Araba kredisini babası çekti sizde altınları verdiniz diyelim kredi kimin üstüne ise araba da onun üstüne olur arabayı sonra size vereceği ne malum. Sakın ama sakın öyle bir hata yapmayın bana ne sen söyle diyen eşe de verilmez o altın

lütfen sesini çikar bastan sessiz olursan tepene biniyolar.eltinin kolunda gördügünde öle bakakalirsin sonra ne yaparsan yap geri gelmez unut o altinlari..olan evindeki huzuruna olur sen eşinle birbirine girersin millet keyinde takilir..tecrubeyle sabit..

Baştan kötü ol sonradan kötü olacağına kesinlikle verme.Eger ileride araba alırsanız eşinize verin.Ama kp sakın sakın vermeyin sonrasinda ne para verirler ne de araba alacağınız zaman kredi çekerler olan size olur.Zaten size ait bir altını eltinizin kolunda görmekte sizin adınıza hiç iyi olmaz.

Millet de ne yüzsüz arkadaş. bir sınırları yok. başkasının malıyla yeni gelin ve çevresine ağalık yapacaklar :/

Siz alyınları satop arabanızı alın.
Kayınpeder de kredi çekip altınını alsın.
Her evin hesabı ayrı olmalı.

benim altınların bi kısmını 1.5 sene önce (evlendikten 1 hafta sonra ) kayınbaba istedi verdimşimdi ise ne lafını eder ne bişey bende verdiğimi istemekten utanırım ama şunu bekliyo insan "kızım senin paranı aldık ama şuan ödeyecek durumda değiliz" dese 10 sene kalsa ama yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…