Eşinin baskısı devam ediyor mu? Onunla nasıl baş edeceksin?
siz de "kendi annem de istese vermem cunku baska guvencemiz yok" diyin. ne derse desin vermeyin cunku bir daha asla aslamayacaksiniz. isterlerse kussunler bakin sakin vermeyin ve hatta araba da almayin altin satip. altin zamanla degerlenir ama araba degerlenmez. krediyle alin araba. ama bir gun asla kimse size kredi cekip altin almaz. o altinlari unutun ve takmayin da hatta. taktikca goze batar. ben bankada kasada tutuyorum ve biz evlendigimiz gun konustuk esimle herkese de sattik dedik borc odedik dedik. borc verilir alinir ama altinla birc verilmez hele ki yuzsuz insanlara. ozetle sizi kesicek degiller yatirip. esinize de soyleyin altin konusunu duymak istemiyorum ben de satip kendime bisey alicak degilim o ikimizij guvencesi diyin konuyu kapatinO adece diyoki senin ailen olursa verirdik ama
sacma senin takin senindir neterbiyesizlik buO adece diyoki senin ailen olursa verirdik ama
ayrica insanlar akrabalikta kimsenin 5 kurus fazlasi olmasin hemen versene ev alicaz versene sunu yapicaz diyorlar. ben artik zengin olsam saklarim. cunku bir kefillik iki birine yuklu bir borc vermek benim icin imkansiz. cunku isteyemem ve karsi taraf odeyemezse ben mahvolurum.ozetle gelmezse uzulmeyecegim kadar borc verebilirim birine. cunku saglik haricinde para istenmesi beni hep cok rahatsiz etmistir. kimseden istemedim bugune kadar kimse de benden istemedi ama zaten mizac olarakta boyle seyler bana cok ters ve garip geliyor.aynen eşşm dahı sormaz bana takıların nerde dıye aksıne üstüne alır ne ınsanlar var... bir erkegın bır bayanın gelınlık takısınagöz dıkmesı kadar ıtıcı bırsey yok
kimse sormadi bize bugune kadar ne kv ne kayinpederimne de kendi ailem.ayip denen birsey var. benden altinimi istese oyle bir cvp alirdiki birdaha evime adim dahi atamazdi.ayrica insanlar akrabalikta kimsenin 5 kurus fazlasi olmasin hemen versene ev alicaz versene sunu yapicaz diyorlar. ben artik zengin olsam saklarim. cunku bir kefillik iki birine yuklu bir borc vermek benim icin imkansiz. cunku isteyemem ve karsi taraf odeyemezse ben mahvolurum.ozetle gelmezse uzulmeyecegim kadar borc verebilirim birine. cunku saglik haricinde para istenmesi beni hep cok rahatsiz etmistir. kimseden istemedim bugune kadar kimse de benden istemedi ama zaten mizac olarakta boyle seyler bana cok ters ve garip geliyor.
cok haklisiniz....insanlar bazen cok hadsiz olabiliyor malesef...kimse sormadi bize bugune kadar ne kv ne kayinpederimne de kendi ailem.ayip denen birsey var. benden altinimi istese oyle bir cvp alirdiki birdaha evime adim dahi atamazdi.
Valla bizde de bilezikleri, yarım altınları filan eşimle ben ödedik bunlar aynı seriden çok baskı olsa gerekAynen ya. size katılıyorum. İmam nikahında eşimin babası atladı mehir umre olsun umre olsun diye, sanki kendi evleniyor. Bende altın istiyorum dedim2 sene geçmiş eşimle kavga ederlerken alakasız bir yerde eşime saymış durmuş, vay efendim kocamın bana aldığı bilezikler çok kalınmış onlar daha ince alcaklarmış ama kocam dinlememiş. Bileziklerin parasınıda kocam verdi, ailesi değil :) ölürmüsün öldürür müsün.
O adece diyoki senin ailen olursa verirdik ama
ben de şunu anlamıyorumValla esiniz topu size atiyor cunku ailesine altinlarimi veremem diyebileceginize inanmiyordur.sakin vermeyin kimseye altinlarinizi.ne meraklilar ondan al digerine tak.ben olsam utanirim gelinimden bole bisi icin altinlarini istemeye
Ben asla vermiceklerini düşünüyorum zaten siz araba alacağınız zamanda eşin isteyemez babasindan. İsterlerse ben takmayi seviyorum. O yuzden veremem dersin. Hem bu gelin senin uzerindeki altinlarla olan fotolari gorunce anlamicak mi? Ne uyanıklar ya. Eşin de madem araba icin ikna etti seni bu kadar istiyordu neden babasının simdi araba alma demesiyle vazgeçtiEvet kızlar size danismak istedim sizce bu normal mi ?
Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi
Sende araba almak istedigin zaman sana kredi cekerim dedi
Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi
Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim
Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
İşlerine öyle geliyor.ben de şunu anlamıyorum
bir kızın ailesi böyle bir şey demez, dese bile kız bundan utanç duyar
ama erkeklerin ailesi söylüyor ve erkek bundan utanmıyor ve eşinden özür de dilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?