aileleriniz iyiymiş o zaman sizin.ama benim kaynanam kendi kızı dışında oğullarıda dahil herkesi sömürmelik paramatik olarak görüyorbiz evlendiğimizden beri eşimle borçluyuz.. ama nasıl?? ev alıyoruz kredi borcumuz var, arsa alıyoruz borcumuz var, araba yükseltiyoruz borcumuz var.. dolayısıyla kimse bizden beş kuruş isteyemiyor.. biz ailelerimize kendi kesemizce yardım ediyoruz ne kadar istersek..
ay arkadasim. sanki evrecek gibi bi havadasin.. ben sana söylim sakin verme cok pisman olacaksin.. kimse geri vermez onun parasini... vermeseydin aklin nerdeydi derler cekilirler bi kenara öyle baka kalirsin.. kredi cekip alsinlar madem eninde sonunda cekilecek o kredi simdi cekilsin..Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacak
bizde öyle sürekli borclarimiz var diyoruz yakadan dusulmuyor cunku :)biz evlendiğimizden beri eşimle borçluyuz.. ama nasıl?? ev alıyoruz kredi borcumuz var, arsa alıyoruz borcumuz var, araba yükseltiyoruz borcumuz var.. dolayısıyla kimse bizden beş kuruş isteyemiyor.. biz ailelerimize kendi kesemizce yardım ediyoruz ne kadar istersek..
ozaman ne ne altinlari kayinpedere nede ese verme.. tedavim icin kullanacagim de bitsin gitsinCok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba
çok mantıklı mesela bende maaşımın yarısını gram altın hesabına yatıracağım.çünkü kaynanam ve kayınpeder maaşımın peşinde
verilen altın nasıl ıstenılır ya ne rezılık buesiniz burda hayir demesi gerekiyor ve olsun ver ne olacak diyor ilginc :)) ve sizin olan bisey icin nasil hayir diyemiyorsunuz.. bendende sürekli isteniliyor yillardir evlendigimden beri :)) ama ben hayir diyorum geciyorum esimde zaten müsade etmez vermeme öyle bisey olamaz diyor.. biraz bence esin agzini acsin ama acmaz gibi oda vermeye niyetli.. soncta sen hayir dedikten sonra sen bilirsin ben söylerim diyebilirdi
cok degılkı okadar kredıde ceker 11 bınlık takı alamıyan kız ıstemege gıtmesın sanamı güvendıler11-12bin kadae
isteniliyor hemde nasil zaten utanma olsa istenilmez.. yillardir bikip usanmadilar.. ben hayir demekten biktim arkadasverilen altın nasıl ıstenılır ya ne rezılık bu
isteniliyor hemde nasil zaten utanma olsa istenilmez.. yillardir bikip usanmadilar.. ben hayir demekten biktim arkadas
şaşırdım gecerkten ne kadar ayıp bırsey hedıye verılen takı nasıl geri ıstelınır ozaman hıc takmasaydı daha ıyıisteniliyor hemde nasil zaten utanma olsa istenilmez.. yillardir bikip usanmadilar.. ben hayir demekten biktim arkadas
istesinler canim ben vermedikten sonra sorun yok :)şaşırdım gecerkten ne kadar ayıp bırsey hedıye verılen takı nasıl geri ıstelınır ozaman hıc takmasaydı daha ıyı
tamamda aynı şey sorulurmu durmadan bu ne yuzsuzluk eşın bırsey demıyormu aılesıneistesinler canim ben vermedikten sonra sorun yok :)
diyor demez olurmu onlar esimin diyor.. ama anlamayan anlamaz özellikle kaynim :)) esimde muhatap olma diyor anlamiyorlartamamda aynı şey sorulurmu durmadan bu ne yuzsuzluk eşın bırsey demıyormu aılesıne
kaynına ne ya senın takından hey allahımdiyor demez olurmu onlar esimin diyor.. ama anlamayan anlamaz özellikle kaynim :)) esimde muhatap olma diyor anlamiyorlar
ne taktı bunlar sana trılyonmu:))diyor demez olurmu onlar esimin diyor.. ama anlamayan anlamaz özellikle kaynim :)) esimde muhatap olma diyor anlamiyorlar
yok be taktiklarida olsa birsey :d kendimin ayri vardi onlardan ayri takildi :d neyse hayir diyebiliyorumya sükrne taktı bunlar sana trılyonmu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?